Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj zrekonštruovanú chalupu na Horehroní v Gašparove, účelne riešenú pre oddych a milé stretnutia celej rodiny a priateľov s kapacitou 8 a viac osôb na prespanie, poskytujúcej príjemný pobyt v lete aj v zime. Je dobrou investičnou príležitosťou, je tu možnosť ju používať ako rodinný dom aj na trvalé bývanie.

DISPOZÍCIA: Chalupa vo veľkosti ( 17 x 5,70 m) pozostáva s dvoch podlaží, prvé, postavené do svahu je priestorom na skladovanie, k dispozícií je tam tzv.klasická letná kuchyňa s murovaným sporákom. Do obývanej časti na druhom podlaží sa vchádza z dvora a to na veľkú terasu, ktorá je krytá predĺženou strechou s ktorej je chodbou prístupná veľká, prechodová kuchyňa s oddychovou a jedálenskou časťou, obývacia izba s keramickou pecou, na opačnej strane sa nachádza veľká izba, používaná, ako spálňa. Osobitný vchod má kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC a miestom na práčku a elektrický bojler. Do podkrovia sa dostanete dreveným schodiskom s kúpeľne. Podkrovie je možné dostavať podľa vlastných predstáv. V blízkosti chalupy je drevená hospodárska budova, ktorá slúži na skladovanie palivového dreva.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Chalupa je postavená cca v roku 1960, v miernom svahu, pod hrebeňom Nízkych Tatier, klasický murovaný základ, postavená z tvárnic a kameňa, strecha je nová, pokrytá plechoškrídľou. Pri rekonštrukcii v roku 2013 boli vymenené plastové okná, urobené nové rozvody, vybudovaná kúpeľňa, čistička odpadovej vody, oporný múr na južnej strane pozemku a čiastočne upravená fasáda domu. K dispozícií je elektrika a voda, plyn je vedený ulicou v tesnej blízkosti chalupy s možnosťou pripojenia, pod prístupovou cestou z južnej strany, východná strana domu je situovaná na asfaltovú prístupovú cestu z centa obce, ktorá vedie ulicou ďalej ku hrebeňu pod Beňušku, pri vstupe do nehnuteľnosti je miesto na parkovanie auta. Kúrenie je zabezpečované pecami na pevné palivo, odpad je zvedený do čističky. Cestná komunikácia vedie z dvoch strán priamo ku chalupe, pozemok pod prístupovou cestou je v majetku obce. Pozemok na ktorom sa chalupa nachádza má rozlohu 136 m2 a je v správe Slovenského pozemkového fondu, jeho užívanie alebo vlastníctvo je potrebné zabezpečiť prenájmom alebo odkúpením( predávajúci na tento účel dal vyhotoviť geometrický plán a zameranie domu ) prostredníctvom SPF, záhrada s hospodárskou budovou je vo veľkosti 350 m2. Na vysporiadania pozemku predávajúci poskytne novému majiteľovi svoju súčinnosť.

VÝHODY: Chalupa je rozsiahla stavba, má viac, ako 100 m2 úžitkovej plochy a možnosť dobudovať podkrovie, je napojená na elektriku a vodu, je vedená na LV ako rodinný dom s možnosťou okamžitého prepisu vlastníckych práv, jeden majiteľ. Malebná krajina uprostred hôr tu ponúka milovníkom prírody a aktívneho oddychu množstvo možností na relax. V blízkosti nehnuteľností je lyžiarsky vlek Polomka, vzdialený len 8 km, na južnú stranu Chopku je to 30 minút autom. Cykloturistické chodníky, skialpinistické trate a veľa lokálnych atrakcií je na dosah.

MESAČNÉ NÁKLADY: V závislosti od používania cca 80 € mesačne podľa času stráveného v nehnuteľnosti.

LOKALITA: Blízkosť hôr, nádherné prírodné scenérie a charakter dediny Gašparovo vytvárajú prostredie, ktoré nie je narušené masívnym turistickým ruchom a ponúka dokonalý relax, lyžovanie, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zber bylín a lesných plodov. V strediskovej obci Beňuš je k dispozícií dobrá občiansku vybavenosť a usporadúvajú tam kultúrne a spoločenské podujatia. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať možnosti oddychu v atmosfére tejto rázovitej obce spojenej z hlbokým vzťahom k prírode a dobrými ľuďmi. Kto hľadá pokoj je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu, dobre je to vidieť.

NÁZOR MAKLÉRA: Túto jedinečnú ponuku máme pripravenú pre tých, ktorí milujú ticho, prírodu a túžia po milých stretnutiach s rodinou alebo priateľmi vo vlastnej pohodlnej chate v tak krásnom kraji pod Tatrami na Horehroní. Chalupa sa nachádza cca 500 m od hlavného ťahu Brezno - Poprad, na vršku, nad dedinou, pod hrebeňom Nízkych Tatier v krásnom prostredí hôr a zelených lúk, neďaleko Brezna, na mieste s prekrásnym výhľadom na okolitú prírodu a jej prírodné scenérie. Z dverí môžete vybehnúť na lúku plnú lúčnych kvetov, vstúpiť do lesa nazbierať košík hríbov, sám si dopestovať zeleninu a ovocie, chovať domáce zvieratá alebo len užívať si pokoj a pohľady priamo s chalupy na krásne lesy a všade prítomnú zeleň.
Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BR-67607.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4687912
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
      70 000 €
  • Jednotková cena:
      778 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Beňuš
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Brezno
  • Štát : Slovensko

HALO reality Slovensko

Naposledny pridané

  • VALEN | Podmanivý 4i bungalov s malebnou záhradou a jacuzzi

    Sládkovičova 36, Miloslavov

    Celkovo373 900 €

  • Odporúčané nehnuteľnosti