Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj nadštandardne zariadený penthouse s panoramatickými výhľadmi, v novostavbe Malé Krasňany. Bol navrhnutý architektom a interiérovým dizajnérom tak, aby spĺňal tie najvyššie požiadavky klientov. Nachádza sa v blízkosti krásnej prírody a vinohradov, v oblasti Krasńany - mestská časť Rača. S penthousom sa predávajú aj 2 garážové parkovacie státia a 2 pivničné kobky (prepojené) priamo za státiami.

PENTHOUSE: Celková výmera penthousu s príslušenstvom je 193,48 m2, pričom plocha penthousu je 109,38 m2, terasa má 77,5 m2 a pivnice 6,64 m2. Penthouse sa nachádza na 7. nadzemnom podlaží zatepleného bytové domu s výťahom. Izby sú orientované na južnú a západnú stranu s panoramatickým výhľadom na Malé Karpaty a vinohrady.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=0ezTPmQ5yHw

DISPOZÍCIA: Penthouse pozostáva zo vstupnej haly, s množstvom úložného priestoru, ktorá oddeľuje dennú a nočnú časť. Dennú časť predstavuje priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou (42,42 m2). Z kuchyne je aj vstup do praktickej špajze (3,32 m2). Hlavný vstup na terasu (77,5 m2) je práve z obývacej izby. 
Nočné časť pozostáva zo spálne (18,36 m2), ktorá disponuje aj vlastným šatníkom (8,13 m2). Pri spálni sa nachádza aj priestranná kúpeľňa (11,68 m2) so samostatne stojacou vaňou, walk-in sprchovým kútom, toaletou a vstupom do oddelenej práčovne (2,93 m2). Pri spálni sa nachádza aj pracovňa /detská izba. Všetky obytné miestnosti disponujú taktiež výstupom na terasu. 

ZARIADENIE: Penthouse sa predáva na mieru zariadený a navrhnutý architektom, vo vysokom nadštandarde. Oceníte drevené triedené  parkety, veľkorozmernú keramickú dlažbu a veľkoplošné keramické obklady stien v kúpeľni, kuchyni a práčovni. Komplet nábytok aj so vstavanými skriňami je vyrobený na mieru a spolu s parketami zrealizovaný v jednom farebnom dizajne - svetlý dub. Dvere v byte sú bezzárubňové na plnú výšku otvoru.
Chladenie je zabezpečené klimatizáciou DAIKIN  STYLYSH vo všetkých izbách s možnosťou diaľkového ovládania. Tienenie je zrealizované prostredníctvom exteriérových žaluzií. K dispozícii je aj alarm a kamerový systém s 30 dňovým záznamom s možnosťou diaľkového sledovania. 
Vstupná hala ponúka praktické šatníkové skrine s osvetlením a vešiakovou stenou so sedením, ako aj moderné svetelné a bezpečnostné prvky.
Kuchyňa je  zariadená na mieru so skrinkami s elektricky otváranými dvierkami kovania BLUM, keramickou pracovnou doskou a ostrovom. Súčasťou kuchyne je policová zostava- komora so samostatnou chladničkou a mrazničkou. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi SIEMENS (vstavaná mikrovlnná a elektrická rúra) a varnou indukčnou platňou s odsávaním značky BORA Basic s odťahom von z bytu, ako aj drvičom kuchynského odpadu. V rámci kuchyne sa nachádza aj barový pult.
Obývacia izba disponuje nábytkom na mieru, koženou sedačkou s elektrickým výsuvom,  elektricky ovládaným kreslom, vytvárajúcim dokonalý priestor na relaxáciu a pohodlie. Nachádza sa tu aj jedálenský stôl s piatimi stoličkami.
Terasa je ideálnym miestom na relaxáciu, grilovanie a vychutnávanie nádherného výhľadu na okolitú prírodu.  Je vybavená pergolou PLACEO  s rozmermi 3x7 m so skrínovými  roletami po obvode,  bočným posuvným zasklením, exteriérovým sedením.
Pracovňa je vybavená kvalitným nábytkom na mieru vrátane postele, skríň či pracovného stola.
Spálňa disponuje posteľou s elektricky ovládanými polohovateľnými roštami, úložným priestorom,  dizajnovým osvetlením ovládaným dotykovými vypínačmi integrovanými pri hlave postele na oboch stranách a nočnými stolíkmi. V spálni sa nachádza aj veľkorysí šatník.
Kúpeľňa s integrovanou toaletou a bidetom je priestranná a vybavená walk-in sprchovým kútom, samostatne stojacou vaňou, elektrickým podlahovým kúrením a rebríkovým radiátorom. Súčasťou kúpeľne je  uzatvárateľná práčovňa-sušiareň, ktorá poskytuje pohodlné zázemie s odkladacími priestormi.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=J7U5QVJNXqi

PARKOVANIE: 2 x Garážové státie

LOKALITA:  Novostavba Malé Krasňany sa nachádza v lokalite s absolútnym dotykom s prírodou, hneď pod vinicami v krásnom prostredí. V pešej dostupnosti sú turistické cesty Malých Karpát a cyklotrasa prechádzajúca priamo popod okná. Len 10 minút autom od centra mesta. Výhodou je aj blízka električková a autobusová zastávka, čo zabezpečuje jednoduché spojenie s ostatnými časťami mesta. V blízkosti projektu sa revitalizujú okolité objekty a menia sa na rezidenčné projekty s ďalšou občianskou vybavenosťou, čo zvyšuje hodnotu lokality pre obyvateľov Malých Krasňan. V okolí nájdete aj potraviny, reštaurácie, fitnesscentrum, škôlku či služby dennodenného využitia.

CENA: 649.990 € byt + 58.000 € dve garážové státia +14.000 € dva sklady = spolu 721.990 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4585809
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      649 990 €
  • Jednotková cena:
      3 359 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Malokrasňanská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Rača
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava III
  • Štát : Slovensko

BOSEN Bratislava