Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária A&G Reality Vám exkluzívne predstavuje na predaj 5- izbový mezonetový rodinný dom v dvojdome v obci Miloslavov. Táto lokalita Vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a má veľmi dobré napojenie na diaľnicu D4 a R7 vďaka ktorej máte rýchly prístup do Bratislavy.

NA PREDAJ:

5-izbový mezonetový rodinný dom v dvojdome s dvomi kúpeľňami, samostatným WC a klimatizáciou

VÝMERA:

UP: 128,79  m2, balkón: 19 m2, terasa z obývacej miestnosti: 17 m2.

 
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Po vstupe do domu sa nachádzate v predsieni, z ktorej prejdete na chodbu z ktorej máte priamy vstup do kuchyne spojenej s obývačkou a schodisko, ktoré Vás zavedie na horné poschodie. Na prízemí sa nachádza už spomenutá obývačka s kuchyňou, WC, jedna izba (pracovňa) a technická miestnosť so  špajzou. Z obývačky máte priamy vstup na priestrannú terasu o výmere 17 m2.

Na poschodí sa nachádza chodba, z ktorej máte priamy vstup do 3och izieb a kúpeľne s vaňou a s WC. Jedna z izieb ( spálňa) má priamy vstup na priestranný balkón, zabudovaný šatník a samostatnú kúpeľňu so sprchovým kútom.

Dom je orientovaný na JV/SZ.

ROZLOŽENIE DOMU :
1NP:

Predsieň: 18m2
Obývacia izba : 19,76m2
Kuchyňa / jedáleň : 19,93m2 (spolu: 36,69m2)
Pracovňa  : 8m2
Tech. miestnost /Sklad: 5m2
WC: 2,75m2
Terasa: 17m2
spolu uzitkova plocha : 73,4m2

2NP:
Chodba : 7,50m2

Spálňa : 8,81m2
Spálňa : 11,53m2
Kúpelňa 1 : 4,68m2
Kúpelňa 2 : (vstup zo spálne) : 4,68m2
Spálňa : 11,76m2
Šatník v spálni : 6,39m2
Balkón so vstupom zo spálni : 19m2
spolu uzitkova plocha : 55,35 m2

spolu úžitková plocha obe poschodia : 128,79 m2

Spolu: UP, balkón, terasa a predsieň: 164,79 m2
 

POUŽITÉ MATERIÁLY:

Dvojdom je postavený z YTONGU 37 cm a navzájom sú domy od seba oddelené úplnou dilatáciou. Vyhotovenie stropu: keramický strop, tepelná izolácia spádová od 48 do 30 cm, hydroizolácia Sika , štrk zásyp.

Zateplenie domu má 10 cm, infračervené vykurovanie podláh a  na poschodí sú elektrické radiátory. Elektrika v dome je 230 V a zvlášť je elektrika - samostatný istič  na indukčnú varnú dosku a elektrickú rúru . Okná sú značky SALAMANDER ( 6 komorové 3- sklo),  WC značky GEBERIT.

ZARIADENIE OBSAHUJE:

Klimatizáciu v obývačke, na hornom poschodí na chodbe a v spálni. Parkety - plávajúcu podlahu , obloženie schodov, vypínače a zásuvky Legrand bielej farby, predprípravu na  elektrické žalúzie, vnútorné žalúzie, predprípravu na alarm, zvonček,  terénne úpravy a trávnik. V dome je  optika T-COM  a má  200L bojler. Zariadenie zahŕňa aj zámkovú dlažbu pred domom a aj na terase ktorá je zo zadnej strany domu.

Súčasťou zariadenia je kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi značky BOSCH, americká chladnička, nábytok v pracovni, zariadenie v detskej izbe a spálni, zariadenie v kúpeľniach.

POZEMOK:

Plocha pozemku 345 m2, všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrika), terasa, okapový chodník, oplotenie z troch strán.
PARKOVANIE:

Voľná plocha pred domom pre dve parkovacie miesta
LOKALITA:

Dedina Miloslavov je od Bratislavy vzdialená 15 km. (Podunajské Biskupice 10 km, Šamorín 15 km) Rýchla dostupnosť je zabezpečená vlakom (RegioJet) ako aj autobusom a má veľmi dobré napojenie na diaľnicu D4 a R7 vďaka ktorej máte rýchly prístup do Bratislavy. V obci je veľmi dobrá občianska vybavenosť – kultúrny dom, škôlka, pošta, OC Miloslavov a len pár km je základná škola, dve škôlky, 2x potraviny, kaderníctvo, kozmetika, lekár pre dospelých, detské plavecké jasličky, ihrisko, kostol, úrad, lekáreň, zmrzlina

V  OC Miloslavov najdete obchody ako:  Billa, 101 Drogéria, pekáreň, vinotéka, barbershop, policajná stanica, manikúra a pedikúra, kvetinárstvo

 

CENA:
Cena nehnuteľnosti je 295.000- EUR vrátane provízie a kompletného právneho servisu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

KONTAKT:

Mgr. Veronika Gašpariková, tel. č.: 0901 727 778,

email: veronika.gasparikova@agreality.sk

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti AG reality&finance


 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      6053280
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      295 000 €
  • Jednotková cena:
      2 287 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Perlličková
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Miloslavov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

AG reality & finance, s. r. o.

AG reality & finance, s. r. o. - naša ponuka

Naposledny pridané

  • Prenájom - 3i byt - Nové Mesto

    Bratislava-Nové Mesto

    1 100 €Mesačne

  • Kancelárie v tesnej blízkosti kúpaliska Matadorka, Údernícka-Petržalka

    Údernícka, Bratislava-Petržalka

    310 €Mesačne

  • Podobné nehnuteľnosti