Popis nehnuteľnosti

Na svojich nových obyvateľov čaká 3 izbový rodinný dom s rozlohou 95m2 ( s veľkým potenciálom si prispôsobenia domu podľa vlastných predstáv), na pozemku o veľkosti 707 m2 so záhradou v obci Trebatice pri kúpeľnom meste Piešťany.

PREČO SI VYBRAŤ TENTO DOM?  Útulný, ekonomicky nie náročné bývanie, záhrada domu, pracovné príležitosti v okolí, vlastné dokončenie-napr. farba domu, lokalita, vybavenosť obce Trebatice, blízkosť kúpeľného mesta Piešťany, Vrbového a spojenie so svetom.
MAJITEĽ: Výborné rodinné bývanie s dobrou dostupňosťou všade.
ČO OCENÍTE: Podpivničený dom, záhradu, vlastné parkovanie, perfektne vybavená obec Trebatice pre rodinný a kľudný život. výborná dostupnosť do mesta Piešťany, do Vrbového, ale aj na dialnicu smer Trnava, Bratislava, alebo Trenćín, Žilina. Výborná občianska vybavenosť ako sú školy, potraviny a šport.

NOVINKA! Čoskoré otvorenie novej cyklotrasy z Trebatíc do mesta Piešťany a do Vrbového.

Exkluzívna ponuka, najdete iba v R1reality Piešťany.

STAV DOMU:
Ponúkame Vám na predaj príjemný, útulný, čiastočne zariadený 3 izbový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite na bývanie v obci Trebatice. Dom má celkovú rozlohu 95 m2. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacou izbou s eco krbom, ktorá je spojená s plne zariadenou kuchyňou (chladnička, el sporák a varná doska...), z nepriechodnej spálne (skriňová zostava), útulnou kúpeľňou s rohovou vaňou a predprípravou na osadenie umývadla, s práčkou, samostatne oddelenou toaletou a s ďaľšou izbou, ktorá sa zatiaľ momentálne využíva ako sklad. V dome je treba urobiť dokončovacie práce na estetike, ale do domu je možné sa ihneď nasťahovať. Na rodinnom dome je hotová nová elektroinštalácia, podlahy, kuchyňa a prebiehajú úpravy interieru. Vonkajšia omietka je čerstvo zateplená a čaká na nového majiteľa na nahodenie farebnej omietky podľa vlastných predstáv. Inžinierske siete: plyn (plynové kúrenie), voda (obecná), odpad (vlastný septik)-možnosť pripojenia sa na kanalizáciu, elektrika.

Rezervujte si svoje nové bývanie už dnes.

BYTOVÝ DOM A JEHO OKOLIE: Perfektne vybavená obec Trebatice pre rodinný a kľudný život. výborná dostupnosť do mesta Piešťany, do Vrbového, ale aj na dialnicu smer Trnava, Bratislava, alebo Trenćín, Žilina. Výborná občianska vybavenosť ako sú školy, potraviny a šport. NOVINKA! Čoskoré otvorenie novej cyklotrasy z Trebatíc do mesta Piešťany a do Vrbového.

PREHLIADKY: Rodinný dom je ihneď pripravení pre svojho nového majiteľa. 

Pokiaľ Vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na ++421 948 119 119 a radi si dohodneme ako a kedy zrealizujeme obhliadku domu.

NÁZOR MAKLÉRA: Výborné rodinné bývanie s dobrou dostupňosťou všade a TOP občianskou vybavenosťou. Podpivničený dom, záhrada, vlastné parkovanie, perfektne vybavená obec Trebatice pre rodinný a kľudný život. výborná dostupnosť do mesta Piešťany, do Vrbového, ale aj na dialnicu smer Trnava, Bratislava, alebo Trenćín, Žilina. Výborná občianska vybavenosť ako sú školy, potraviny, šport a pracovné príležitosti. A ako benefit, nová cyklotrasa do Piešťan a Vrbového. DOM je vhodný pre domáceho majstra, keďže v dome je dielňa a záhrada s veľkým potencialom, buď chovania vlastnej hydiny, alebo jednoducho si postaviť na vlastnom pozemku, vlastný bazén.

Exkluzívna ponuka najdete len v R1reality Piešťany.
Radi Vám zabezpečíme obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte nás ešte dnes.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7376825
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      169 000 €
  • Jednotková cena:
      1 779 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Horná
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Trebatice
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Piešťany
  • Štát : Slovensko

R1reality s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti