Popis nehnuteľnosti

MARTIN SIMKO a DIAMOND REALITY vám ponúkajú na predaj unikátnu, nadštandardnú, rodinnú vilu pre náročnych s moderným a luxusným vybavením v lokalite Košice – Pereš na pozemku o výmere 1 876 m².

Zastavaná plocha nehnuteľnosti bez vonkajších terás je 230m² a pozostáva z 2 podlaží. Celková výmera objektu je 330m² a úžitková plocha objektu je 290m².

Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z najvychytenejších a najoblúbenejších lokalít Košíc. Výborná poloha nehnuteľnosti zaručuje súkromie, jedinečný komfort bývania, pekné výhľady a výbornú dostupnosť do mesta. Táto novostavba upúta nielen modernou architektúrou, ale aj do detailov premyslenými dispozičnými riešeniami a kvalitou prevedenia a zariadenia.

Vila sa nachádza na veľkorysom pozemku so starostlivo upravenou zeleňou. Ideálna juhovýchodná orientácia zaručuje dokonalé presvetlenie celého domu, čo zabezpečujú veľkoformátové hliníkové okná, takmer vo všetkých priestoroch domu s vonkajšími žalúziami.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Nehnuteľnosť má dve nadzemné podlažia:


Na prvom podlaží sa nachádza priestranná garáž pre dve autá, z nej je prechod do technickej miestnosti s práčovňou. Ďalej sa na prízemí nachádza predsieň so šatníkom, veľkorysá obývačka s jedálňou a kuchyňou, odkiaľ je priamy výstup na vonkajšiu terasu. Samozrejmosťou je kúpeľňa a sociálne zariadenia. Ďalej sa na prízemí nachádza ešte pracovná miestnosť a sklad.
Na druhom podlaží sa nachádza priestranná chodba, dve detské izby, veľká kúpeľňa, sociálne zariadenia, hosťovská izba. Ďalej sa tu náchadza rodičovská spálňa s vlastným šatníkom a kúpeľňou. Z tejto spáľne je výstup na terasu s krásnym výhľadom.


ZÁHRADA:


V zadnej časti záhrady sa nachádza relax-fitnes zóna, ktorej súčasťou je veľký bazén, telocvičňa (s možnosťou úpravy na sukromný Fitness, Party House – miesto pre rodinné stretnutia, oslavy a pod), altánok s letnou kuchyňou, priestor pre saunu, vonkajšiu kúpeľnu s toaletou, technologická miestnosť. Tieto objekty v relax-fitnes zóne sa nachádzaju v rozostávanom stave.
Na konci pozemku sa nachádzajú tri krásne kaskádové záhradné plochy na oddych a relax


 

TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA a TECHNOLÓGIE:


Inteligentná domácnost LOXONE - Tento inteligentný systém vyniká jedinečným spojením osvetlenia na mieru, akustického riešenia stropu v celom priestore a samotnej integrácie do systému Loxone (alarm, security, prístup, kúrenie, tienienie, audio a dašie)
Stropné vykurovania a chladenia
Dva zdroje tepla - Tepelné čerpadlo a plynový kondenzačný kotol
Systemové riadené zavlažovanie
Vyhrievaná príjazdová cesta ku dvojgaráži
Vila je navrhutá na mieru architektom a pri výstavbe boli použité trvácne, hodnotné materiály, najmä gres, kameň, drevo, teak.





Táto nehnuteľnosť stelesňuje všetko čo si dnešný moderný človek môže želať. Atraktívna moderná architektúra, premyslená dispozícia, veľkorysý priestor bez zbytočných hluchých miest. Nie je prehnane veľká, zároveň ponúka dostatok priestoru v izbách, úložných priestoroch, parkovaní ako aj v exteriéry na krásnom veľkom slnečnom pozemku s fantastickým prislušenstvom.

Táto nehnuteľnosť je skvelou investíciou pre tých, ktorí ocenia luxus a jedinečnosť. Ťažko by ste dnes na trhu hľadali atraktívnejšiu nehnuteľnosť, ktorá spĺňa aj tie najnáročnejšie kritériá.

Dalšie informácie a cena nehnuteľnosti je na vyžiadanie.

Ak vás táto unikátna ponuka zaujala, tak ma neváhajte konktatovať na číslo 0903 255 172.

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5862373
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : nemá
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Košice-Pereš
  • Kraj : Košický
  • Okres : Košice II
  • Štát : Slovensko

Diamond Reality, s.r.o.

Diamond Reality, s.r.o. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... BeMi realitná kancelária
#
  • Predaj
... Nové bývanie – realitná kancelária, s.r.o.
#
  • Predaj
... Nové bývanie – realitná kancelária, s.r.o.