Popis nehnuteľnosti

Krásna vila s 3 bytmi na predaj v atraktívnej lokalite v centre Novigradu. Dom sa nachádza v prvom rade od mora a má 170 m2.
Dom je rozdelený na 3 podlažia a pozostáva z apartmánov na prízemí, apartmánov na 1. poschodí a apartmánov na 2. poschodí. Prízemný apartmán má vlastný súkromný vchod a pozostáva z obývacej izby, kuchyne, jedálne, spálne a kúpeľne. Apartmán na 1. poschodí pozostáva z obývacej izby, kuchyne s jedálenským kútom, spálne, kúpeľne a terasy s krásnym výhľadom na more. Byt na 2. poschodí sa rozprestiera na dvoch poschodiach a pozostáva z obývacej izby, kuchyne, jedálne, kúpeľne a spálne. V podkroví je obývacia izba, spálňa, kúpeľňa v izbe a strešná terasa 16 m2 s výhľadom na more. Strešná terasa ponúka súkromie a výhľady na krásny západ slnka. Všetky apartmány majú podlahové kúrenie, sú vybavené klimatizáciou a majú možnosť inštalácie krbu.
Dom môže slúžiť ako investícia do cestovného ruchu alebo na rezidenčné účely. Dom sa predáva kompletne zariadený.

Cena 990.000€ vrátane poplatkov spojených s prevodom. Kupujúci platí daň 3%.
Zabezpečujeme kompletný právny servis a všetko čo je spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť kompletnú správu a servis nehnuteľnosti vrátane následného prenájmu.

Ak vás táto nehnuteľnosť nezaujala, pošlite nám vašu predstavu o nehnuteľnosti v Chorvátsku, radi vám ju sprostredkujeme.
.......................................................................................................................................

Beautiful villa with 3 apartments for sale in an attractive location in the center of Novigrad. The house is located primarily from the sea and has 170 m2.
The house is divided into 3 floors and consists of apartments on the ground floor, apartments on the 1st floor and apartments on the 2nd floor. The ground floor apartment has its own private entrance and consists of a living room, a kitchen, a dining room, a bedroom and a bathroom. The apartment on the 1st floor consists of a living room, a kitchen with a dining area, a bedroom, a bathroom and a terrace with a beautiful sea view. The apartment on the 2nd floor is spread over two floors and consists of a living room, kitchen, dining room, bathroom and bedroom. In the attic there is a living room, a bedroom, a bathroom in the room and a roof terrace of 16 m2 with a sea view. The rooftop terrace offers privacy and views of the beautiful sunset. All apartments have underfloor heating, air conditioning and the possibility of installing a fireplace.
The house can be used as an investment in tourism or for residential purposes. The house is sold fully furnished.

Price € 990,000 including transfer fees. The buyer pays 3% tax.
We provide a complete legal service and everything related to transfer of real estate. In case of interest, we can provide complete property management and service, including subsequent rental.

If this offer does not meet your requirements, do not hesitate to let us know what are you looking for and we are happy to provide you with simillar offers.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4879480
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      990 000 €
  • Jednotková cena:
      5 824 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : -
  • Kraj : -
  • Okres : -
  • Štát : Chorvátsko

ESTATE INVEST

Podobné nehnuteľnosti