Popis nehnuteľnosti

Ponúkam  Vám ponúka na predaj krásny , zároveň moderný rodinný dom, ktorý sa nachádza v tesnej blízkosti okr. mesta Galanta ,obci Matúškovo. Tento impozantný 6-izbový dom je ideálom pre pohodlný zároveň  pokojný rodinný život, s dostatkom priestoru pre každého člena domácnosti. Nachádza sa v tichej ulici obce.

 Dom disponuje šiestimi priestrannými  klimatizovanými izbami

Prízemie disponuje s dvomi samostatnými izbami - útulná obývacia izba s krbom s výstupom na terasu s pergolou , plne vybavená kuchyňa so špajzou prepojená so zimnou záhradou. Zimná záhrada je murovaná a zároveň presklenená. Menšia izba,  miestnosť využívaná ako posilovňa,   kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Na 2. nadzemnom podlaží sa nachádzajú tri samostatné izby, dominantný, impozantný  priestor využiteľný ako  obývacia izba, moderná kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, z dvoch izieb - dve loggie . Dom isponuje pivnicou.

 Celková zastavaná plocha domu je 321,79 m² , úžitková plocha 294,18 m². Dom bol postavený v roku 1992 a v roku 2017 prešiel rozsiahlymi rekonštrukciami, vrátane nového zateplenia a maľovania.  Nehnuteľnosť sa nachádza na rozsiahlom,  upravenom pozemku s výmerou 761 m², z čoho 233 m² je zastavaná plocha a 528 m² tvorí záhrada a trávnik vybavený samozavlažovacím systémom. Na pozemku sa nachádza  murovaná hospodárska budova s rozlohou 61 m². Plne využitelná a ideálna na uskladnenie záhradného materiálu a náradia. Veľký , zároveň krásne udržiavaný pozemok majiteľmi ,ponúka dostatok priestoru na rôzne  aktivity, rodinné stretnutia na terase,  záhradníčenie alebo detské hry. Vytvárajú ideálne prostredie na relaxáciu a vonkajšie aktivity.

Rodinný dom bol v  roku 2017 bol dom zateplený a dostal novú strechu so zárukou 33 rokov. V roku 2018 bol nainštalovaný nový hliníkový plot s elektrickým ovládaním. Táto moderná úprava zabezpečuje vysokú úroveň pohodlia a bezpečnosti, pričom súčasné technológie a materiály zabezpečujú dlhú životnosť a nízke náklady na údržbu. Pre štvor člennú rodinu predstavujú réžie v celkovej výšje 200EUR/ mesačne. K nehnuteľnosti patrí samostatná garáž s rozlohou 19 m². Garáž poskytuje  parkovanie pre jedno motorové vozidlo. Pred garážou je možné parkovať ďalšie vozidlo na pozemku, pričom na ulici sú k dispozícii ďalšie dve parkovacie miesta, Spolu s garážou poskytujú štyri parkovacie státia.

 Vykurovanie  RD je zabezpečené plynovým kotlom, ktorý pravidelne prechádza údržbou, a teplú vodu poskytuje bojler. Dom je vybavený klimatizáciou a moderným alarmovým systémom, ktorý umožňuje flexibilné nastavenie kódovania pre celý dom alebo len pre prízemie.

 Nehnuteľnosť je napojená na všetky nevyhnutné inžinierske siete vrátane elektriny, mestskej vody, plynu a kanalizácie.

Dom je vybavený modernou klimatizáciou, ktorá zabezpečuje optimálnu teplotu počas celého roka, a pokročilým alarmovým systémom s flexibilným nastavením kódovania.

Na pozemku sa nachádza nadzemný bazén s ohrevom vody, ktorý má výšku približne 1,32 m a priemer 5 m,  ideálny na osvieženie počas horúcich letných dní.  Ohrev vody zabezpečuje príjemnú teplotu aj v chladnejších obdobiach.

 Matúškovo je vyhľadávaná  obec pre svoju  príjemnú  atmosférou a výbornou dostupnosťou. Obec ponúka kvalitné životné podmienky s ľahkým prístupom k hlavným cestám a verejnej doprave, čo umožňuje jednoduché cestovanie do okolitých miest a regiónov.  Dobrá občianska vybavenosť obce .V blízkosti sa nachádzajú obchody, školy a zdravotné strediská, ktoré zabezpečujú pohodlné a bezproblémové bývanie. Pre tých, ktorí hľadajú príjemné prostredie s blízkosťou k mestskému životu, je táto lokalita ideálnou voľbou. Rýchle napojenie na hlavné komunikácie zabezpečuje bezproblémové dochádzanie do Dunajskej Stredy a iných významných miest.

 Okolie Matúškovo je bohaté na možnosti rekreácie a relaxácie. V blízkosti sa nachádzajú termálne kúpaliská, možnosť na pešie túry a cyklistické výlety. Pre milovníkov vody sú k dispozícii rybníky a vodné plochy, ideálne na rôzne vodné športy a relaxáciu pri vode. Tento región atraktívnym pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitné a aktívne voľnočasové aktivity.

HODNOTENIE MAKLÉRA:

K tejto impozantnej nehnuteľnosti viem doplniť len toľko :  Vrelo odporúčam túto nehnuteľnosť ! Aj pre náročného klienta! Výborná cena! 

TREBA VIDIEŤ!

CENA NEHNUTEĽNOSTI  214 000EUR

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis  až po odovzdanie nehnuteľnosti
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti -vyhotovenie zmluvnej dokumentácie autorizovaným advokátom, katastrálne poplatky
- prepis dodávateľov energií
 

V prípade záujmu Vám vybavíme znalecký posudok  a  najvýhodnejší hypotekárny úver.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0919369259 alebo emailom na : info@komplexreality.sk

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4343802
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      214 000 €
  • Jednotková cena:
      665 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Matúškovo
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Galanta
  • Štát : Slovensko

Komplex reality

Komplex reality - naša ponuka