Popis nehnuteľnosti

Directreal Partner - V centrálnej časti obce Vám exkluzívne ponúkam kompletne zrekonštruovaný 3. izbový dom s krbom a bazénom na väčšom atypickom pozemku s množstvom zelene.

Na pozemku je dom situovaný v prednej časti, za ním je v prístavbe letná kuchyňa prepojená s garážovým státím s príručným skladom. Pozemok je oplotený vysokým plotom, čo Vám zaručí dostatok súkromia. K domu sa dostanete cez posuvnú bránu s DO. Parkovanie je možné aj pri dome pre cca. 3 autá a pred domom pre ďalšie 3 autá. Je tu veľa zelene, stromy, kríky, čiastočne zapustený bazén s filtráciou, voliéra pre psíka.

Dom je plný svetla a priestoru, s moderným vybavením a útulným krbom, ktorý vám zabezpečí teplé zimné večery. Navyše, vďaka rekonštrukcii máte zaručený komfort a štýlový dizajn. Po rekonštrukcii sa tu naozaj bude žiť ako v rozprávke!

Dom je zateplený (2010), nová strešná krytina. Vstup do domu je cez prestrešené závetrie a zádverie. Oproti hlavnému vchodu je vstup do samostatnej izby orientovanej do dvora. Po pravej strane zádveria sa vchádza do chodby, ktorá prechádza do priechodnej kuchyne s veľkou kuchynskou linkou s oddelenými spotrebičmi a do samostatnej obývacej izby s krbom. Z kuchyne je vstup do ďalšej samostatnej izby, jednej kúpeľne s WC, kde nájdeme veľkú vaňu, umývadlo, a do priechodnej špajze. Z nej sa vchádza do druhej kúpeľne, ktorá je dverami prepojená s letnou kuchyňou. V letnej kuchyni a otvorenej garáži sa dá urobiť krov s izoláciou a strechou, získate tak ďalší obytný priestor a izbu. V tomto priestore je aj nový plynový kotol na TÚV a ÚK a príslušnými rozvodmi k radiátorom, rozvodmi vody, rozvodmi pre internet a kamerový systém. Tu je aj vstup do veľkej pivnice, riešený výťahom, nemusíte liezť po rebríku, ale po schodoch. Pre pohodlie je to veľký benefit.
Okná a dvere sú plastové , v celom dome je plávajúca podlaha, v sociálnom zázemí je dlažba a obklady. Dom je pripojený na všetky IS.

Pre relax a oddych slúži v letných mesiacoch aj bazén, z väčšej časti zapustený a obložený palubovkou. Je v ňom zabudovaná filtrácia. Okolo bazénu je dosť zelene a priestoru na lehátka a priestor kde sa môžu dosýta "vyblázniť" deti.

V rokoch 2010 – 2020 prebehla na dome rozsiahla rekonštrukcia:
- v roku 2010 výmena strešnej krytiny vrátane zateplenia, nová zateplená fasáda, výmena okien a dverí,
nové rozvody vody, kanalizácie a plynu vrátane nových prípojok,
- v roku 2012 nová kuchynská linka,
- v roku 2014 nový krb,
- v roku 2020 nové kúpeľne, nové plávajúce podlahy, nový kotol.

Ako som už uviedol, dom je v centre obce, všetky kultúrno-spoločenské "akcie" sú hneď "poruke", ste v centre diania. V dosahu je obecný úrad, zhromaždisko, veľké obchody, nákupné stredisko, škola, škôlka, športový areál, zastrešené klzisko, autobusové zastávky. Povodie Váhu je minúty pešo. Samotná obec má výborné prepojenie rýchlostnou cestou s významnými mestami. Sereď iba 7km, Trnava aj Nitra 25 km, Šaľa 14 a Galanta 15 km. Obec sa rýchlym tempom rozvíja, v okolí je výborná zamestnanosť, veľa škôl, uplatnenie si nájdu azda všetky profesie. Zrelaxovať sa dá aj na vodnej nádrži Kráľová.
Verím, že si Vás nehnuteľnosť získa a splní Vaše sny o bývaní. Dom je možné kúpiť aj na hypotéku, vybaviť Vám ju pomôže naša hypotekárna špecialistka, Miroslava Budayová, tel. 0905 554 369.

Nečakajte a príďte si pozrieť tento úžasný dom, ktorý môže byť vaším novým domovom plným radosti a pohody! Možno práve tu sa splnia vaše sny o dokonalej nehnuteľnosti. Tešíme sa na vás! #DomovJeTamKdeSrdceBije
Počet izieb: 3.izbový
Celková úžitková plocha m2: 109
Plocha obytnej časti m2: 90
Výmera pozemku m2: 619
Zastavaná plocha m2: 113
Pozemok: Rovinatý
Rozmery pozemku m:
Konštrukcia domu: Tehla
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Áno čiastočne
Skolaudovaný v roku: 1945
Rok poslednej rekonštrukcie: 2020
Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Verejný vodovod,Studňa
Kúrenie: Plynové,Na tuhé palivo
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Garážové státie 2x
Počet bytov v dome: 1
Vybavenie domu: Krb,Bazén
Rekonštrukcie: Po kompletnej rekonštrukcii
Terasa: Nie
Elektrický prúd: 220/380 V
Spoločenské možnosti: Kúpalisko,Turistika,Golf,Divadlo,Kino,Cyklistické trasy
Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia,Sídlo firmy
Typ strechy: Sedlová
Link na stránku projektu:


Viac informácií o nehnuteľnosti: http://y9.sk/oXx

Kontakt na makléra:
Ľudovít Skokánek
+421915956771
l.skokanek@directreal.sk

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4942104
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      169 500 €
  • Jednotková cena:
      1 555 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Šoporňa
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Šoporňa
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Galanta
  • Štát : Slovensko

Directreal Partner