Popis nehnuteľnosti

Bosen group Lučenec vám vo výhradnom zastúpení klienta ponúka na prenájom nadštandardný kancelársky priestor vo vynikajúcej lokalite s terasou a vlastným parkingom! Kancelársky priestor je predovšetkým pre tých, ktorí sa chcú odlíšiť od bežných najomných priestorov a mať jedinečné, reprezentatívne sídlo spoločnosti.

Nachádzajú sa na poschodí v budove VILLAGGIO Unique shopping place, situovaná na ulici Továrenská a táto kancelária je ozaj UNIQUE v meste Lučenec.

Celková rozloha kancelárie 124m2 v ktorej je k dispozícii recepcia, kuchynka, 2x samostatná kancelária, priestranná terasa, vyhradená toaleta, spoločné priestory, chodba. Disponuje všetkým potrebným k tomu, aby vaša firma fungovala pohodlne a kvalitne. Klimatizované miestnosti, podlahové kúrenie, exteriérové žalúzie na d.o, kamerový systém, alarm, bezkľúčové otváranie dverí, konferenčná miestnost je oddelená sklenou priečkou vďaka čomu je kancelária unikátna a štýlová s dostatočnou intenzitou denného svetla. 

DISPOZÍCIA: 

Kancelária 124m2


Chodba
Priestranná recepcia
Moderná kuchynka s posedením.
Presklený konferenčný priestor, s 8x miestom na sedenie.
2x Samostatná kancelária vhodná pre 12 zamestnancov.
Priestranná, vyhradená terasa s posedením.
Vyhradená toaleta.


CENA: Mesačný nájom predstavuje 7eu m2 vrátane elektriky v spoločných priestoroch a parkingu.Cena nájmu je uvedená bez DPH. 

ZARIADENIE: Zariadenie kancelárie nie je súčasťou mesačného nájmu, avšak  tu ostáva recepcia, kuchynská linka a chladnička.

PARKOVANIE: Veľkým bonusom kancelárie je 3x vyhradené parkovanie priamo pri budove VILLAGGIO a 1x vyhradené vnútrostátie za elektrickou bránou. parking je vybavený aj el. nabíjacou stanicou. 

LOKALITA: Lukratívna a veľmi príjemná lokalita len pár min od centra mesta Lučenec na ulici Továrenská, priamo pri budove Villagio je aj obchod s potravinami, reštaurácia, kaviareň.

VÝHODY: 


V 2018 skolaudovaná budova.
Moderná, svetlá komplex kancelária s recepciou,kuchynkou,konferenčnou sálou a osobitnými kanceláriami v jednom priestore, krásnou sklenenou priečkou, kancelária ponúka priestrannosť a je vhodná pre cca 12 zamestnancov.
Vyhradené parkovanie.
Vyhradená terasa 25m2.
Výnimočný a určite aj jedinečný priestor v meste Lučenec.


CENA: 868 eur 124m2 kancelária

Realitný maklér: Vojtech Bari, tel. +421907347770, email: bari@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4524648
  • Tranaskcia :
      Prenájom
  • Typ nehnuteľnosti :
      Objekty pre obchod a služby
  • Druh nehnuteľnosti :
      Administratívny objekt
  • Celková cena :
      868 € / mesiac
  • Jednotková cena:
      7 € / m2 / mesiac

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Továrenská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Lučenec
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Lučenec
  • Štát : Slovensko

BOSEN Lučenec