Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám 5-izbový zariadený rodinný dom s garážou a bazénom na pozemku s veľkorysou rozlohou 1209 m2. Nehnuteľnosť s funkčne a dômyselne riešenou dispozíciou pre viac-člennú rodinu a ideálne ladeným interiérom sa nachádza vo vyhľadávanej obci Hôrky pri Žiline. 

Prízemie

Na prízemie sa vchádza zo zádveria do vstupnej chodby, ktorá postupne vedie celým prvým podlažím až k zadnému - druhému vchodu. Na chodbe sa nachádza toaleta s umývadlom a sprchovým kútom. Ďalej tu nájdeme vstup do hosťovskej izby - povôdne zamýšľaná ako hlavná spálňa. Z chodby prechádza plynule vstup do spoločenského srdca domu – obývacej izby s výstupom do záhrady, ktorá susedí s prakticky a vkusne usporiadanou kuchyňou. Bohatú účelnosť kuchyne predstavuje na mieru zhotovená linka v tvare písmena U so všetkými potrebnými vstavanými spotrebičmi. O teplo domova sa v sychravých obdobiach stará centrálny krb s prieduchmi do izieb na poschodí.

Poschodie

S interiérom domu ladiace schodisko vedie na poschodie, kde sa nachádzajú 3 samostatné izby so širokou možnosťou využitia. Ďalej sa tu nachádza samostatný šatník, kúpeľňa s umývadlom, vaňou a toaletou. Dve z troch izieb ponúkajú výstup na balkón s výhľadom do záhrady a okolitú krajinu. Z chodby na poschodí je výlez na povalu. V horúce letné dni poskytuje komfortnú teplotu centrálne vedená klimatizácia.

Suterén                                                                                                                                                                                                                                                         

Do suterénu vedie schodisko z prízemia domu na konci hlavnej chodby popri zadnom vchode. Výška stropov poskytuje komfortný presvetlený priestor so širokými možnosťami vyžitia. Dnes tu nájdeme práčovňu, sušiareň, technickú miestnosť, dielňu, sklad a súkromné wellness s tradičnou fínskou saunou vstavanou na mieru.

Garáž

Komfortné a bezpečné parkovanie poskytuje uzamykateľná garáž s otvorom štandardnej výšky pre praktické parkovanie osobného vozidla. Pred objektom sa nachádza ďalšie vonkajšie parkovacie miesto.

Altánok na parkovanie 

Prístrešok pre parkovanie vozidla prístupný z ulice s vyvedenou prípojkou elektriny a vody pre údržbu vozidiel alebo bicyklov.

Hospodársky domček s altánkom a pivničným priestorom                                                                                              

Tento čiastočne zachovaný objekt ako pôvodná stavba na pozemku z roku 1930 slúži pre príjemné posedenia s rodinou ako altánok so záhradným nábytkom a krbom, súčasne ako sklad záhradného nábytku a detských hračiek vrátane zachovanej starej pivnice so širokou možnosťou kreatívneho dobudovania.

Pozemok so záhradou                                                                                                                                                     

Takmer rovinatý pozemok je ohraničený murovaným oplotením s kvalitnou hliníkovou nadstavbou. Vstup do domu je prístupný z dvoch strán, pričom jedna časť vedie od prístrešku pre vozidlá a druhá od murovanej garáže s elektrickou bránou. V tejto hlavnej časti pozemku sú umiestnené trávnaté plochy s drevitými rastlinami, dve terasy z ktorých jedna je slnečná s priamym výhľadom na Lietavský hrad a druhá zabezpečujúca príjemný tieň pri krytom bazéne v súkromí záhrady. Druhá časť pozemku, ktorá je oddelená samostatným vstupom je hospodárska. Tu môžeme nájsť ovocné stromy a kríky, výbeh pre domáce zvieratká a iné príjemné vyžitie.

Inžinierske siete a ďalšie informácie                                                                                                                           

Nehnuteľnosť je napojená na inžinierske siete  - voda, elektrika, plyn, žumpa a k dispozícii je aj studňa. Efektívnym riešením úspory celkovej energie na vykurovanie je najmodernejší prepracovaný systém využívajúci akumulačnú nádrž napojenú na solárne panely a peletkový kotol. O teplo domova sa v sychravé letné dni postará romantický oheň z vstavaného krbu s prieduchmi do podkrovných miestností. Samotné vykurovanie je podlahové v kombinácii s radiátormi. Na dome sú nainštalované bezpečnostné dvere, drevené okná, siete proti hmyzu, interiérové žalúzie. Klimatizovanie interiéru je zabezpečované stropnou jednotkou v podkroví. Nehnuteľnosť je vybavená bezpečnostným. Internetové pripojenie je mikrovĺnne s možnosťou prechodu na optickú sieť.

Lokalita

Na atraktivite nehnuteľnosti pridáva jej lokalita. Obec Hôrky sa nachádza v blízkosti prírody, od mesta Žilina je vzdialená približne 3 km, teda 10 minút jazdy autom, zároveň ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.  

Náklady na energie: cca  180 €/ mesiac pri obývaní nehnuteľnosti 4 osobami.

Dostupnosť nehnuteľnosti: od októbra 2024.

Cena: 399.990,- €

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014955. Call centrum tel: 0910 86 11 86.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5836215
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      399 990 €
  • Jednotková cena:
      331 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Hôrky
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Žilina
  • Štát : Slovensko

MGM reality