Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj trojizbový rodinný dom s rozľahlým pozemkom v obľúbenej mestskej časti Bratislavy – vo Vajnoroch na Tomanovej ulici. Celková plocha pozemku je 847 m2. Na pozemku je postavených viacero stavieb – rodinný dom, garáž s dielňou, letná kuchynka, garáž so skladom, altánok. Nehnuteľnosť je vďaka dispozícii a stavbám vhodná aj ako dvojgenerečné bývanie alebo priestor, kde môže nový vlastník pohodlne spojiť bývanie s podnikaním.

RODINNÝ DOM: s celkovou úžitkovou plochou 141,3 m2 pozostáva z troch obytných miestností a príslušenstva, ktorým je priestranná kuchyňa s komorou, kúpeľňa spojená s WC, vstupná chodba, pivnica prístupná z vonkajšej strany domu a neobytné podkrovie. Dom je murovaný z tehál, zateplený, s valbovou strechou pokrytou betónovou škridľou a dreveným krovom. Kolaudácia prebehla cca v roku 1960. Prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácia, vymenené sú plastové okná so žalúziami, podlahy sú pokryté drevenými parketami v kombinácii s dlažbou, interiérové dvere sú dýhované osadené v obložkových zárubniach. Rekonštruovaná bola aj kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (elektrická rúra, elektrická varná doska, umývačka riadu) a dostakom úložného aj pracovného priestoru. V kúpeľni je osadená menšia vaňa a zároveň sprchový kút s masážnými tryskami. V pivnici sa nachádza plynový kotol a zásobník na ohrev vody.

GARÁŽ S DIELŇOU: má celkovú úžitkovú plochu 98,85 m2. Pozostáva z garáže a dvoch nadzemných skladových priestorov a pivnice v pivnice v podzemí prístupná z vonkajšej strany. Dom je murovaný z tehál, so sedlovou strechou a dreveným krovom. Kolaudácia prebehla cca v roku 1960.

LETNÁ KUCHYNKA: má úžitkovú plochu 39,84 m2 a je pristavená ku garáži s dielňou. Postavená je z tehly, strecha je rovná, pokrytá pozinkovaným plechom. Pozostáva z kuchyne a jednej miestnosti, ktorá je využívaná ako obytná.

GARÁŽ SO SKLADOM: s celkovou úžitkovou plochou 67,28 m2 je murovaný z tehál s pultovou strechou pokrytou pozinkovaným plechom.

Okrem týchto stavieb sa na pozemku nachádza aj altánok, ktorý je možné využiť na grilovanie a posedenie počas teplých dní a večerov.

Všetky objekty sú napojené na všetky siete – elektrina, plyn, mestská voda a kanalizácia. Na pozemku sa nachádza aj 5m hlboká kopaná studňa.

V zadnej časti pozemku je záhrada, ktorú je možné využiť na záhradničenie alebo relax. Nachádzajú sa tu ovocné stromy, ovocné kríky a vinič.

LOKALITA: mestská časť Vajnory bola pôvodne poddanskou obcou Bratislavského hradu, jej obyvatelia slúžili hradu a dodávali na hrad kvalitné vína. Obec má bohatú históriu, osobité ľudové umenie a zvyklosti, na ktoré sú obyvatelia právom pyšní. Mestská časť je veľmi populárna a obľúbená nielen mladými rodinkami, ktoré tu nájdu kompletnu občiansku vybavenosť a všetko, čo potrebujú pre kvalitný a pohodlný život. Vyhľadávajú ju aj mladí jednotlivci, ktorí preferujú kľudnejšie prostredie, ale zároveň blízkosť mesta. Každý si tu nájde to, čo potrebuje a hľadá, či už je to požadovaná občianska vybavenosť (školy, škôlky, zdravotné stredisko, obchody, lekárne...), história a kultúra, priestor na relax a posedenie s priateľmi v kaviarňach či reštauráciach. Miesto sa tu nájde aj pre športových nadšencov, ktorí možu využívať neďaleké Vajnorské jazero alebo blízke Malé Karpaty, či okolité cyklistické alebo turistické chodníky. Zaujímavá je aj dopravná dostupnosť do centra mesta, či už MHD alebo autom. .

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 784 757 alebo na katarinaparsova@haloreality.sk. ID ponuky: BA-66598.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5898878
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      485 000 €
  • Jednotková cena:
      3 440 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Tomanova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Vajnory
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava III
  • Štát : Slovensko

HALO reality Bratislava

HALO reality Bratislava - naša ponuka

#
  • Kúpa
... HALO reality Bratislava
#
  • Kúpa
... HALO reality Bratislava
#
  • Kúpa
... HALO reality Bratislava
#
  • Kúpa
... HALO reality Bratislava

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... DOMIRE - novostavby

Kvetnica

Univerzitná, Žilina

  • m2
#
  • Predaj
... DOMIRE - novostavby
#
  • Kúpa
... Finanzpartner reality franchise s.r.o.
#
  • Predaj
... DOMIRE - novostavby