Popis nehnuteľnosti

Directreal Family - Ponúkam Vám tú najúžasnejšiu príležitosť! Predaj 2-izbového bytu s loggiou v srdci mesta Šaľa! Tento krásny byt ti ponúka útulný priestor na bývanie s príjemnou loggiou, kde si môžeš vychutnať čerstvý vzduch a krásny výhľad. S celkovou rozlohou 49m2 a praktickým dispozičným riešením ti poskytne všetko, čo potrebuješ pre pohodlný život.

Byt sa nachádza na 3. poschodí 4-poschodového tehlového domu, čo znamená, že ťa tu nebude rušiť žiadny hluk. V okolí je veľa zelene, parkovanie pred bytovým domom. Byt je v pôvodnom stave.

Dispozícia bytu je perfektná, vstupná chodba, obývačka s prechodom do spálne s loggiou, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, kuchyňa.

Okná sú plastové so žalúziami, avšak v spálni ešte pôvodné drevené s výstupom na loggiu. Loggia je vybavená plastovými roletami. Je dostatočne veľká na vytvorenie príjemného posedenia v letných dňoch. V izbách sa nachádzajú pod kobercom drevené parkety, v top stave.

Svetové strany orientované na severovýchod a juhozápad ti zabezpečia príjemné osvetlenie a teplotu počas celého dňa. Ústredné kúrenie so zdrojom tepla z kotolne ti zabezpečí teplo v chladných zimných mesiacoch.

Byt je v osobnom vlastníctve a máš možnosť ho kúpiť aj na úver. Zálohový predpis za služby domu je len 90 EUR mesačne. K bytu patrí aj pivnica s drevenými regálmi, kde si môžeš uskladniť svoje veci. Kompóty :)

Byt je bez tiarch a kúpou ihneď voľný.

Veľkou výhodou ponúkaného bytu je jeho lokalita, ktorá patrí medzi tie najvyhľadávanejšie. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako je škola, škôlka, ihrisko, potraviny, lekáreň, zastávka MHD, pešia zóna.... Praktický byt s výbornou dispozíciou je vhodný pre začínajúci pár, jednotlivca alebo ako investičná príležitosť. Tesná blízkosť pešej zóny ponúka príležitosť i na podnikanie. Byt je ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

Rada Vás privítam na osobnej prehliadke.

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, kúpnych zmlúv, administratívne služby na katastri nehnuteľností, správny poplatok na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. Pre kupujúceho zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Nezmeškaj túto skvelú príležitosť získať svoj vlastný kúsok pohodlia v centre Šale! Kontaktuj ma čo najskôr a dohodnime si obhliadku tohto úžasného bytu!
Podlahová plocha m2: 49
Loggia: Áno 1x
Výťah: Nie
Stav: Pôvodný stav
Poschodie: 3/4
Konštrukcia bytu: Tehla
Možnosť kúpy na úver: Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR: 90
Okná: Plastové
Kuchynská linka: Pôvodná
Spotrebiče: ,,,,,,,,,,,
Kúpelňa: Pôvodná
WC: Pôvodné
Podlahy: Drevené parkety
Bezpečnostné dvere:
Svetové strany: SV,JZ
Kúrenie: Ústredné
Zdroj tepla: Teplo z kotolne
Zateplený dom: Áno
Forma vlastníctva: Osobné
Pivnica: Áno


Viac informácií o nehnuteľnosti: http://y9.sk/oFG

Kontakt na makléra:
Lucia Šimeková
+421915708451
l.simekova@directreal.sk

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6779177
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      75 000 €
  • Jednotková cena:
      1 531 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Budovateľská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Šaľa
  • Kraj : Nitriansky
  • Okres : Šaľa
  • Štát : Slovensko

Directreal Family

Podobné nehnuteľnosti