Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení 3-izbový byt na Haanovej ulici v mestskej časti Petržalka – Bratislava. Byt o výmere 70 m2 s loggiou a pivnicou, vhodný na rekonštrukciu v osobnom vlastníctve a bez tiarch.

Byt má podlahovú plochu o výmere 70 m2 (bez plochy loggie a pivnice). Nachádza sa na 4. poschodí z celkových 6 poschodí. Orientácia na svetové strany – obývacia izba a kuchyňa s loggiou – juh. Spálňa a druhá izba na sever. Všetky izby sú samostatné – nepriechodné. Byt pozostáva s 3 obytných miestností a príslušenstva, ktorým je kuchyňa, hala, chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatné wc a pivnica, ktorá sa nachádza na prízemi domu.
 


Byt prešiel rekonštrukciou a to v rozsahu:
- zrekonštruovaná kuchyňa 2023, nová sklo-keramická varná doska, teplovzdušná rúra zn. Mora, odsávač pár ( digestor).
- vymenená elektrina v rekonštruovanej časti bytu –kuchyňa – 3 fáza (400V)  na varnú dosku.
- vymenené plastové okná + balkónové + vnútorné žalúzie a sieťky proti hmyzu.
- ústredné kúrenie s meračmi na plechových radiátoroch.
- zateplený a zrekonštruovaný BD vrátane vymenených plastových okien v spoločných priestoroch a novej brány vo vchode, vymenené ovládanie na  výťahu.
- elektronický vrátnik
- plyn je dovedený, aktuálne zablendovaný, možné znovu sfunkčniť.


 

Súčasťou predaja je aj latková pivnica na prízemí a tiež spoluvlastnícke podiely na spoločných častiach a spoločných zariadeniach BD, vrátane spoluvlastníckeho podielu k pozemku, na ktorom stojí BD, odovzdaný do užívania v 1980 roku.


Lokalita – Haanova ulica je obľúbená a vyhľadávaná lokalita s dobrou dostupnosťou k obchvatu a k okolitej plnej občianskej vybavenosti. V blízkosti domu výborná dostupnosť MHD, výborná dostupnosť do centra ako aj napojenie na výpadovky smerom z Bratislavy.
Kompletná občianska vybavenosť (školy, škôlky, obchody, pošta, športoviská, trhovisko, poliklinika a veľa ďalšieho... ).
IDEÁLNE BÝVANIE pre rodiny s deťmi. V blízkosti sa nachádza lesík cez ktorý sa dostanete k dostihovej dráhe, detské ihriská, hokejbalové ihrisko Haanova, BMX dráha, trochu ďalej hrádza a jazero Veľký Draždiak, množstvo zelene. V bezprostrednej blízkosti LIDL, ako je vidno z fotiek z pred vchodu.   

 

TIP MAKLÉRA: Táto nehnuteľnosť zaujme vďaka svojej výhodnej polohe, nachádza sa v okolí prírody a to len na skok od širokej občianskej vybavenosti.  V susedstve LIDL, so šikovným dopravným spojením a s dostupnosťou aj na pešo príp. bike. Ideálna výmera v slušnom vchode,  pivnica na prízemí, parkovanie pred vchodom, rozdelené na verejné a rezidenčné. V danej lokalite nie je veľa obdobných ponúk na výber, čo dokazuje, že lokalita je žiadaná a preferovaná. Konkrétny byt je v ponuke 1.krát od pôvodného majiteľa, zväčša sa podobné byty ponechávajú v rodine. 

Pohodoví susedia, vhodné aj, ako investícia s následným prenájmom 3 samostatných izieb.  Rozhodne odporúčame vidieť a tešíme sa na záujemcov.

Nehnuteľnosť je aktuálne k dispozícii, financovateľná hypotekárnym úverom a kúpou voľná.

Nízke náklady : cca 125€ / mes. nájom za 1 osobu.

Mesačné – zálohová platba elektrina 17€ ( viac, ako 100€ preplatok ) 

Kvartálne - 10€ za upratovanie spoločných priestorov 

CENA vrátane všetkých poplatkov za prevod do OV je 199 499 €  / rozumná dohoda na cene po obhliadke 

Orient. Prepočet hypo : 159 599€ =  80% LTV splatnosť 30R so sadzbou od 3,95% p.a. = splátka od 760€ / mes.

 

Kontakt: RENAMI s.r.o.

maklér : Patrik Gróf

e-mail: patrik.grof@renami.sk

Tel.: +421 915 737 389

 

ŠTANDARD KTORÝ ZÍSKATE ZDARMA:

PORADENSKÝ SERVIS: - komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami)

OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV: - poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atď)

PRÁVNY SERVIS: - právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy, - vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva Zaplatíme za Vás: - správne katastrálne poplatky v sume 100 € za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností, - hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne účely.

Spoločnosť RENAMI s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Realitnej únie. COPYRIGHT RENAMI s.r.o. – Video, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renami s.r.o..

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4597725
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      199 499 €
  • Jednotková cena:
      2 850 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Haanova
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Petržalka
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava V
  • Štát : Slovensko

Renami s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... Byty Bratislava
#
  • Kúpa
... HALO reality Bratislava
#
  • Predaj
... HALO reality Dunajská Streda
#
  • Predaj
... HERRYS s.r.o.
#
  • Kúpa
... KARIN & PARTNERS, s.r.o.
#
  • Predaj
... KING REAL s.r.o.
#
  • Predaj
... RADO Reality