Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom jedinečné obchodno-administratívne priestory v kompletne novozrekoštruovanej VILE BIELY DOM, ktorá sa nachádza úplnom centre Rajeckých Teplíc. Vila sa rozprestiera na pozemku o celkovej výmere 2.029 m2 a pozostáva z 3-podlaží o celkovej podlahovej ploche 392 m2 + terasy. Suterén má výmeru 135,81 m2, prízemie má 158,72 m2 a nadzemné podlažie 97,40 m2 + 58 m2 (terasy).

Reprezentačná vila je zasadená v už vyrastenej a upravenej záhrade, takže aj napriek centrálnej pozícii, je vo všetkých priestoroch tiché pracovné prostredie. Dispozícia prízemia je nasledovná: vstupná chodba, priestranné átrium vhodné aj na recepciu s čakárňou, 4 miestností a toalety. S átria je možnosť vyjsť na zadný dvor. Na nadzemnom podlaží sa nachádza 5 samostatných miestností a toalety. Tri miestností majú výstup na spoločnú terasu orientovanú do ulice a jedna miestnosť má vlastnú terasu orientovanú do zadnej záhrady. Suterén vily je priestranný a pozostáva z viacerých miestností, ktoré môžu slúžiť na rôzny účel. Nachádza sa tu aj technická miestnosť, toalety, sprcha, atď. Suterénu nemožno uprieť dispozičné prvky vhodné aj pre wellness. Dispozičné riešenie všetkých podlaží si môžete pozrieť v pôdorysoch. Pred vilou je 5 vyhradených parkovacích miest a ďalšie miesta k dispozícií sú popri vile smerom ku garáži (zadného dvora).

Táto vila svojou architektúrou a svojou polohou ponúka jedinečné miesto pre vaše podnikanie. Možnosti sú široké, či už ako sídlo vačšej office firmy, alebo pre showroom, rovnako priestory sú vhodné pre ambulanciu (zubárov, lekárov,..) alebo iný zdravotnícky sektor. Ak hľadate vynimočnu nehnuteľnosť na výnikajúcom mieste, tak táto ponuka bude pre Vás.

 

Technické informácie:

Vila je vybavená fotovoltaickými panelmi na streche, ktoré vyrábajú elektrickú energiu nielen pre ohrev teplej vody, ale aj na bežnú spotrebu zariadení. Vykurovanie je v celej vile podlahové prostredníctvom plynového kotla. Nová izolácia celej budovy a vlastná výroba elektrickej energie umožnia nájomníkom nízke náklady na plyn a elektrickú elektrinu. Predpríprava je aj na tepelné čerpadlo. Disponuje okrem iného pripojením na optický Internet, alarmom, prípravu na 400V, podlahovým kúrením, možnosť vstupu do budovy pre invalidov a modernou vzduchotechnikou v suteréne.

Okolie:

Nehnuteľnosť sa nachádza iba na skok od námestia kúpeľného mesta Rajecké Teplice. V okolí sa nachádzajú kaviarne, reštaurácie, SPA APHRODITE, penzióny, labutie jazero a množstvo iných prevádzok a vyhľadávaných miest. Rajecké Teplice sú známe a vyhľadávané mesto a vďaka výbornej polohe vily bude mať vaše podnikanie aj tu správnu adresu. 

Cena nájmu dohodou.  Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky na Call centrum tel.: 0910 86 11 86. Nájdete na stránke realitymgm.sk pod ID 14928.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4189995
  • Tranaskcia :
      Prenájom
  • Typ nehnuteľnosti :
      Priestory pre obchod a služby
  • Druh nehnuteľnosti :
      Obchodné priestory
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Rajecké Teplice
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Žilina
  • Štát : Slovensko

MGM reality