Popis nehnuteľnosti

HĽADÁTE RODINNÝ DOM SNOV, ČI DOMOV?
V HRONCI OBOJE NÁJDETE V JEDNOM.

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v obci Hronec, na brehu rieky Čierny Hron, ekonomicky úsporný, útulný rodinný dom s menším, upraveným pozemkom, veľkou terasou a parkovacím státím.

PREDMET PONUKY
Čiastočne podpivničený rodinný dom s podkrovím, garážou, skladovým priestorom na drevo, priestrannou terasou a garážovým státím postavený na rovinatom, juhozápadne orientovanom pozemku s výmerou 521 m2, situovanom v uličnej zástavbe pri toku Čierneho Hrona.
K rodinnému domu prislúcha menší pozemok (67 m2) pri miestnej komunikácii využiteľný napr. na parkovanie.
Podpivničená časť rodinného domu bola postavená v 50-tych rokoch minulého storočia. Stala sa kvalitným základom pre prestavbu rodinného domu do dnešnej podoby (kolaudácia r. 2007). V roku 2021 bola v rodinnom dome renovovaná kuchyňa - výmena obkladov, pracovnej dosky a elektrospotrebičov.
Konštrukcia domu je zmiešaná (kameň, tehla, tvárnice, drevo - priznané stropy v interiéri, obklady na fasáde, balkón a i.). Strecha domu je sedlová, pokrytá betónovou strešnou krytinou (KM Beta). Obvodový plášť domu je na prízemí zateplený polystyrénom a na poschodí minerálnou vlnou v kombinácii s dreveným obkladom. Podlahy v dome sú drevené a keramické. Interiérové dvere sú drevené s obložkami (masív), rovnako ako schodisko, vstupné dvere sú drevené (masív). Okná sú drevené (eurookná) s izolačným dvojsklom. Vykurovanie v rodinnom dome je zabezpečené ústredným kúrením (plyn) a teplovzdušným krbom umiestneným v obývacej izbe. Ohrev teplej vody zabezpečuje plynový kotol umiestnený v kúpeľni. Súčasť kúpeľne tvorí suchá fínska sauna. Dom je pripojený na verejný vodovod. Likvidácia odpadových vôd je s možnosťou pripojenia na verejnú kanalizáciu (v skúšobnej prevádzke). V dome je dostupné pripojenie na el. energiu 230 V a 400 V.
Priemerné náklady na prevádzku rodinného domu sú počas roka 140 - 150 Eur mesačne (el. energia, voda, vykurovanie, televízia, internet, TKO a i.).
Príslušenstvo domu tvorí murovaná garáž s pripojením na elektrinu a vodu, sklad na drevo, drevená zastrešená terasa, drevený prístrešok pre 2 autá s prístupom z asfaltovej cesty a voľne stojaca voliéra.

ÚTULNÝ DOMOV S NIZKYMI NÁKLADMI NA JEHO PREVÁDZKU NENÁJDETE KAŽDÝ DEŇ!

DISPOZÍCA
Suterén (24 m2): kamenná pivnica prístupná z kuchyne.
1 NP (62 m2): zádverie, komora, kuchyňa s jedálňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a saunou, obývacia izba s krbom a schodiskom do podkrovia.
Podkrovie (76 m2): schodisko s galériou, 2 detské izby, spálňa so šatníkom a balkónom.
Exteriér: sklad dreva, garáž / sklad (20 m2), zastrešená terasa (20 m2), drevený prístrešok pre 2 autá (40 m2), voľne stojaca voliéra.

LOKALITA
Obec Hronec je známa vďaka okolitej prírode, turistickým atraktivitám (ČHŽ, Lyžiarske stredisko Hlobišov, Hájny grúň, vodná nádrž Hrončok, turistické chodníky, cyklotrasy a i.), zlievárenskej histórii, zachovalej architektúre a osobnostiam (rodisko L. Chudíka). Pre obyvateľov a návštevníkov poskytuje základnú občiansku vybavenosť (OcÚ, MŠ, zdravotné stredisko, kostol, pekáreň, potraviny, pošta, kultúrny dom, športoviská, reštaurácie, ubytovacie zariadenia a i.). Od okresného mesta Brezno je vzdialená 8 km, od krajského mesta Banská Bystrica 40 km, od turistických centier (Mýto pod Ďumbierom, Bystrá, Tále, Čierny Balog, Krpáčovo a i.) do 20 minút cesty autom.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Rodinný dom zo stavebného hľadiska charakterizujú kvalitné materiály a remeselné prevedenie, výborná údržba, ale aj účelná a estetická dispozícia. Exteriér domu dotvárajú vkusne prevedené a upravené doplnkové stavby umiestnené na upravenom, udržiavanom pozemku, čím vznikol kompaktný, harmonický celok ako základ pre rodinný život.
Príjemná dispozícia a charakter rodinného domu vytvárajú atmosféru útulného domova. Výborný technický stav a nízke náklady na prevádzku domu umiestneného na menšom pozemku sú veľkými prednosťami tejto nehnuteľnosti.
Rodinný dom je ihneď obývateľný a v blízkej budúcnosti si nevyžaduje väčšiu investíciu. Ak hľadáte útulný domov pripravený pre život Vašej rodiny, tento rodinný dom je výbornou alternatívou.

CENA
279 900 € vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade záujmu Vám pomôžeme so zabezpečením financovania kúpy rodinného domu.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6412181
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      279 900 €
  • Jednotková cena:
      1 749 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Hronská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Hronec
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Brezno
  • Štát : Slovensko

DOBRÉ REALITY s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Prenájom
Člen NARKS
... Pergo s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Pergo s.r.o.
#
  • Kúpa
... HALO reality Slovensko
#
  • Predaj
... Diamond Reality, s.r.o.