Popis nehnuteľnosti

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj rodinný dom s hospodárskymi budovami v obci Vozokany okr. Galanta.

Tento dom sa pýši  dostatkom veľkého priestoru a slnečného svetla. Ponuka zahŕňa aj hospodárske budovy, ktoré sú ideálne pre všetky vaše poľnohospodárske potreby. 

Dom bol skolaudovaný v roku 1972. Úžitková plocha je162,4 m2.
Prístavba bola vybudovaná v roku 2008 so vstupnou halou a kúpeľňou
Rodinný dom je trojpodlažný, suterén technická časť, prízemie denná časť, 1 poschodie nočná časť sprístupnené vnútorným schodiskom.

Dispozícia: suterén obsahuje schodisko a miestnosť s technickým zariadením,
prízemie: chodba, samostatná kúpeľňa, WC , špajza, kuchyňa, obývačka, 1 samostatná miestnosť,
1 poschodie: prístupné vnútorným schodiskom, centrálna chodba, 3 samostatné izby, z dvoch izieb do ulice prístupný balkón

Kúrenie: plynový kotol + kotol na tuhé palivo plne funkčné
 Základy stavby: betónové, Stavba domu je tehla,  celá fasáda je zateplená.
RD Okná : plastové s izolačným sklom
Schody: liate terazzo betónová keramická dlažba
Strecha: ploché strechy s tepelnou izoláciou, pozinkované
Dvere: plastové
Siete: elektrina, obecná voda, vlastná studňa
Odpad: verejná kanalizácia

Vedľajšie budovy:
Pre milovníkov zvierat je k dispozícii hospodárska budova ktorá konštrukčne pozostáva z 2 objektov, jeden zo sedlovou strechou, na ktorej je nová strešná krytina z roku 2018, druhá časť je jednoduchý objekt s pultovou strechou. Každá časť je samostatne sprístupnená z vonku. Objekt predstavuje 85 m2.

Na pozemku sa nachádza ďalšia murovaná stavba, ktorá plní účel samostatne stojacej garáže s dielničkou. Objekt bol postavený v roku 1990 a čiastočne zrekonštruovaný 2018, nové garážové vráta s elektro pohonom a diaľkovým ovládaním, plastové okná , garáž v dobrom stave

K dispozícii je pozemok vo výmere 858 m2, na ktorom  sa nachádza aj skleník. Dvor je vo výmere 535m2, zo zadnej časti pozemku cez záhradu sa dostanete hneď na cyklotrasu.

Lokalita: Obec Vozokany sa nachádza 12 km približne 13 min od okresného mesta Galanta. Dobrá občianska vybavenosť, škola , škôlka , potraviny, obvodný lekár, neďaleko priemyselný park, kostol, obecný úrad, rušnejšie pri hlavnej ceste. Približne 7 min od obce sa nachádza krásne vybudované moderné prírodné štrkovisko Aquarea Čierna voda, s priezračnou vodou s vybavením pre vodné športy a s občerstvením.

Cena je 259.000,- Eur

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Ponúkame bezplatné finančné poradenstvo v prípade záujmu!

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7666388
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      259 000 €
  • Jednotková cena:
      165 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Vozokany
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Galanta
  • Štát : Slovensko

Reality KOMPLEX s.r.o.