Popis nehnuteľnosti

KARIN & PARTNERS ponúka na predaj jedinečnú investičnú príležitosť s okamžitou možnosťou zárobku, výborným hodnotením a pribúdajúcimi rezerváciami. Plne vybavený, zrekonštruovaný a zabehnutý rodinný dom s moderným zariadením a príjemným wellness sú postavené v tichej ulici, na krásnom rovinatom, slnečnom pozemku o veľkosti 355m2 v navštevovanom historickom meste Banská Štiavnica. Vzhľadom na výbornú lokalitu s minútovou vzdialenosťou od základnej školy, neďalekej škôlky, obchodov, zastávok autobusov, lekárni... je rodinný dom vhodný aj na trvalé bývanie pre rodinu s deťmi, páry alebo jednotlivcov.

Druh: Rodinný dom
Kapacita ubytovania: 9 lôžok – 2x deti / 7x dospelý
Stav: Kompletná rekonštrukcia / Zariadenie v cene
Počet izieb: 4
Zastavaná plocha: 125m2
Úžitková plocha domu: 137m2
Lokalita: Banská Štiavnica
Orientácia: Južná
Parkovanie: Na pozemku  2 autá + verejné parkovanie pred domom
Pozemok: 355m2
Kúrenie: Podlahové/ radiátory/ infražiarič
Vlastníctvo: 1/1 , bez tiarch
Cena: 299.000€

Celý Apartmánový / Rodinný dom je dlhodobo celoročne využívaný na krátkodobý prenájom s výbornými službami a recenziami. Kompletná agenda nájmov bude odovzdaná novému majiteľovi spolu s nehnuteľnosťou. Nielen výborná lokalita, ale aj dostupnosť s parkovaním na pozemku pre dve autá plus parkovaním pred domom robí túto nehnuteľnosť pohodlnou a bezstresovou. Ideálny domček s peknou slnečnou záhradkou aj pre náročných klientov vychutnávajúcich komfort a pohodlie, ktoré táto nehnuteľnosť ponúka.

TECHNICKÉ ÚDAJE:
Kompletne rekonštruovaný dvojpodlažný rodinný dom je vo výbornom technickom stave, bez akýchkoľvek nevyhnutných opráv alebo investícií. Je postavený z tehly, krytina strechy škridla, napojený na mestský vodovod a kanalizáciu. Centrálne kúrenie na plyn je kombinované - podlahové v spodnej časti domu, poschodie radiátory plus infražiarič. Plastové okná a balkónové dvere boli menené v roku 2015, o rok neskôr bola urobená nová fasáda. Dom je z polovice podpivničený, vstup do domu je možný z prednej časti od prístupovej cesty, ale aj od zadu nehnuteľnosti zo záhrady.

DISPOZÍCIA:
Prízemie - vstupná chala, z ktorej sa prechádza do obývačky ktorej atmosféru spríjemňuje krásny krb, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, priestranný úložný priestor/ sklad a schodisko, pod ktorým je vstup do pivnice.
Poschodie - je dispozične riešené chodbou a tromi samostatnými, nepriechodnými izbami.

POZEMOK: Pekný, slnečný, rovinatý pozemok s rozlohou 355m2 je kompletne oplotený. Prístup na pozemok je cez vstupnú bránu z prístupovej cesty a parkovaním pre 2 autá. Vstup do domu z predu je cez samostatnú malú bránku. Príjemná sauna stojaca samostatne na pozemku bola postavená pred štyrmi rokmi, hneď vedľa je prístrešok s vírivkou postavený pred rokom. Susedia príjemný, tichý a nekonfliktný.

LOKALITA:
Dom sa nachádza v tichej časti mesta Banskej Štiavnice s dobrým prístupom a výbornou dostupnosťou do centra mesta Banská Štiavnica. Neďaleko rodinného domu sa nachádza základná škola Jozefa Horáka, materská škola, obchodné centrum Dužina, Billa, lekáreň, drogéria, reštaurácia, zastávky autobusov a iné vymoženosti, ktoré mesto ponúka.
Banská Štiavnica je jedným z najkrajších miest na Slovensku. Svojím charakterom, krásou a históriou ročne priťahuje tisícky návštevníkov. Okolitá príroda a Štiavnické vrchy ponúkajú nekonečné spektrum oddychu, chodníkov a ciest vhodných nielen pre milovníkov turistiky, ale aj horskej cyklistiky. V okolí sa nachádza niekoľko jazier takzvaných „tajchov“ vhodných na kúpanie a lyžiarske stredisko.

KONTAKT: Juraj Ladziansky, 0944 500 834, ladziansky@karinpartners.sk
certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

V cene sú zahrnuté služby RK : komplexný právny servis - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4384123
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      299 000 €
  • Jednotková cena:
      2 182 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Pavla Dobšinského
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Banská Štiavnica
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Banská Štiavnica
  • Štát : Slovensko

KARIN & PARTNERS, s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti