Popis nehnuteľnosti

Hľadáte miesto, kde sa spojí praktickosť a miesto pre komfortné bývanie ? Predstavujeme vám jedinečnú príležitosť vlastniť rodinný dom v srdci krásneho Zemplína, a to v Strede nad Bodrogom. Tento dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po tichom a príjemnom prostredí s perfektnou občianskou vybavenosťou a majú energiu a fantáziu na finalizáciu tohto praktického rodinného domu.

EQUILIBRIO real v spolupráci Ing. Ivetou Taškovičová Vám „E x k l u z í v n e“ ponúka rodinný dom v Strede nad Bodrogom na pozemku s výmerou 646 m2. V tomto rodinnom dome nájdete samostatnú priestrannú kuchyňu, ktorá sa stane Vaším priestorom nielen pre varenie a pečenie, ale aj pre každodenné chvíle strávené s Vašou rodinou. Výstupom z kuchyne sa dostanete na už pripravenú veľkú terasu. Hlavnými bočnými vchodovými dverami vstúpite do útulnej chodby, z ktorej sa po ľavom krídle dostanete do komfortnej obývacej izby. Za touto izbou nájdete veľkorysú kúpeľňu s rohovou vaňou, umývadlom so skrinkou, zrkadlom, úzkou kúpeľňovou skrinkou, toaletou a dostatočným priestorom na umiestnenie práčky, sušičky, a ak preferujete sprchu, tak aj priestor pre takúto realizáciu máte pripravený. Po pravom krídle sa vstupuje do veľkého detského kráľovstva. Už len o krôčik ďalej je svetlá a priestranná spálňa, kde nájdete svoj oddych po celodennej práci. Úžitková plocha domu predstavuje 85 m2.

Na rodinnom dome postavenom v roku 1970 z materiálov tehla, kváder prebehla postupná obnova a modernizácia. Rodinný dom je zateplený 10 cm polystyrénom a kompletne omietnutý, čaká už len na Vašu voľbu farebnej fasádnej omietky. Plechová strecha bola repasovaná, ošetrená novým náterom a zateplená sklenenou vatou. V celom dome boli vymenené plastové okná, hliníkové žalúzie, parapety. Bola realizovaná výmena vstupných vchodových dverí, pokládka dlažby, plávajúcich podláh, omietok. Vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla a kotla na tuhé palivo, ohrev vody elektrickým bojlerom. Na pozemku je postavená murovaná garáž s povalou, do ktorej hravo vojdú aj 2 motorové vozidlá. Za domom nájdete starý, ale stále rodiaci orech, jabloň a nové mladé vysadené ovocné stromčeky. Rozloha tohto pozemku necháva ešte priestor Vašej fantázií, či vo vybudovaní altánku, bazénu, grilovacej alebo záhradkárskej časti alebo bude skvelým priestorom pre výbeh Vašich miláčikov. Dom je napojený na obecný vodovod. Sú dostupné všetky prípojky IS – elektrina a plyn. Odpad je riešený vlastnou žumpou. Internetové pripojenie je bezproblémové. Rodinný dom nemá energetický certifikát.

Občianska vybavenosť strediskovej obce je jednoducho perfektná: škôlka, základná škola, pošta, knižnica, zdravotné stredisko, 2 lekárne, bankomaty Slsp, Prima banky, Pekáreň, Fresh, Milk agro, Coop Jednota, Viofel, Mini potraviny, Záložňa, Obchodný dom s rozličným tovarom, obchody so šatstvom, Teta drogéria, stavebniny, Hortus - záhradnícky podnik, kvetinárstva, 3 fast foodu, donášková služba, posilňovňa, kolkáreň, bar, umývarka áut, čerpacia stanica. Dobré autobusové a vlakové spojenie. Blízkosť Tokajskej oblasti a našich Maďarských susedov. Možnosti realizácie fakultatívnych výletov plavbou po rieke Bodrog.

Cena nehnuteľnosti je 75 000 €

Novým majiteľom sa môže stať len jeden, a preto si terajší majiteľ bude starostlivo vyberať zo záujemcov a týmto si vyhradzuje právo na výber z uchádzačov.

O viac informácií o tejto nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitného špecialistu Ing. Ivetu Taškovičovú.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: (rodinný dom, dom, RD, záhrada, Streda nad Bodrogom, Trebišov, EQ real, EQ)
 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6952742
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      75 000 €
  • Jednotková cena:
      882 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Streda nad Bodrogom
  • Kraj : Košický
  • Okres : Trebišov
  • Štát : Slovensko

EQUILIBRIO - EQ real

EQUILIBRIO - EQ real - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Kúpa
Člen NARKS
... Prom real consulting s. r. o.
#
  • Kúpa
Člen NARKS
... Prom real consulting s. r. o.
#
  • Prenájom
... Franco Real Estates s.r.o.
#
  • Kúpa
... HALO reality Bratislava
#
  • Kúpa
... HALO reality Rimavská Sobota