Popis nehnuteľnosti

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ nádhernú vilu v očarujúcom prostredí v meste Alsancak na Severnom Cypre!

Vila sa nachádza na 1217,7 m2 pozemku s bazénom, s altánkom, s miestom na grilovanie, s atraktívnou a upravenou záhradou s ovocnými stromami (slivky, citrusy...)a chodníkmi. 

Na pozemku sa nachádza aj hosťovský dom s kuchyňou, s kúpeľňou a s malou terasou. 
Vila je veľmi priestranná s kvalitnou povrchovou úpravou a zahŕňa všetok nábytok.

Dispozičné riešenie:


Prízemie: predsieň, kúpelňa, jedáleň, obývacia izba, kuchyňa, zimná záhrada, terasa, bazén 8mx4m.
Poschodie: 3 samostatné izby- v najväčšej izbe sa nachádza aj samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom a s toaletou, priestranná kúpeľňa s vaňou.


Zaujímavo dispozične riešený, prízemie má dve úrovne, ktorých účelová koncepcia spolu s veľkým úžitkovým priestorom dodávajú domu prvky nadčadovosti. V obývačke sa nachádza otvorený krb z prírodného kameňa. Odtiaľto je prístup na terasu so záhradným nábytkom a s výhľadom na nádhernú záhradu a bazén. Z obývacej miestnosti sa dostaneme do jedálne. K dispozícií je samostatná kuchyňa s kuchynskou linkou z pravého dreva, žulovými pracovnými doskami a je plne vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi. Z kuchyne je prístup na krytú verandu(zimná záhrada)s horákom a s jedálenským stolom. Na prízemí sa nachádza samostatná toaleta so zabudovanou práčkou. Drevené schodisko a zábradlie vedú na poschodie, kde sa nachádzajú všetky tri spálne. Hlavná spálňa je priestranná a svetlá s vlastnou pozlátenou kúpeľňou, vstavaným dreveným šatníkom, krásnym arkierovým oknom, posedením a prístupom na balkón ottománskeho štílu. Druhá spálňa má prístup na terasu s výhľadom na more. Tretia spálňa je využívaná ako detská izba a je odtiaľ krásny výhľad na olivový háj a hory.

Nehnuteľnosť predstavuje veľa prvkov z prírodného kameňa okolo domu zvnútra aj zvonku, prízemie má plne mramorové podlahy a spálne majú laminátové podlahy. Nehnutelnosť je zariadená s kvalitným talianským a španielským nábytkom a s doplnkami.
Vila disponuje s centrálnym plynovým kúrením. Parkovanie je možné na pozemku. V nehnutelnosti je 7 klimatizačných jednotiek. Polievanie záhrady je pomocou zavlažovacieho systému. Na pozemok je prístup cez kamenný múr so železnou vstupnou bránou.

Nehnutelnosť sa nachádza vo výbornej lokalite, len 3 km od mora (5minút autom), v blízkosti je výborná občianska vybavenosť. 
Naozaj perfektná a štílovo zariadená vila pripravená na nasťahovanie!

Cena: 437 000 EUR

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6411200
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      437 000 €
  • Jednotková cena:
      2 362 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : -
  • Kraj : -
  • Okres : -
  • Štát : Cyprus

Reality KOMPLEX s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti