Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group ponúka na predaj skolaudovaný, priestranný samostatne stojací 5 izbový rodinný dom v pokojnej a tichej lokalite v Miloslavove, časť Miloslava na Mesačnej ulici, pár km od Bratislavy.

Dom: Novostavba z roku 2024 -  samostatne stojací 2 podlažný, tehlový 5 izbový rodinný dom s rovnou strechou, s úžitkovou plochou 143 m2, zastavaná plocha 159 m2, terasa 46 m2, predáva sa v stave holodom, tepelné čerpadlo, teplovodné podlahové kúrenie, zábradlie na schodisku

Pozemok: plocha pozemku 672, orientácia JZ, IS: elektrina, kanalizácia, voda, optika, oplotenie, parkovacie státie pre 2-3 autá, terasa

Dispozícia: Vstup do domu tvorí priestranná chodba s priestrorom na veľký rolldor, v ktorej sa nachádza technická miestnosť s WC a pracovňa/hostovská izba. Časť chodby tvorí veľké priestranné schodisko. V zadnej časti domu je spálňa s vlastnou kúpeľňou a šatníkom. V spálni je vstup na terasu. Dennú časť domu tvorí veľká oývačka prepojená s kuchyňou a vstupom na terasu. Na hornom poschodí sa nachádzajú 2detské izby, kúpeľňa s vaňou a chodba. Strecha umožňuje vytvorenie terasy na poschodí.

3D vizuál: https://my.matterport.com/show/?m=FuaeV44bSVW

Holodom: obvodová tehla 25 cm, zateplenie 15 cm polytyrén, strecha Fatrafol + štrkový násyp, plastové okná s tepelným 3 sklom, hliníkové vchodové dvere, tepelné čerpadlo, príprava na klimatizáciu, príprava na alarm, príprava na vonkajšie elektrické žalúzie (podomietkové kastlíky),  fasádou vrátene obkladu zo štiepaného kameňa, 3 parkovacie miesta zo zámkovej dlažby, chodník do domu, vydlaždená terasa oplotenie pozemku, vymaľovaný na bielo, s osadenými vypínačmi a zásuvkami, trativody.                 
                                                    
Lokalita: rodinný dom sa nachádza v tichej časti dediny s dobrou dostupnosťou. V obci Miloslava materská škola, kultúrný dom,pošta, obchodné centrum Billa s ďalšími obchodíkmi, par sdetským ihrisko, športový areál, zástavka autobusu. V druhej časti dediny je základná škola, matesrrská škola, obecný úrad, lekáreň, lekár pre deti a dospelých, miestne potraviny, kostol, plaváreň,  športový areál,  a vlaková stanica. V okolí sú jazerá Košariská, dobrá dostupnosť na diaľničný obchvat R7,D4 či do Šamorína, Dunajskej Lužnej a Rovinky.

Cena: 420.000 € (holodom) 


Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3982655
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      420 000 €
  • Jednotková cena:
      2 937 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Mesačná
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Miloslavov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

BOSEN Bratislava