Popis nehnuteľnosti

Hľadáte dom v centre mesta Banskej Štiavnice ? tak táto ponuka je určená práve vám. Dom je vhodný na trvalé bývanie ale aj rekreačné užívanie. Rozprestiera sa na pozemku o celkovej výmere 1591 m2. K domu je možný prístup autom, iba pár schodmi vybehnete priamo do domu. Pod domom je parkovacie miesto v osobnom vlastníctve ,určené pre jedno auto. Pred domom je rovinatá pred-záhradka, kde si môžete posedieť a vychutnať si kávičku a kochať sa nádherným výhľadom na mesto. Záhrada je svahovitá s krásnymi výhľadmi na celé okolie Banskej Štiavnice.

DISPOZÍCIA: Do domu sa vstupuje zo zadnej strany domu. Tu je veľká chodba, z ktorej sa prechádza do všetkých miestností. Je tu kuchynská časť prepojená so spoločenskou miestnosťou. Ďalej dve samostatné spálne, ktoré je potrebné omietnuť a položiť podlahu. V kúpeľni je sprchový kút a toaleta. Z chodby vedú vysúvacie schodíky do podkrovia.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Dom prešiel postupnou kvalitnou a podrobnou rekonštrukciou. Kompletne menené elektrické rozvody, vodovodné a kanalizačné potrubia. Robené drenáže, podlahy, omietky, okná a dvere menené. V dome je komín, ktorý bol tiež rekonštruovaný. V spoločenskej miestnosti je urobená omietka z hodvábu. Dom je napojený na mestskú vodu a kanalizáciu. Na vykurovanie momentálne slúžia elektrické radiátory. Je tu možnosť a priestor urobiť piecku alebo krb. Podkrovie je priestranné, vyčistené a pripravené na možné zobytnenie.

LOKALITA: Centrum Banskej Štiavnice má rozmanité čaro a chytí za srdce nejedného návštevníka. Nachádza sa tu mnoho reštaurácií a kaviarničiek, koná sa tu mnoho kultúrnych podujatí a je tu veľa kultúrnych pamiatok, ktoré sa oplatí pozrieť. Pre svoju atmosféru a to čo ponúka mestečko Banská Štiavnica je vyhľadávaná a atraktívna pre ľudí z celého sveta na rekreáciu ale aj trvalé bývanie. Ponuka tohto domu je preto zaujímavá aj ako investícia na prenájom, nakoľko vás delí iba pár krokov od samotného čara centra.

NÁZOR MAKLÉRA: Pokiaľ milujete Banská Štiavnicu a jej krásne výhľady, tak táto ponuka je určená práve vám. Vychutnávať si rannú kávičku na svojej terase a sledovať prebúdzajúce sa mesto, či s pohárom vína sledovať západy slnka nad Štiavnicou? nesnívajte ale dohodnite si termín obhliadky a spoločne si pozrieme túto zaujímavú ponuku domu v centre Banskej Štiavnice.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 924 448 alebo na magdalenastepanekova@haloreality.sk. ID ponuky: BS-67146.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      9349549
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      199 000 €
  • Jednotková cena:
      995 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Banská Štiavnica
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Banská Štiavnica
  • Štát : Slovensko

HALO reality Banská Štiavnica

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... Diana Reality
#
  • Prenájom
... Komerčné Reality, s.r.o.
#
  • Prenájom
... Komerčné Reality, s.r.o.