Popis nehnuteľnosti

HERRYS - na predaj praktický riešený 3-izbový byt v projekte Pod Vinicou za bezkonkurenčnú cenu

Realitná kancelária HERRYS ponúka exkluzívne na predaj veľmi praktický riešený 3-izbový byt s balkónom za bezkonkurenčnú cenu v skolaudovanom developerskom projekte Pod Vinicou, nachádzajúcom sa v príjemnom prostredí lokality Biely kríž pod úpätím Karpát. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží štvorpodlažného bytového domu. K bytu prislúcha pivničná kobka, nachádzajúca sa na tom istom podlaží ako byt, hneď vedľa bytu a vnútorné vyhradené parkovacie miesto v spoločnej garáži pod bytovým domom. Garážové parkovacie miesto má elektrickú prípravu na prípadnu montáž elektronabíjačky, napojenú na bytový rozvádzač. Byt sa predáva v prevedení štandard.

Byt má rozlohu 75,39 m2 - z toho je rozloha bytu 66,34 m2, murovaná pivničná kobka hneď vedľa bytu má 3,08 m2 a balkón má veľkosť 5,97 m2.

Štandardom bytu sú laminátové parkety Egger 8mm, interiérové dvere Porta doors, dlažba a obklad gress - výrobca Villeroy & Boch, sanita taktiež Villeroy & Boch.

Stavebný štandard bytu predstavuje okrem iného podlahové vykurovanie, predprípravu na klimatizáciu v každej obytnej miestnosti, predprípravu na exteriérové elektricky ovládané žalúzie, okna s izolačným trojskolom a protipožiarné bezpečnostné vstupné dvere.

Developerský projekt Pod Vinicou komornejší charakter vďaka uzavretému areálu a nizkopodlažnej zástavbe bytových domov, ktoré majú maximálne 5. podlaží.


BENEFITY
úplne nový byt v developerskom projekte
príprava na klimatizáciu a externé žalúzie
podlahové vykurovanie bytu
vysoká kvalita štandardov bytu
priestranná murovaná pivničná kobka poskytujúca dostatočný úložný priestor
vyhradené parkovacie garážové miesto v spoločnej garáži pod bytovým domom
elektrická príprava na zapojenie elektronabíjačky v rámci vyhradeného garážového miesta
energetický certifikát A
•zelené strechy v rámci bytového domu
oplotenie rezidenčného projektu
park a ihrisko v rámci areálu
výborná dostupnosť MHD zastávok (električka, autobus)
kompletná občianska vybavenosť
blízkosť zelene


DISPOZÍCIA
Byt pozostáva z troch obytných miestnosti, samostatnej kúpeľne s vaňou, samostatného WC a šatníka. Naľavo od vchodu sa nachádza samostatné WC a kúpeľňa, a z predsiene, v ktorej je dostatok priestoru aj na vstavanú skriňu sa rovno pokračuje do jednej z dvoch spálni. Spálne sú dostatočne priestranné na umiestnenie postele ako i šatníkovej skrine. Napravo z predsiene sa pokračuje chodbou, kde napravo je umiestnený samostatný šatník s výmerou takmer 4 m2 a naľavo je druhá spálňa (detská izba).Touto chodbou sa potom vchádza do obývacej izby spojenej s kuchynským kútom, v tejto miesnosti sú okná umiestnené na dve svetové strany. A z tejto miestnosti je aj výstup na balkón. Murovaná pivničná kobka s výmerou 3,08 m2 sa nachádza hneď vedľa bytu, na tom istom podlaží ako byt.

LOKALITA

Mestská časť Bratislava Nové Mesto – Biely Kríž, je vyhľadávaná lokalita vyznačujúca sa bohatou zeleňou, vynikajúcou dostupnosťou do mesta vďaka električkovému napojeniu a výbornou občianskou vybavenosťou. Okrem vynikajúcej dostupnosti do mesta, ponúka aj blízkosť Malých Karpát s množstvom zelene a turistických a cyklistických chodníkov. V pešej dostupnosti sa nachádzajú všetky potrebné služby, ako pošta, škola, škôlka, supermarket, reštaurácie, športoviská, a pod.

CENA
264.000 € + 16.000 € parking(cena je vrátane odborného servisu a provízie RK)© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HERRYS


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HERRYS.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4846647
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      264 000 €
  • Jednotková cena:
      3 980 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Skalická cesta
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Nové Mesto
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava III
  • Štát : Slovensko
...

HERRYS s.r.o.

HERRYS s.r.o. - naša ponuka