Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj veľkorysý 2-izbový byt pod lesom, v novostavbe Forest Park. Nehnuteľnosť má balkón, výťah, privátne detské ihrisko a je obklopená prírodou a zeleňou.

Predávaná nehnuteľnosť má celkovú výmeru 79,2 m2. Čistá plocha bytu bez balkóna a pivničných kobiek  má 72,4 m2, balkón má plochu 4 m2 a dve pivničné kobky 2x 1,5 m2. Súčasťou predaja sú aj spoluvlastnícke podiely na spoločných častiach domu a pozemkoch. Byt je na Mokrohájskej ceste v tichej uličke pod lesom v mestskej časti Karlova Ves, len jednu ulicu od Starého Mesta.

DISPOZÍCIA:
Byt sa nachádza na 3. poschodí a je orientovaný na juhozápad. Pozostáva z 2 izieb a príslušenstva, ktoré tvorí priestranná chodba, veľkorysý šatník, kúpeľňa s WC a balkón. Izba slúžiaca ako spálňa je nepriechodná, obývacia izba je prepojená s kuchyňou a chodbou a vytvára tak vzdušný a priestranný charakter bytu. Z obývačky je aj vstup na balkón. Prístup do bytu je bezbariérový aj z hlavného vchodu a rovnako aj z garáží.

TECHNICKÝ STAV:
Podlahy v kúpeľni s WC sú keramická dlažba, v chodbe a kuchynskom kúte – vinylová plávajúca podlaha a zvyšok tvoria veľkoplošné laminátové parkety. V kúpeľni je taktiež keramický obklad, vaňa so sklenenou zástenou, oceľový rebríkový radiátor a keramické umývadlo. Okná a presklená stena v obývačke sú hliníkové s izolačným dvojsklom. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné a protipožiarne v oceľovej zárubni. Vykurovanie teplovodné, v spálni oceľový panelový radiátor, v obývačke 2 dizajnové nástenné panelové radiátory, v kuchyni a kúpeľni podlahové kúrenie. Byt má samostatné meranie elektriny, podomietkové rozvody, dátové rozvody, káblovú televíziu, domového vrátnika, možnosť napojenia na SAT a na telefónnu linku. Kuchynská linka má vstavanú elektrickú teplovzdušnú rúru, mikrovlnnú rúru, granitový drez, zabudovanú umývačku riadu, dizajnový odsávač pár a sklokeramickú varnú dosku. Byt má aj hliníkové žalúzie a klimatizáciu.

Bytový dom Forest Park má 6 nadzemných podlaží a 2 podzemné. Nosná konštrukcia je železobetónová, obvodové steny murované. Objekt má veľmi kvalitný výťah, spoločné priestory majú veľkoformátovú keramickú dlažbu. Vstupné dvere sú bezpečnostné, protipožiarne, brána pre vjazd do garážového priestoru má diaľkové ovládanie.

LOKALITA:
Predávaná nehnuteľnosť sa nachádza na adrese Mokrohájska 10 - projekt Forest Park, v mestskej časti Karlova Ves, ale vedľajšie ulice už patria do Starého Mesta. Prestíž a bonitu lokality v najbližsích rokoch mimoriadne zdvihne aj prítomnosť campusu firmy ESET od svetoznámeho architektonického ateliéru BIG z Dánska, ktorý má svoje ikonické realizácie po celom svete.

2 min. autom je vzdialená známa rekreačná zóna Partizánska lúka – východisko na Železnú studničku. 2 min je tiež vzdialený supermarket Tesco, ale aj hlavný diaľničný obchvat, vďaka ktorému je celá Bratislava rýchlo k dispozícii. Rovnako rýchlo dostupné sú výjazdy na diaľnice D2, D4 a D1.

Situovanosť lokality na hranici Starého Mesta, na úpätí Malých Karpát v srdci zelene, spomínaná dostupnosť všetkých strategických komunikácií a tiež kvalita novostavby projektu Forest Park – robí z predávanej nehnuteľnosti vynikajúcu a rozumnú investíciu.

Viac informácií na obhliadke.

Cena je 298 000.- € vrátane provízie pre RK

Možnosť zakúpenia parkovacieho miesta v podzemnej garáži aj so spoluvlastíckymi podielmi garážových priestorov za 25 000.- €

KONTAKT:
Mgr. Juraj Illavský, 0908 708 198, illavsky@karinpartners.sk
Certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4588308
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      2-izbový byt
  • Celková cena :
      298 000 €
  • Jednotková cena:
      3 763 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Mokrohájska cesta
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Staré Mesto
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava I
  • Štát : Slovensko

KARIN & PARTNERS, s.r.o.

KARIN & PARTNERS, s.r.o. - naša ponuka