Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 4 izbový RD o výmere 148 m2 v lokalite Veľký Biel. Dom sa nachádza v tichej slepej ulici, čím poskytuje nerušené pokojné bývanie. Nehnuteľnosť je zariadená a vybavená spotrebičmi.

DISPOZÍCIA DOMU: Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, obývačka s formálnym jedálenským kútom, komora a kúpeľňa s WC. Na poschodí sú 3 nepriechodné izby a kúpeľňa.  Každá izba má vstavaný šatník. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, varná doska, rúra, chladnička, mraznička, digestor, umývačka riadu, mikrovlnka a kuchynský stôl so stoličkami. V kúpeľni na prízemí sa nachádza sprchový kút, toaleta a umývadlo. V kúpeľni na poschodí sa nachádza rohová vaňa, umývadlo, WC, práčka so sušičkou a plynový kotol. V obývačke je TV s domácim kinom, je potrebné si zabezpečiť vlastnú sedačku. 

RD je tehlový, je zateplený polystyrénom, má eurookná. Vykurovanie a ohrev vody plynom na diaľkové ovládanie, v dome je 1 klimatizačná jednotka. Nehnuteľnosť je zabezpečená alarmom. V cene nájmu je internet a satelitná TV. Za domom je veľká priestranná zimná záhrada o veľkosti 21 m2, gril, vírivka a upravená záhrada. Parkovanie vo dvore je pre 3 autá, prípadne ďalšie autá na ceste pred domom. Na pozemku sa taktiež nachádza záhradný domček.

Počet osôb: max. 4 dospelý alebo 2 dospelý a max 3 deti.  Domáce zvieratá nie sú povolené. Iba na dlhodobý prenájom: 1 rok a viac. 

LOKALITA :

Obec Veľký Biel je len 25 km vzdialený od hlavného mesta a iba 4 km od Senca. V obci sa nachádza z pohľadu občianskeho vybavenia materská a základná škola, zdravotné stredisko s lekárom pre deti a dospelých, stomatológ, lekáreň, pošta, kultúrny dom s modernou kuchyňou, klimatizovanou tanečnou sálou či kinosálou, požiarna zbrojnica, futbalový štadión, multifunkčné ihrisko, detské ihriská, alebo vonkajší fitness park. Obec je v okolí známa aj 16 hektárovou vodnou plochou pôvodného štrkoviska, využívanou nielen rybármi, ale aj miestnymi obyvateľmi a návštevníkmi vyhľadávajúcimi celoročný relax v prírode. Za dominantnú stavbu v obci považujeme barokový kaštieľ z 18. storočia, ktorý je však verejnosti prístupný iba príležitostne.

Dopravné spojenie z obce poskytuje možnosť využitia železničnej, alternatívne autobusovej prepravy a zároveň je dostupné priame napojenie na diaľnicu D1 z lokality Malý Biel, alebo využitie tzv. Starej Seneckej cesty I/61.    

VÝHODY:
- Tiché prostredie, len 10 minút z Bratislavy, 3 minúty autom zo Senca.
- Nadštandardná výbava domu - Kompletne zariadený, vrátane spotrebičov.
- Vhodný pre rodinu.

CENA:
Nájomné: 1100 €/mesiac + energie 300 €/mesiac.
Prvá úhrada splatná pri podpise rezervačnej zmluvy:  3x nájomné 4.200,-€. 

Voľné od 1.11.2024, obhliadky po dohode, preferujeme od 15.10.2024.

V prípade, že Vás tieto informácie o nehnuteľnosti zaujali, alebo by ste chceli nehnuteľnosť vidieť, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať: Norbert Ciller, 0903 465 835, ciller@desire.sk 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      4144576
  • Tranaskcia :
      Prenájom
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      1 100 € / mesiac
  • Jednotková cena:
      7 € / m2 / mesiac

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Lúčna
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Veľký Biel
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

DESIRE REAL s.r.o.

DESIRE REAL s.r.o. - naša ponuka