Popis nehnuteľnosti

**** BÝVAJTE IHNEĎ: POSLEDNÝ VOĽNÝ BYT V SKOLAUDOVANOM BYTOVOM DOME  + AKCIA: PARKOVACIE MIESTO V CENE BYTU****

HT reality ponúka exkluzívne na predaj 2 izbový byt - označenie A1 (možnosť prerobiť na 3 izbový) v SKOLAUDOVANOM bytovom dome v lokalite Malý raj, Slovenský Grob, na Dúhovej ulici č. 51.

Byt sa predáva vyhotovený v štádiu ŠTANDARD, ktorý je vidieť na fotografiách + ako BONUS sú v cene aj exteriérové hliníkové žalúzie na elektrické ovládanie na JZ strane, 176 m2 veľká záhradka + 1 parkovacie státie! 

Byt (A1) sa nachádza na prízemí bytového domu (1NP). Disponuje úžitkovou plochou 68,35 m2 a dispozične pozostáva zo vstupnej chodby (11,16 m2), kúpeľne (6,08 m2), samostatného WC (1,58 m2), obývačky prepojenej s kuchyňou (28,68 m2) odkiaľ je východ do vlastnej oplotenej 176 m2 veľkej záhradky a 1 veľkej izby (20,86 m2), z ktorej je taktiež východ do záhrady cez veľké francúzske okná. Túto izbu je možné priečkou rozdeliť na 2 izby a vznikol by 3-izbový byt. Orientácia bytu a záhrady je SJV. Záhrada prináležiaca k bytu je oplotená pevným zváraným pletivom s bráničkou+ má vydláždenú terasu zo zámkovej dlažby a zasiaty trávniť. 

VŠEOBECNÝ POPIS BYTOVÉHO DOMU:

Bytový dom ponúka celkovo bývanie v 12tich bytoch na 4 podlažiach. K bytom na prízemí prislúchajú vlastné záhradky, 3 izbové byty na poschodiach majú priestranné 17,55 m2 balkóny, 2 izbové byty sú bez balkónov. Bytový dom má na prízemí plynovú kotolňu, kúrenie je pomocou radiátorov so samostatným meračom pre každý byt.

POUŽITÉ MATERIÁLY:

obvodová stena – 30 cm tehla

medzibytové priečky – 30 cm akustická tehla

vnútorné nenosné priečky- 13 cm

strecha – betónová platňa + Fatrafol fólia so štrkovým lôžkom

zateplenie – 18 cm minerálna vlna

fasádna farba – podľa vizualizácie

okná plastové, 6 komorové 3sklá

výťah pre 6 osôb

spoločné priestory vydláždené keramickou dlažbou

vstupná brána do bytového domu - hliníková

1 parkovacie miesto je v cene bytu, ďalšie je možné dokúpiť za 7.000 €. 

Bytový dom sa nachádza v dynamicky sa rozvíjajúcej obci Slovenský Grob –Šúr (Malý raj), ktorá je preslávená svojimi husacími a kačacími hodmi, ktoré každoročne do obce prilákajú tisíce návštevníkov.

V lokalite sa nachádza novo otvorená obecná škola a škôlka. Ďalej tú nájdete niekoľko detských ihrísk, jazero s oddychovou zónou, fitpark, kaviareň, cukráreň, dentálnu hygienu, výdajné miesto Packety, veterinárnu ambulanciu a kaderníctvo. Zastávka autobusu je 50 metrov od bytového domu. Najbližšie potraviny (Tesco) sa nachádzajú 1 km od bytového domu v lokalite Chorvátsky Grob- miestna časť Čierna Voda, kde sa taktiež nachádza aj OC Monar s viacerými prevádzkami, ako lekáreň, drogéria, kvetinárstvo, fitness centrum, pizzeria a mnoho iného.  Novo otvorený privádzač na diaľnicu pri OC Klokan túto lokalitu ešte viac zatraktívnil a urýchlil spojenie s hlavným mestom. V bežnej premávke cesta do centra hlavného mesta trvá cca 15 minút.

Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých podmienok prevedie svoje vlastnícke právo.

Text a všetky fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie HT reality a ich kopírovanie bez predchádzajúceho súhlasu nie sú povolené.  

V prípade dodatočným otázok ma neváhajte kontaktovať mailom, prípadne volajte na 0908 722 222.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5967548
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      219 950 €
  • Jednotková cena:
      3 235 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Dúhová 51
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Slovenský Grob
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Pezinok
  • Štát : Slovensko

HT reality

Odporúčané nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti