Popis nehnuteľnosti

Licencovaná realitná kancelária Orin real Vám ponúka na predaj krásny moderný nový bytík v Senci, časť Senec Gardens na ulici Ružová.

Priestranný 3-izbový byt s balkónon 8,43m2, s garážovým boxom 13.46m2 v podzemnej garáži a pivničnou kobkou 1,99m2 nachádzajúci sa v tichej a vyhľadávanéj lokalite pre deti a mladé rodinky.

Dispozícia:
Byt má inteligentné dispozičné riešenie s otvorenou dispozíciou obývacej izby prepojenej s kuchyňou s ostrovčekom a jedálňou s výstupom na priestranný balkón západnej orientácie do parku, kde sa nachádza centrálne jazierko. Do bytu sa vstupuje cez predsieň, z ktorej je vstup do kúpeľne s dvojumývadlom, wc a vaňou. Nasleduje už spomínaná vzdušná denná časť s výhľadom na jazierko. Vpravo je prechodová chodba, z ktorej sa vchádza do druhej kúpeľne s jedným umývadlom a sprchovým kútom, toaletou. Na konci chodby v tvare L je vstup do dvoch izieb, jedna z nich má výstup na balkón.

Technické vybavenie bytu:
Kvalitný nemecký kondenzačný plynový kotol WIESMANN, ktorý zabezpečuje ohrev vody a vykurovanie bytu prostredníctvom radiátorov, kombinovaná el. rúra Bosch / ohrev + mikrovlny / , 80 cm indukčná varná doska BOSCH, digestor integrovaný do hornej časti kuchynskej linky vyvedený do komína, americká chladnička s mrazničkou HAIER, umývačka riadu BOSCH. Všetky kuchynske spotrebiče BOSCH sú v najvyššej triede.

Zariadenie bytu:
Lesklá biela kuchynská linka v tvare U s oddeleným pracovným ostrovčekom, bezpečnostné dvere, interiérové dvere a ich obloženie s kovaním, plávajúca podlaha v izbách, zásuvkové skrinky pod umývadlami + kupeľňové zrkadlá s integrovanými skrinkami, interiérové žalúzie.

Dom a lokalita
Byt sa nachádza na II. NP tehlového domu, skolaudovaného v r. 2019, s parkovacím boxom v podzemí v cene bytu, od ktorého sa do bytu dostanete schodiskom, aj výťahom. Bytovka stojí v centrálnej zóne lokality Senec - Gardens v bezpečnej, tichej a zelenej lokalite s chodníkmi a pouličným osvetlením.

Ďalšie informácie
V byte nie je žiaden vstavaný nabytok, takže nový majteľ si toto može doriešiť podľa svojho vkusu. Nízke mesačné náklady na rodinku vychádzajú - správca 67€, elektrina 25€ a plyn 30€. Skvelá dostupnosť na D1, či do supermarketov Tesco, Billa a nákupnú centrá do 5min autom vzdialené bez zápchy po obchvate mesta. Senec poskytuje kompletnú občianskú vybavenosť, či spojenie s Ba vlak, MHD. Mesto Senec tiež poskytuje bohaté kultúrne a športové vyžitie od jary do jesene Slnečné jazerá ako aj cyklochodníky letné kino pešia zóna v centre kde sa konajú často rozne podujatia.

Cena nehnuteľnosti je 260.000,- Eur + 4.000,- Eur provízia RK vrátane kompletného právneho a hypotekárneho servisu.
0915957390

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6729639
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      260 000 €
  • Jednotková cena:
      2 751 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Ružová
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Senec
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

ORIN REAL s.r.o.

ORIN REAL s.r.o. - naša ponuka