Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj kvalitnú novostavbu nízkoenergetického rodinného domu s tepelným čerpadlom. Situovaný je  v príjemnom a tichom prostredí v privátnej rezidenčnej rekreačnej zóne na Trnávke, poskytujúcej maximálne súkromie. Vstup do tejto zóny majú iba majitelia nehnuteľností cez  diaľkovo ovládanú vstupnú bránu. Celý areál je oplotený.  
 5-izbový dvojpodlažný dom s úžitkovou plochou 116m2 + zastrešený altánok s plochou 42m2 je postavený na oplotenom pozemku s celkovou rozlohou 347m2.  

Dom sa predáva dokončený do štádia štandard, v tejto fáze stavby si kupujúci môže vybrať farbu podláh na prízemí aj materiál či farbu schodov, taktiež farbu dverí a zárubní. Je  postavený z kvalitných materiálov a s dôrazom na maximálnu kvalitu a precíznosť stavebných prác. Veľkou výhodou je energetická úspornosť, zabezpečená tepelným čerpadlom Midea s výkonom 9kW.

Dom disponuje dvoma skutočne priestrannými kúpeľňami (jedna s rohovou vaňou aj so sprchovým kútom a toaletou, druhá so sprchovým kútom, bidetom a toaletou) a  technickou miestnosťou, kde je vyhradený priestor aj na  práčku  a taktiež je tu umiestnený filtračný systém na pitnú vodu.   

Slnečná záhrada  poskytuje maximálne súkromie a dostatok priestoru pre deti či pre  posedenie s priateľmi v skutočne priestrannom zastrešenom altánku (41m2) s privedenou elektrinou. Na pozemku je priestor aj na bazén či záhradný domček.

 

DISPOZÍCIA:
Dom je 5 izbový - Prízemie: zádverie, vstupná chodba, vpravo kúpeľňa, vľavo spálňa, ďalej technická miestnosť pod schodiskom a  kuchyňa prepojená s jedálenskou časťou a  obývačkou, z obývačky aj z kuchyne je vstup na terasu a do záhrady.  Na poschodí sú situované 3 samostatné nepriechodné spálne. Z chodby je prístup na pochôdziu povalu, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. 

ZÁKLADNÉ PARAMETRE:


celoročne obývateľný rekreačný dom (možnosť trvalého pobytu)
inžinierske siete -  elektrina 
voda - vŕtaná studňa a komplexná filtrácia zabezpečujúca pitnú vodu
septik
celková úžitková plocha: 116m2 + altánok 41m2
zastavaná plocha 8,4 x 8,9 (75m2)
rozloha pozemku: 347m2
materiál:Tehla Wienerberger  300mm
vonkajšie zateplenie: 200mm polystyrén + omietka Baumit
materiál: Porotherm 300mm
sedlová strecha, strešná izolácia - 250 mm fúkaná pena, škridla Mediterran
plastové okná  6-komorové, izolačné 3-sklo, farba: zvnútra biela zvonka hnedá, strešné okná drevené Velux
vnútorné sadrové omietky
tepelné čerpadlo Midea 9kW a zásobník na vodu s objemom190 litrov
rekuperácia  Samsung - kanálové vetranie, rekuperácia a klimatizácia na poschodí 
teplovodné podlahové kúrenie v celom dome s termostatmi v každej miestnosti
2 kúpeľne (jedna s rohovou vaňou a sprchovým kútom, špičková sanita Hansgrohe, podomietkové batérie,  druhá so sprchovým kútom, toaletou a prípadne bidetom)
toalety - závesný systém Geberit
 káblové rozvody v každej izbe (internet, TV)
klimatizácia v cene
exteriérové žalúzie v cene
alarm 
svetlovod
vstupná brána na ovládanie v cene 
terénne úpravy pozemku v cene
terénne úpravy v cene
oplotenie pozemku v cene
krb v obývacej izbe
predpríprava na napojenie na kanalizáciu a mestskú vodu


Alarm, žalúzie, kúrenie, rekuperáciu aj bránu je možné ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácií.  

CENA DOMU V ŠTANDARDE  (vrátane altánku, terénnych úprav pozemku, exteriérových žalúzií, alarmu, klimatizácie,rekuperácie, oplotenia, vstupnej brány na diaľkové ovládanie) - 357 000,- Eur.

 Cena je konečná, vrátane kompletného realitného a hypotekárneho servisu, ktorý zahŕňa autorizované zmluvy,vypracované a garantované advokátskou kanceláriou, hypotekárne a právne poradenstvo, kompletný prepis  energií.

REZERVÁCIA BEZ RIZIKA - PRI VYUŽITÍ NÁŠHO FINANČNÉHO SERVISU VÁM GARANTUJEME VRÁTENIE REZERVAČNEJ ZÁLOHY, AK HYPOTÉKU NEDOSTANETE.

LOKALITA:

Lokalita je ideálna na pokojné rodinné bývanie v privátnej rezidenčnej zóne  s  maximálnou bezpečnosťou. Niekdajšia záhradkárska osada sa mení obľúbenú zónu s moderným mestským bývaním,ktoré však poskytuje dostatok pokoja a takmer vidiecku atmosféru.  Mestská časť Trnávka je mimoriadne obľúbená práve kvôli nej, ako aj kvôli dobrej dostupnosti do centra mesta a výbornému napojeniu na diaľničné ťahy, ako aj vďaka dobrej občianskej vybavenosti. Nachádza sa tu viacero štátnych aj súkromných škôlok, základná škola, detské ihriská, parky, obchody, pošta, lekáreň. V blízkosti sú veľké obchodné cenrá Avion, Ikea, Bauhaus, Sconto, Shopping Palace, Tesco a iné. Areál Zlatých pieskov s možnosťou prechádzok, kúpania, vodných športov (areál WakeLake, kajaky, člnkovanie) je v pešej dostupnosti. 

Poskytneme Vám kompletný právny servis pri predaji až po zápis do katastra nehnuteľností. V cene je zahrnutý aj hypotekárny servis - HYPOTÉKU VYBAVÍME ZA VÁS.
Zabezpečíme aj súdneho znalca, právne poradenstvo, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti, prevedieme Vás bezpečne celým procesom predaja a poskytneme asistenciu pri prepise energií na nového majiteľa.
Ak by ste radi získali viac informácií, kontaktujte nás na tel.č. : 0902 22 22 12, prípadne e-mailom na adrese: kratka@accentreal.sk. Nájdete nás na Drieňovej ul. 34 v Bratislave.
 

 

 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5682053
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      357 000 €
  • Jednotková cena:
      2 274 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Studená
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Ružinov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

Accent real s. r. o.

Naposledny pridané

  • PREDAJ - pozemok Čunovo, ulica Schengenská

    Schengenská, Bratislava-Čunovo

    Celkovo427 244 €

  • PREDANE - Rodinný Dom - Chalupa

    Majer, Hrabušice

      Cena v RK

  • Na predaj zrekonštruovaný RD v Nových Zámkoch

    Nové Zámky

    Celkovo198 000 €

  • Podobné nehnuteľnosti

    #
    • Kúpa
    ... LK Investment s.r.o.
    #
    • Prenájom
    ... MS - REALITY, s.r.o.
    #
    • Prenájom
    ... MS - REALITY, s.r.o.

    BA I. 4 izbový byt nad hradom vo Fialkovom udoli

    Fialkové údolie, Bratislava-Staré Mesto

    • 132 m2
    #
    • Prenájom
    ... MS - REALITY, s.r.o.