Popis nehnuteľnosti

Priestranný rodinný dom vo výbornom stave so zimnou záhradou, 2x garážou, 3 izbami, obývacou izbou, celopodpivničený s rôznymi možnosťami využitia na kutilstvo/wellness/podnikanie na pozemku o rozlohe 800 m2, pár minút chôdze od Prístaviska Malý Dunaj (Tomášov) - iba 18 km do Bratislavy, 12 km do Senca a 9 km do napojenia na D4.

Dom má 4 samostatné izby - klimatizovanú priestrannú obývačku s východom na zimnú záhradu s posedením a na dvor, hosťovskú/detskú izbu/pracovňu/herňu, klimatizovanú spálňu so vstavanou skriňou, klimatizovanú izbu, vstupnú predsieň, chodbu, zariadenú novú kuchyňu (plynová varná doska, el. rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra. digestor, chladnička) s jedálenskou časťou a samostatnou špajzou, kúpeľňu s rohovou vaňou, sprchovým kútom a 2x umývadlom, samostatné WC s umývadlom, schodisko do pivničných priestorov. Súčasťou RD je garáž s el. výsuvnou bránou Hörmann.

Rodinný dom je podpivničený - v čiastočne podzemnom podlaží s prístupom denného svetla sa nachádza viacero miestností slúžiacich na technické a skladové účely (kotolňa, sklad, špajza, podschodie, ...), ktoré je možné využiť podľa predstáv nového majiteľa ako napr. wellness / kutilstvo / podnikanie / služby, ďalšia garáž s el. výsuvnou bránou Hörmann.

Izby sú vykurované teplovodným rozvodom - radiátormi - plynový kotol sa nachádza v pivničných priestoroch domu, tri izby majú aj klimatizáciu - ktorou je možné úsporné kúrenie v prechodnom období. Okná a dvere sú plastové.

Dom sa predáva čiastočne zariadený - vstavané skrine, kuchyňa a kuchynské spotrebiče a je pripravený na okamžité bývanie.

Pozemok tvorí okrasná a úžitková záhrada (ovocné stromy), chodníky, zámková dlažba, betónové plochy - cesty, drevený altánok a vonkajší krb. Ohraničený je od ulice plotom - betónová podmurovka, kovový plot s plastovými výplňami - imitácia dreva, elektrickou dvojkrídlovou bránou, bránkou.

Elektrina, verejný vodovod, telefón/internet, plyn a kanalizácia na pozemku aj v dome.

Dom sa nachádza v tichej časti obci Tomášov s výborným napojením na obchvat Bratislavy. V obci je plná občianska vybavenosť - základná škola, materská škola, potraviny, kaštieľ, reštaurácie, obchody, kaviarne, knižnica, všeobecný lekár, odborné ambulancie, ihriská, fitness centrum, atď.

ÚDAJE:
rodinný dom
Úžitková plocha: 290 m2
Pozemok: 800 m2

Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:
+ Výborná lokalita
+ Priestranný dom
+ Záhrada
+ Vlastné parkovanie + 2x garáž v dome
+ Priestory na podnikanie / vlastné wellness / kutilstvo
+ Zimná záhrada
+ Okamžite obývateľný
+ 3x klimatizácia
+ Výborná cena

Pokiaľ hľadáte rodinný dom pri Bratislave / Senci s veľkým potenciálom za výbornú cenu, táto ponuka je určená práve pre Vás...stačí sa len nasťahovať!

Možnosť kúpy tohto domu je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (HÚ) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií!

Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov!

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0908 463 007.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5868895
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      325 000 €
  • Jednotková cena:
      1 121 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Dunajská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Tomášov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

JKV REAL

Podobné nehnuteľnosti