Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÝ DO 4. 10. 2024

NADČASOVÉ BÝVANIE - BÝVANIE S VYHLIADKOU - BÝVANIE PRE VÁS!

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj dispozične upravený, čiastočne zrekonšturovaný a čiastočne zariadený, 2 izbový tehlový byt v polyfunkčnom bytovom dome v Banskej Bystrici.

PREDMET PONUKY
Severozápadne orientovaný, nadčasový byt z 50-tych rokov minulého storočia, dispozične upravený z 3 izbového na 2 izbový, čiastočne zrekonšturovaný, čiastočne zariadený, situovaný na 6/6 poschodí polyfunkčného bytového domu s moderným výťahom.
Byt prešiel v posledných rokoch čiastočnou rekonštrukciou a modernizáciou:
2019
- výmena okien za plastové so žalúziami (kuchyňa, detská izba) a zatemňovacími závesmi (obývacia izba so spálňou)
- výmena interiérových dverí
- výmena podláh za laminátové v izbách, predsieni a kuchyni
- výmena rozvodov elektriny, vypínačov, zásuviek, umiestnenie zásuviek pre TV a internet v izbách
- úprava vnútorných omietok (stierky) v kuchyni, predsieni a v izbách
- umiestnenie vstavaných skríň a deliacej steny v obývacej časti
2023
- uloženie mramorového obkladu ako príprava na dokončenie modernizácie kuchyne
Kúpeľňa, samostatné WC a komora sú v pôvodnom stave a vyžadujú si dokončenie rekonštrukcie. V byte je odpojené pripojenie na plyn, elektrospotrebiče v kuchyni sú napojené na elektrinu. K bytu prislúcha veľká (5 m2) murovaná pivnica.
Predpokladané mesačné náklady na prevádzku bytu sú (podľa počtu osôb) 200 - 250 Eur (zálohový predpis, vykurovanie, SV, TUV, záloha na el. energiu, internet, TV).
Polyfunkčný tehlový bytový dom prešiel v posledných rokoch (2019 - 2022) bez úverového zaťaženia modernizáciou spoločných priestorov v rozsahu: výmena výťahu, vymaľovanie spoločných priestorov, výmena okien a vstupných dverí, výmena stúpacích rozvodov SV a TUV. V bytovom dome sa pripravuje ďalšia údržba a modernizácia spoločných priestorov.

DISPOZÍCIA
Obytná časť: obývacia izba so spálňou (m2), detská izba (m2).
Príslušenstvo (m2): vstupná predsieň, kuchyňa s potravinovou komorou, samostatná komora, kúpeľňa, samostatné WC, latková pivnica.

LOKALITA
Bytový dom, v ktorom je byt umiestnený, sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, na ul. 29. augusta, v širšom centre Banskej Bystrice, v blízkosti autobusovej, železničnej stanice a ostatnej občianskej vybavenosti (MsÚ, ZŠ, MŠ, obchody, služby, reštaurácie a pohostinstvá, banky a i.) Od centra je vzdialený 5 minút cesty autom a 20 minút pešou chôdzou. Výjazd na obchvat mesta, ktorý je spojnicou na hlavné dopravné cesty smerujúce na Horehronie a do Bratislavy, ale aj do iných častí mesta, či regiónu zabezpečujú občiansku vybavenosť krajského mesta v bezprostrednom dosahu.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Príjemný, tehlový byt "staromestského typu" so severozápadnou orientáciou a upravenou dispozíciou z 3 izbového bytu na 2 izbový poskytuje ešte stále priestor pre jeho dotvorenie na útulné a funkčné bývanie v širšom centre krajského mesta, navyše s peknými výhľadmi. Pôvodné nastavenie bytu na vykurovanie pevným palivom technicky umožňuje v byte umiestniť napr. doplnkový zdroj vykurovania v podobe krbu alebo krbových kachieľ, čo zdôrazní charakter bytu. Priestranné izby s peknými výhľadmi sú príjemným zázemím pre "single život" spojený s prácou, či život páru alebo menšej rodiny. Priestranná predsieň umožňuje rozšírenie kúpeľne, či vytvorenie ďalšieho, menšieho skladového (odkladacieho) priestoru
Výhodná poloha polyfunkčného bytového domu, v ktorom sa byt nachádza, dobrá dopravná a infraštruktúrna dostupnosť, dostatok služieb a bezproblémové parkovanie sú pridanou hodnotou pre byt, ktorý môžete využiť pre vlastné bývanie alebo ako investíciu (krátkodobý, dlhodobý prenájom) a najmä pre pohodový život v meste i mimo neho.

CENA
149 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.
DOHODA NA CENE JE MOŽNÁ

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5696347
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      149 900 €
  • Jednotková cena:
      1 874 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : 29.augusta
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Banská Bystrica
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Banská Bystrica
  • Štát : Slovensko

DOBRÉ REALITY s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... Finanzpartner reality franchise s.r.o.
#
  • Prenájom
... Franco Real Estates s.r.o.
#
  • Prenájom
... GLOBALYST, s.r.o.