Popis nehnuteľnosti

KNB Real Estate Agency ponúka na predaj kompletne zrekonštruovanú, 2-podlažnú ubytovňu nachádzajúcu sa v meste Nitra Horné Krškany, s celkovým počtom 136 lôžok.

Ubytovňa je obsadená dlhodobými klientmi, pričom návratnosť vloženej investície je 10 rokov.




Základné údaje:


Ubytovňa pozostáva zo 4 ubytovacích traktov (každý obsahuje 32 lôžok) a ďalších izieb mimo ubytovacích traktov (spolu 8 lôžok).
Celková úžitková plocha ubytovne je 1500m2.
Prízemie /1.NP: vstupné zádverie, vstupná chodba s recepciou, kancelária, priestor schodiska na poschodie so skladom pod schodiskom, kuchyňa s jedálňou, práčovňa, technická miestnosť, miestnosť pre CBS, elektrorozvodňa, 2 komunikačné chodby, 32 izieb a 14 kúpeľní + WC, 2 samostatné WC.
2.NP: chodba s priestorom schodiska, kuchyňa s jedálňou, 2 komunikačné chodby, 35 izieb, 15 kúpeľní + WC, 3 samostatné WC, 1 predsieň pred izbami, sklad.
Ubytovanie je vo forme bunkového systému v izbách predovšetkým pre 2 osoby.
Každá izba je vybavená LCD televízorom, rýchlovarnou kanvicou, wifi pripojením, chladničkou, skriňou a posteľou s odkladacím priestorom.
Priestory majú k dispozícii spoločné kuchynky, práčovňu vybavenú práčkami a sušičkami bielizne a recepciou.
Ubytovňa bola kompletne rekonštruovaná v roku 2020. Pôvodná stavba sa datuje do roku 1985. Z pôvodnej stavby sa využili na rekontrukciu iba betónové základy a obvodové murivo. 
Ubytovňa disponuje 30 parkovacími miestami pred budovou.
Priestor celej ubytovne je monitorovaný bezpečnostnými kamerami, vybavený na každej izbe požiarnymi hlásičmi (EPS), svetelnou signalizáciou a požiarnym rozhlasom.


Pôdorysné plochy parciel:


Parcela pod ubytovňou o výmere 791 m2,
Okolité parcely o celkovej výmere 942 m2,
Celková pôdorysná plocha parciel spolu 1733 m2


Technické paramatre objektu:


Betónové základy s vodorovnou izoláciou, betónové podmurovka so zateplením a omietnutá silikátovou ušľachtilou omietkou výšky 90cm.
Obvodové murivo vstupnej pôvodnej časti pórobetónové hr. 35 cm, obvodové murivo nových častí z tehlových tvárnic Porotherm hrúbky 30 cm, celý objekt je zateplený EPS polystyrénom hrúbky 20 cm.
Stropy nad prízemím sú železo-betónové s rovnými pohľadmi, stropy nad poschodím s SDK podhľadom a zateplením minerálnou vlnou hrúbky 40 cm.
Zastrešenie prevažnej ubytovacej časti nízkym sedlovým krovom pokrytým plastovou fóliou Fatrafol, klampiarske konštrukcie strechy sú z pozinkovaného plechu s nástrekom,
Parapety okien sú z hliníkových plechov.
Vonkajšia úprava povrchov stien je zo silikátových ušľachtilých omietok, vnútorný úpravy povrchov stien tvoria SDK obklady s maliarskymi stierkami, deliace priečky murované.
Schody železo-betónové monolitické, povrch stupňov z keramickej dlažby, podlahy obytných miestností z veľkoplošných parkiet, podlahy ostatných miestností z keramických dlažieb.
Okná plastové s izolačnými dvojsklami, dvere masívne dyhované protipožiarne s obkladom zárubní, vstupné dvere plastové, vnútorné keramické obklady v umyvárkach, obklady WC a sprchovacích kútov pod stropy.
Vykurovanie ústredné z vlastnej technickej miestnosti v prízemí, 3 ks kondenzačných plynových kotlov značky PROTHERM s automatickou reguláciou, radiátory panelové typu KORAD, rozvod studenej i teplej vody v plastovo-hliníkovom potrubí, zdroj teplej vody zásobník TÚV objemu 1500 litrov v technickej miestnosti vykurovaný kotlami ÚK.
Elektroinštalácia svetelná i motorická-ističe, inštalácia bleskozvodu, rozvody TV antény, internetu, inštalácia bezpečnostného elektronického zariadenia, protipožiarnych hlásičov so zvukovou i optickou signalizáciou, rozvod požiarneho vodovodu s výtokovým hydrantom, inštalácia vzduchotechniky do technickej miestnosti, rozvod zemného plynu ku kotlom ÚK a do kuchyniek.
V kuchynkách linky na báze s nerezovými drezmi, zabudovanými plynovými štvorhorákovými panelmi a odsávačmi pár, vo vstupnej chodbe a v kuchynkách odsávacie ventilátory, v technickej miestnosti inštalácia vzduchotechniky.
Odkanalizovanie do verejnej kanalizácie na Novozámockej ulici, prípojka kompletne novovybudovaná, vnútorné vybavenie sociálnych zariadení splachovacími záchodmi so zabudovanými nádržkami v stenách, pisoármi, umývadlami a sprchovacími kútmi vrátane vodovodných i sprchových pákových batérií. Súčasťou príslušenstva je vodovodná prípojka, kanalizačná prípojka, dažďová kanalizácia, plynová prípojka a elektrická prípojka.
Parkovisko pred ubytovňou má podkladovú vrstvu z makadamu a vibrovanej štrkodrvy, vrchná vrstva je z vibrovaného betónu hrúbky 20 cm s dilatáciami, parkovisko je ohraničené betónovými obrubníkmi.


Opis lokality: 


V bezprostrednej blízkosti (do 30 m) sa nachádza autobusová zastávka s pravidelnou linkou do priemyselného parku Jaguar Land Rover. 
V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny, reštaurácie, čerpacia stanica a pod.).


Predajná cena ubytovne respektíve 100% podielov spoločnosti je 2 150 000 € bez DPH

Budúci kupujúci v našej realitnej kancelárii neplatí províziu !!!


V prípade doplňujúcich otázok, alebo dohodnutia si termínu obhliadky sme Vám k dispozícii na nižšie uvedených kontaktných údajov

Ing. Ján Liščák
+421 903 308 186
info@knba.sk
www.knba.sk

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti KNB Real Estate Agency, s.r.o.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2692078
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Objekty pre obchod a služby
  • Druh nehnuteľnosti :
      Hotel, penzión
  • Celková cena :
      2 150 000 €
  • Jednotková cena:
      1 433 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Novozámocká
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Nitra
  • Kraj : Nitriansky
  • Okres : Nitra
  • Štát : Slovensko

Komerčné Nehnuteľnosti Bratislava

Komerčné Nehnuteľnosti Bratislava - naša ponuka

#
  • Prenájom
... Komerčné Nehnuteľnosti Bratislava
#
  • Prenájom
... Komerčné Nehnuteľnosti Bratislava
#
  • Prenájom
... Komerčné Nehnuteľnosti Bratislava
#
  • Prenájom
... Komerčné Nehnuteľnosti Bratislava

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... Prom real consulting s. r. o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Prom real consulting s. r. o.
#
  • Kúpa
... HALO reality Žiar nad Hronom