Popis nehnuteľnosti

ACCENT REAL exkluzívne v zastúpení majiteľa ponúka   na predaj skutočne veľmi pekný dvojpodlažný, samostatne stojaci rodinný dom s výbornou polohou. Dom je situovaný  v Senci priamo na Slnečných Jazerách JUH, 3 minúty peši od areálu kúpaliska.    

Štýlová nehnuteľnosť je čerstvo dokončená do veľmi kvalitného nadštandardu - v cene už je zahrnutá aj kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, svietidlá vo všetkých miestnostiach, klimatizačné jednotky v interiéri, zámková dlažba pred domom, terasa z kvalitného dreva v záhrade, terénne úpravy pozemku a výsadba okrasných drevín, trávnik a taktiež kompletné oplotenie pozemku a elektrická vstupná brána - toto skutočne pri iných ponukách nenájdete  - nemusíte zháňať žiadne ďalšie peniaze na dokončenie domu  - len ho zariadite nábytkom.

(Fotografie domu so zariadením sú ilustračné - z už predaného vedľajšieho domu)

Celková úžitková plocha domu je 119m2, rozloha pozemku je 240m2. Dom disponuje dvoma štýlovými kúpeľňami s kvalitnou sanitou, jednou so sprchovým kútom a jednou s vaňou.

Tento nádherný dom je prioritne určený na bývanie,  môže však poskytovať aj veľmi zaujímavý investičný výnos pri krátkodobom, ale aj dlhodobom prenájme. 

Dom je vo firemnom vlastníctve, ponúkame možnosť odpočtu DPH. 

Vyhľadávaná rekreačná oblasť Slnečné jazerá ponúka mnoho možností nielen na relax a oddych, ale aj výhodnú investičnú príležitosť, ak chcete vložiť peniaze do nehnuteľnosti, ktorá si na seba skutočne dokáže zarobiť. Tu sa skutočne budete po celý čas cítiť ako na dovolenke. 

Nehnuteľnosti na Seneckých jazerách sa v závislosti od rozlohy prenajímajú veľmi výhodne predovšetkým v letných mesiacoch, ale aj pri celoročnom prenájme sa mesačný výnos dosahuje cca 1500,- Eur. 

 DISPOZÍCIA:

Prízemie domu je riešené ako denná časť - zahŕňa veľkú technickú miestnosť na práčku, sušičku a kotol, (prípadne vstupný šatník), ďalej veľkú kúpeľňu s toaletou a so sprchovým kútom, komoru a otvorený vzdušný  priestor (28m2) spájajúci kuchynskú a jedálenskú časť s obývacou izbou. Z obývačky je vstup na veľmi peknú drevenú terasu s výmerou 18m2 a následne do záhrady s pekným trávnikom. Na poschodí sú situované tri priestranné spálne a veľká kúpeľňa s vaňou a s toaletou.

Celý priestor je navrhnutý skutočne veľmi prakticky a účelne.  

ZÁKLADNÉ PARAMETRE:

- pozemok 240m2
- IS (voda, kanalizácia, elektrina)
- zastavaná plocha 90 m2, 18 m2 terasa 
- úžitková plocha 101m2  + 18m2 terasa 
- zateplenie 300 mm tehla, 150mm polystyrén, strop minerálna vlna 400mm
- sedlová strecha betónová škridla 
- elektrické podlahové kúrenie , termostat v každej miestnosti
- elektrické žalúzie v cene
- predpríprava  krb, alarm, kamery, optický internet

- klimatizácia v cene

- ovládanie kúrenia a klimatizácie cez wifi 

CENA DOMU NA KĽÚČ V ŠTANDARDE S KUCHYŇOU: dohodou
 

Financovanie je možné  štandardnou hypotékou(80%) , radi Vám poskytneme aj náš overený finančný servis.

Na liste vlastníctva je nehnuteľnosť vedená ako rekreačná chata, rovnako ako všetky domy v tejto lokalite, keďže sa jedná o rekreačnú zónu. Nie sú tu však žiadne obmedzenia - môžete tu mať aj trvalý pobyt.

VÝHODY:

- poloha priamo na Slnečných jazerách

- možnosť celoročného bývania

- zaujímavý investičný výnos pri krátkodobom či dlhodobom prenájme  

- kvalitný štandard + nadštandard v cene : klimatizácia, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, svietidlá, zámková dlažba, oplotenie, elektrická brána, drevená terasa, upravená záhrada - trávnik a vysadené okrasné dreviny.  

- kvalitná stavba od overených dodávateľov

Poskytneme Vám kompletný právny servis pri predaji až po zápis do katastra nehnuteľností. ale aj  hypotekárny servis s návrhom najlepšieho finančného riešenia - HYPOTÉKU VYBAVÍME ZA VÁS.
Zabezpečíme aj súdneho znalca, právne poradenstvo, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti.
Prevedieme Vás bezpečne celým procesom predaja vrátane prepisu energií na nového majiteľa. 
Ak by potrebujete viac informácií, kontaktujte nás na tel.č. 0902 222 212 , prípadne e-mailom na kratka@accentreal.sk Nájdete nás na Drieňovej ul. 34 v Bratislave. Tešíme sa na obhliadku s Vami! 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      5129720
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      290 000 €
  • Jednotková cena:
      2 417 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Slnečné jazerá JUH
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Senec
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

Accent real s. r. o.

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... Tvoja nehnuteľnosť s. r. o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... THE CONCEPT REAL ESTATE s.r.o.
#
  • Predaj
... Realitná agentúra T-KREDIT
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Urban & Partner spol. s r.o.