Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívny 4 izbový rodinný dom v lukratívnej rekreačnej štvrti Lodenica v kúpeľnom meste Piešťany.
Jedná sa o praktický, výborne riešený typ dvojpodlažného rodinného domu s celkovou plochou 110 m2 + 46 m2 garáž, t.j. 156 m2, na peknom juhozápadnom pozemku vo vilovej štvrti LODENICA o výmere 405 m2. Dom disponuje 3 spálňami (situované na 1 NP), samostatným šatníkom, priestrannou obývacou izbou s moderným krbom a priamym vstupom na hlavnú terasu, jedálňou so vstupom na bočnú terasu, plne vybavenou nádhernou a hlavne praktickou kuchyňou. Príslušenstvo tvorí veľkorysá hlavná kúpeľňa s vaňou, bidetom, toaletou a sprchovým kútom a samostatnou toaletou s technickou miestnosťou s množstvom úložných priestorov na prízemí, priestranná vstupná chodba, hala, plus samostatná komora spojená s kuchyňou.

Ponuku najdete exkluzívne, iba v R1reality Piešťany.

Dom je výnimočne slnečný vďaka optimálnej orientácii na všetky svetové strany, denná časť, terasa s obývačkou je situovaná na západ, kuchyňa na východ a spálňový trakt na juh a východ. Keďže ide o moderný dom v luxusnej štvrti kúpeľného mesta, dom poskytuje vyšší štandard bývania: moderne riešená dispozícia izieb primeranej výmery, klimatizáciu, z časti el. ovl. žalúzie, kvalitné stavebné ekonomicko-izolačné materiály, bezpečnostné dvere, alarm.

POZOR!! V cene je zahrnuté kompletné vybavenie a zariadenie domu, vrátane spotrebičov a hodnotného nábytku! 

Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vrátane optických káblov Fibernet Orange. V dome je zabezpečená bezpečnosť bezpečnostným systémom, alarmom od firmy Elemont.  Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, mesačné náklady na energie sú do 190,-EUR. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bola vykonaná v zmysle zákona ,daná nehnuteľnosť bola zaradená do energetickej triedy B.

K dispozícii aktuálne znalecký posudok z roku 2023. 

Rodinný dom je osadený v príjemnom prírodnom prostredí, k dobrému pocitu prispieva upravená záhrada s dvomi prekrytými terasami. V exteriérovej časti domu sa nachádza veľká dvojgaráž pôdorysných vonkajších rozmerov 5,70 m x 9,40m a pred vstupom do garáže obrovské parkovné miesto pre 2 autá.

Názor makléra: Tento dom je ako predurčený na luxusné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktorú poskytuje táto lukratívna obytná štvrť svetoznámeho kúpeľného mesta, známa svojim vysokým komfortom bývania. Svojou veľkorysou výmerou, praktickým dispozičným riešením, kvalitným technickým vybavením a najmä hodnotným zariadením uspokojí nároky všetkých generácií. Zamilujete si ho aj ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: len 200 m od jazera pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie... ). Len 200 m Vás bude deliť od jedinečnej 12 km dlhej cyklotrasy ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", až za mesto Trenčín a cca 20 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 30 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia. 

Využite jedinečnú možnosť získať cennú nehnuteľnosť v "značkovej lokalite" za dobrú cenu. Možné nasťahovať ihneď.
Zistite si u nás o tejto skvelej lokalite na bývanie a relax všetko, rezervujte si svoj termín na obhliadku ešte dnes. Obhliadky len pre vážnych a solventných záujemcov.

Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality Piešťany.
Potrebujete úver?
Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:
1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, odmenu RK
2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.
3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

Za výhodnejších finančných podmienok poskytujeme klientom R1reality kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, energetického certifikátu, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku, sťahovanie, upratovanie, maliarske práce, dizajnového návrhu pre Váš nový domov, výrobu, dodanie a návrh Vášho nábytku a pod.

Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany. Zavolajte nám už dnes:
R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4647814
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      535 600 €
  • Jednotková cena:
      3 433 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Jachtárska
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Piešťany
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Piešťany
  • Štát : Slovensko

R1reality s.r.o.

R1reality s.r.o. - naša ponuka

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... VB reality s.r.o.
#
  • Prenájom
Člen NARKS
... A-Z REAL spol. s r.o.
#
  • Predaj
Člen NARKS
... Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o.
#
  • Predaj
... BeMi realitná kancelária