Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária MENTOR GROUP ponúka na predaj veľký, 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom (120 m2) so zastavanou plochou o výmere 82 m2. Nehnuteľnosť je v kvalitnom prevedení a ponúka veľmi peknú, čiastočne prestrešenú terasu a nádhernú záhradu. Celková výmera pozemkov prislúchajúcich k nehnuteľnosti je 230,5 m2. Dom sa nachádza v radovej zástavbe na Okružnej ulici a súčasťou pozemku sú tiež 2 parkovacie miesta priamo pred vchodom do domu. Okružná ulica je v novo vybudovanej lokalite, ktorá ponúka služby na úrovni menšieho mesta a vzhľadom k polohe tiež poteší všetkých golfových fanúšikov (v susedstve je golfový klub Hrubá Borša).

Dom má veľmi dobrú architektúru a veľa úložných priestorov. Na dvoch podlažiach ponúka úžitkovú plochu 120 m2, pričom na spodnom podlaží sa okrem vstupnej chodby nachádza tiež kúpeľňa s WC, hosťovská izba, 2 samostatné skladové priestory a veľmi priestranne pôsobiaca obývacia izba prepojená s jedálenskou zónou a kuchyňou. Je tu aj východ na terasu, ktorá je prestrešená drevenými trámami na pritienenie a ďalej pokračuje záhrada, ktorá ma tiež samostatnú bráničku. Závlaha záhrady je automatická, napájaná zo studne. Samozrejme je tu niekoľko vývodov vody a tiež 4 elektrické prípojky. Z chodby vedú schody do nočnej časti domu. Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné spálne, priestranná kúpeľňa s WC a technická časť, dômyselne schovaná do systému ROLLDOOR. Tu sa nachádza tiež elektrický kotol so zásobníkom vody, ktorý zabezpečuje v dome kúrenie a ohrev vody. Inžinierske siete - elektrina, voda, kanalizácia, optický internet. Vykurovanie v dome zabezpečuje podlahové kúrenie, prostredníctvom teplovodných trubiek. Mesačné náklady sú príjemných 135,- Eur + 17,- Eur internet+TV. Nehnuteľnosť sa predávaj kompletne zariadená nábytkom a so záhradným vybavením.

Základy domu boli vybetónované, zvislé nosné a obvodové konštrukcie vybudované z tehál Heluz, hrúbky 380 mm. Vodorovné stropné konštrukcie boli navrhnuté ako železobetónové filigránové stropy s hrúbkou dosky 200 mm. Vnútorné nosné steny sú vyurované z tehál Heluz hrúbky 200 mm, odizolované od susednej konštrukcie akustickou izoláciou. 

Obec Hrubá Borša sa nachádza v okrese Senec, vzdialená od mesta Senec približne 7 km. Po diaľnici sa do Bratislavy dostanete približne za 25 minút. Priamo v zóne, kde sa nachádza nehnuteľnosť je golfový areál, ktorý je obľúbenou letnou atrakciou pre ľudí zo širokého okolia. V obci sa nachádza základná občianska vybavenosť - predajňa potravín, pohostinstvá, reštaurácie, kaviarne, obecná aj súkromná materská škôlka. 

Dispozícia spodné podlažie:
- obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou zónou (38,70 m2)
- hosťovská izba (8, 64 m2)
- kúpelňa s WC (3,43 m2)
- vstupná hala (10,60 m2)
- sklad/technická miestnosť (3,22 m2)
- komora (3,10 m2)
- terasa (16,50)

Dispozícia vrchné podlažie:
- spálňa 1 (20,20 m2)
- spálňa 2 (14,04 m2)
- spálňa 3 (12,70 m2)
- kúpeľňa s WC (8,25 m2)
- schodicko + chodba (10,25 m2)
- technická miestnosť (3,45 m2)

V prípade záujmu o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

Uvedená cena zahŕňa všetky poplatky súvisiace s nehnuteľnosťou, kompletný právny servis, prevod vlastníckych práv, atď...

__________________
Filip Kuhtreiber
☏ 0911 470 450
 filip.kuhtreiber@mentorgroup.sk

• Páči sa Vám prezentácia tejto nehnuteľnosti?
 virtuálna prehliadka
 sprostredkovanie najvýhodnejšej hypotéky na trhu
 VIP servis pre každého klienta.
 daňové priznanie
Máte v pláne predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť?
KONTAKTUJTE MA a rád Vám pomôžem.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6567276
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      249 000 €
  • Jednotková cena:
      1 824 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Okružná
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Hrubá Borša
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

mentorgroupre.sk

Podobné nehnuteľnosti