Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom príjemnú, turisticky obľúbenú a zabehnutú reštauráciu POHODA , ktorá sa nachádza v obci Valča v blízkosti obľúbeného turistického strediska Snowland Valčianska dolina. Reštaurácia sa nachádza v penzióne, ktorý celoročne poskytuje ubytovanie slovenským, ale aj zahraničným turistom.

Jej lokalita poskytuje hosťom celoročné vyžitie, keďže sa nachádza v oblasti, kde si prídu na svoje lyžiari, turisti, cyklisti, ale aj iný rekreanti z blízkeho, ale aj ďalekého okolia. Reštaurácia Pohoda teda ponúka príležitosť prepojiť gastronómiu, ubytovanie, turistiku, či prácu a zážitky v prírode.

Reštaurácia je momentálne zabehnutá a prosperujúca. Denné menu navštevujú ľudia z okolitých dedín. Z tohto dôvodu je možné poskytovať aj rozvoz po okolitých obciach, kde je o stravné veľký záujem. Môže to byť formou kontraktu s firmami, či dôchodcami alebo len tak na zavolanie.

Priestory reštaurácie sú priestranné a umožňujú realizáciu aj väčších osláv, svadieb, smútočných udalostí, firemných eventov a mnoho ďalšieho. Reštaurácia disponuje krytou terasou , vonkajšou terasou a záhradnou terasou, ktorej súčasťou je aj detské ihrisko, ktoré s obľubou vyhľadávajú rodiny s deťmi.

Priestor reštaurácie má teda v skratke niekoľko možností využitia:

1. prevádzka reštauračných priestorov a baru

2. organizovanie konferencií, firemných školení, rodinných osláv, svadieb, karov

3. rozvoz denného menu občanom do okolitých dedín alebo do firiem, ktoré sa nachádzajú v tesnej blízkosti

4. Potenciál spolupráce s firmami (firemné eventy) a s neďalekým lyžiarskym strediskom kde sa koná každoročne veľa akcií pre deti alebo dospelých .



Predmetom prenájmu sú:

Gastro priestory reštaurácie ,ktoré pozostávajú z komplet zariadeného stavu reštaurácie- stoly, stoličky, kožené gauče, niekoľko televízorov, vkusné a moderné zariadenie ,detské kútiky, šípkárske stroje -3ks, biliard, stolný futbal.

Rozloha reštaurácie je 300m2 a skladá sa z reštauračnej časti ( kapacita cca 60 miest na sedenie), terasového sedenia 60 m2, zadnej terasy 60m2,záhradného sedenia a detského kútika 10m2.

Reštauračná časť je veľmi priestranná preto slúži aj ako tanečný parket pri akciách a oslavách .Ponúka audiotechniku, wifi pripojenie v celom objekte.

V reštaurácii je tak možnosť usporiadať spoločenskú udalosť aj pre 70 osôb.



Kuchyňa (25 m2) je komplet zariadená novým, plne funkčným príslušenstvom používaným cca 2 roky. K dispozícii sú nerezové umývacie, chladiace stoly s chladiacimi boxami, pracovné priestranné plochy, nástenné skrinky, umývací drez, varná stolička, varný kotol, varné centrum s príslušenstvom, plynový sporák s ôsmimi horákmi, grilovania platňa, umývačka riadu, elektrická dvoj fritéza, nový elektrický konvektomat značky UNOX, univerzálny robot, niekoľko chladničiek a mrazničiek, odsávací digestor a iné príslušenstvo potrebné pre gastro priemysel. Ponúkame tiež plne zariadené príslušenstvo k stolovaniu ( rôzne typy tanierov, príborov a ostatné pre cca 100 osôb)

Priestory kuchyne ponúkajú niekoľko skladových priestorov, šatňu a toaletu pre zamestnancov, či samostatný vchod s rampou pre príjem tovaru.

Bar reštaurácie disponuje výčapným zariadením s chladením, výborníkom ľadu, drvičkou ľadu, kávovarom, chladničkou, vinotékou a chladiacim boxom. Bar ponúkame komplet zariadený ( poháre, príslušenstvo potrebné k obsluhe)

Parkovanie:

Veľkou výhodou reštaurácie je veľká parkovacia plocha monitorovaná kamerovým systémom. Parkovanie je možné okolo celého objektu s dostatočným množstvom parkovacích miest.

Reštauráciu dávame do prenájmu plne zariadenú, plne vybavenú a v tomto čase so svojou klientelou. O výške nájmu sa vieme dohodnúť pri osobnej prehliadke.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 119947

Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5889742
  • Tranaskcia :
      Prenájom
  • Typ nehnuteľnosti :
      Priestory pre obchod a služby
  • Druh nehnuteľnosti :
      Reštauračné priestory
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Valča
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Martin
  • Štát : Slovensko

B10 Slovensko, a. s.

Podobné nehnuteľnosti