Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj moderný, štýlovo zariadený 3-izbový byt s úžitkovou plochou až 102,34 m2. Prislúcha k nemu nadštandardne veľká loggia s rozlohou 13,07 m2, vlastné parkovacie státie priamo v objekte a murovaná pivnica o rozmere 5,5 m2 na podzemnom podlaží. Byt disponujúci výhľadmi na mesto i jeho malebné okolie sa nachádza na 17. poschodí obytnej veže s dvomi výťahmi.

Adresou Vášho domova by sa stal vyhľadávaný polyfunkčný komplex Europalace, situovaný na okraji obľúbenej mestskej časti Žilina – Vlčince. K vysokej kvalite, pohodliu a bezpečnosti bývania prispievajú blízke športovo-relaxačné zariadenia, rozmanité obchodné a gastronomické prevádzky v okolí a 24-hodinová bezpečnostná služba priamo v budove. Lokalita tiež disponuje výbornou dostupnosťou do centra mesta i k privádzačom rýchlostných ciest.  

DISPOZÍCIA
Okná, ktorých veľkosť zabezpečuje vynikajúce presvetlenie miestností, sú orientované na juhozápad – juh - juhovýchod. Byt je vďaka vkusne zvolenej dispozícii členený na dennú - spoločenskú časť a priestor určený na odpočinok, prácu alebo štúdium. Tvoria ho nasledovné miestnosti:
- vstupná chodba / 5,2 m2/ so vstavanou šatníkovou skriňou a predsieňovým nábytkom;
- na priestor a prirodzené svetlo veľkorysá obývacia izba / až 40,21 m2/ je zariadená veľkou sedačkou v tvare písmena U, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou s televízorom, je komunikačne prepojená s kuchyňou a disponuje výstupom na loggiu;                
- kuchyňa / 5,39 m2/ s plne vybavenou kuchynskou linkou a kuchynským ostrovom;
- jedálenská časť prakticky umiestnená na dosah kuchyne aj obývacej izby, so sedením pre štyri osoby;
- spálňa / 18,18 m2/ s výstupom na loggiu;
- detská izba / 18,52 m2/ alebo hosťovská izba či pracovňa;
- kúpeľňa / 7,65 m2/ je vybavená dvomi umývadlami, wc, bidetom, rohovou vaňou, sprchovacím kútom a kúpeľňovou skrinkou;
- samostatná toaleta / 1,79 m2/ s ďalším wc, umývadlom, kúpeľňovou skrinkou a automatickou práčkou;
- chodba / 2,64 m2/ spájajúca obytné miestnosti a kúpeľňu disponuje ďalšiu vstavanou šatníkovou skriňou.
Výstupy na kvalitne prevedenú loggiu / 13,07 m2/ s terasovým nábytkom sú z obývacej izby a zo spálne.

ZARIADENIE A VYBAVENIE, TECHNICKÉ PARAMETRE
Ponúkaná nehnuteľnosť z roku 2010 bola v priebehu nasledujúcich rokov odborníkmi dovedená do súčasnej podoby, jej momentálny technický stav je hodnotený ako veľmi dobrý.
Súčasťou na mieru zhotovenej kuchynskej linky s ostrovom sú: indukčná varná doska Whirlpool s odsávačom pár, drez s pákovou vodovodnou batériou, elektrická teplovzdušná rúra Electrolux, mikrovlnná rúra Whirlpool, umývačka riadu Electrolux. Kuchyňa je zariadená aj priestornou americkou chladničkou s mrazničkou od výrobcu LG. Byt je tiež vybavený automatickou práčkou Goddess, v obývacej izbe je k dispozícii veľkoplošný televízor Philips.
Systém vykurovania a príprava TÚV je zabezpečená vo výmenníku pre každý byt samostatne. Vykurovacie telesá sú oceľové s termoregulačnými ventilmi, v kúpeľni je umiestnené rebríkové vykurovacie teleso, pri obvodovej stene s loggiou sú v podlahe osadené konvektory s mriežkou a zabudovaným ventilátorom. Byt má vlastné meranie spotreby studenej vody.
Okná a balkónové dvere sú drevené s vonkajším hliníkovým profilom, vnútorné parapety hliníkové sivé vo farbe okenných rámov, vonkajšie hliníkové sivé. Terasové zábradlie a madlo je z hliníkových profilov s výplňou bezpečnostným čírym sklom.
K dispozícii je internetové pripojenie a káblová televízia.

LOKALITA
Nehnuteľnosť sa nachádza vo vysoko cenenej lokalite, poskytujúcej kompletnú občiansku vybavenosť a mnoho ďalších benefitov. Nadštandardné služby ponúka už samotný komplex Europalace: 24-hodinová bezpečnostná služba, kamerový dohľad a monitorovanie spoločných priestorov, dozorované parkovanie a iné. V samotnom objekte sa nachádza reštaurácia, zubná ambulancia, klientske centrum MV SR i centrála našej realitnej kancelárie MGM.   
Pešou chôdzou je to len pár minút do obchodov s potravinami, veľkých obchodných centier, reštaurácií, základných a materských škôl, fitness zariadení, polikliniky, lekární, kostola i verejnej knižnice. Na skok sú vzdialené tenisové kurty, krytá plaváreň, letné kúpalisko, atletický areál, a tiež zóna športu a oddychu lesopark Chrasť.  
Centrum mesta Žilina je vzdialené do 5 minút jazdy autom, 15 minút pešky. Priamy výjazd na rýchlostnú cestnú komunikáciu spájajúcu smery Bratislava – Košice – Čadca je dostupný do 3 minút. Zastávky MHD sa nachádzajú 50 m od hlavného vstupu do budovy.

Dostupnosť nehnuteľnosti: podľa dohody.

Mesačné náklady: 245 € pri obývaní dvomi osobami.

Parkovanie: vlastné parkovacie státie v garáži komplexu so strážnou službou je zahrnuté v predajnej cene.

Cena vrátane garážového parkovacieho státia: 318.000,- €.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014809.
Call centrum tel: 0910 86 11 86.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9975056
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      318 000 €
  • Jednotková cena:
      3 107 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Vysokoškolákov
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Žilina
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Žilina
  • Štát : Slovensko

MGM reality