Popis nehnuteľnosti

Hľadáte vynikajúcu možnosť na investíciu v oblasti realít a cestovného ruchu? Je pre Vás dôležitá žiadaná lokalita s mnohými možnosťami na rekreáciu?

EQUILIBRIO real v spolupráci s Richardom Gálom má pre Vás na predaj komplex rodinného domu a penziónu v obci Bystrá.
Každá z nehnuteľností má vlastné súpisné číslo, tvoria jeden celok, ale nie sú medzi sebou prepojené. Zastavaná plocha: 307 m2 , celková výmera pozemku s dokúpeným vedľajším pozemkom pri nehnuteľnosti je 1 861 m2.

PENZIÓN:
Penzión kolaudovaný v roku 1994 na zastavanej ploche 184 m2 je možno považovať za apartmánové bývanie. Pozostáva zo 4 podlaží, kapacita je 45 osôb v 16 izbách, pričom celková výmera plochy penziónu je 697 m2. Pred penziónom je parkovisko pre 8 automobilov + jeden autobus. V celom objekte je podlahové kúrenie, v každej izbe je vlastné sociálne zariadenie (toaleta, umývadlo a sprchovací kút), rozvody káblovej televízie a telefónu.
Na prízemí o veľkosti 184 m2 nájdete bar s krbom (kapacita 40 osôb), toalety, skladové priestory, prípravnú miestnosť pre nápoje, saunu a miestnosť na lyže.
Prvé nadzemné podlažie (184 m2): Jedáleň s terasou (kapacita 45 osôb). Kancelária, toalety, jedáleň pre 19 osôb, recepcia, menší sklad, kuchyňa s niekoľkými časťami.
Druhé nadzemné podlažie (184 m2): 3 trojlôžkové izby, 1 dvojlôžková izba, 2 rodinné izby so spoločným vchodom a vlastným sociálnym zariadením a balkónom.
Tretie nadzemné podlažie (145 m2): 4 dvojlôžkové izby, 1 dvojlôžková izba, 2 rodinné izby so spoločným vchodom a vlastným sociálnym zariadením, sklad prádla. 3 izby sú s balkónom.

RODINNÝ DOM:
Dom bol kolaudovaný v r. 1985 na zastavanej ploche 123 m2 a pozostáva zo 4 podlaží s celkovou výmerou 377 m2.V celom dome je zavedené ústredné kúrenie (elektrické aj na pevné palivo). Podkrovie je menšej výmery: 46 m2. Aktuálne sa uvažujú v architektonickej štúdii 2 apartmány, pričom výmera apartmánu č. 1 je 121 m2 a výmera apartmánu č. 2 je 133 m2. Na prízemí nájdete garáž pre jeden automobil (možnosť rozšírenia na dvojgaráž), práčovňu, odkladaciu miestnosť a kotolňu. Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát. 

Na pozemku v blízkosti rodinného domu sa nachádza aj netypická „pivnica“, ktorá je prírodným úkazom (jaskynný otvor) s celoročnou rovnakou teplotou.
Ku nehnuteľnosti je možné kúpiť aj blízky pozemok o rozlohe 1.069 m2 s využitím na stavbu malých chatiek alebo altánku a multifunkčného ihriska.

Obec Bystrá ponúka vynikajúce celoročné možnosti využitia voľného času:
Ski & bike park Mýto pod Ďumbierom - 2 min autom od domu s penziónom
Ski Tále a golfové ihrisko - 4 min autom
Chopok Juh - Kosodrevina - 10 min autom
Bystrianska jaskyňa - 1 min autom
Obchod, kolkáreň - 1 min pešo

K dispozícii máme kompletnú architektonickú štúdiu so zakreslením aktuálneho stavu a pôdorysu a s pôdorysmi po plánovanej prestavbe. Celý komplex je možné prestavať na 8 veľkometrážnych apartmánov s kompletnou vybavenosťou.
2 apartmány o výmere cca 120 m2 a 6 apartmánov o výmere 70-80 m2. Pre každý k dispozícii lyžiareň/cyklo miestnosť, sauna, wellness, detské ihrisko, multifunkčné športové ihrisko, altánky, krby, ohniská, parkovacie miesta (2 garáže), 6-8 parkovacích miest pre návštevy.

Pre detailnejšie informácie ohľadne investičného prepočtu - obstáravacia cena, odhadované náklady pri čiastočnej alebo kompletnej modernizácii a predikovaná ročná výnosnosť až 28% ročne - všetko je pre Vás kompletne pripravené. Určite mi zavolajte a rád to s Vami detailnejšie preberiem.

Cena nehnuteľnosti Dohodou. Záujemcom o kúpu, ktorí chcú nehnuteľnosť využiť ako rodinný dom a potrebujú vybaviť hypotekárny úver, vieme poskytnúť nadštandardnú pomoc pri vybavení úveru.


Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky.

Pre viac informácií o tejto nehnuteľnosti prosím kontaktujte certifikovaného realitného poradcu Bc. Richarda Gála, RSc.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.


Vyhľadávanie: (Penzion, ubytovanie, hotel, apartman, dom, booking)

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      7265077
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Objekty pre obchod a služby
  • Druh nehnuteľnosti :
      Bytový dom
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Bystrá
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bystrá
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Brezno
  • Štát : Slovensko

EQUILIBRIO - EQ real

EQUILIBRIO - EQ real - naša ponuka