Popis nehnuteľnosti

VASSE REALITY - Vám ponúka na predaj rodinný dom s hosťovským domčekom  vo vinohradníckej obci Moča .  Na našej stránke  nájdete 30 fotografií danej nehnuteľnosti aj s virtuálnou prehliadku domu, kde sa po šípkach dostanete do všetkých miestností v dome. Pôdorys je len informatívny! 
Zastavaná plocha domu - suterénu je 93 m2 , prízemie má 97 m2, podkrovie 93 m2 . V zadnej časti pozemku je aj hosťovský domček  ktorý má 64m2 s terasou na posedenie . Posledná rekonštrukcia domu bola v roku cca 2014 . Kolaudácia domu prebehla v roku 2002 . 
Výmera celého pozemku: 1802  m2
Šírka: cca 16 m
Dĺžka: cca 119m
Inžinierske siete:  obecná voda, elektrina 240 V aj 380 V ,  plyn, žumpa , studňa 
Dispozícia:    suterén - garáž , letná kuchynka, technická miestnosť chodba , sklady, pod suterénom je murovaná klenbová                          pivnica cca 6m2, schody na poschodie a do pivnice 
                    poschodie- predsieň ,  kuchyňa , špajza ,obývacia izba a jedáleň , spálňa, kúpeľňa , toaleta , schody do                                      podkrovia 
                    podkrovie - 2 samostatné izby so zvýšeným stropom a 2 x výstup na povalu .
Dom bol postavený v rokoch 1985  z tehly. Základy sú betónové s izoláciou proti vlhkosti . Obvodové steny v suteréne sú betonove , na prízemí murované , hrubé do 40 cm v podkroví do 30 cm .  Fasáda je brizolit , strecha je sedlová .Okná na poschodí z prednej časti domu sú  plastové  inde drevené zdvojené . 
Podlahy - na poschodí v izbách laminátová podlaha , inde dlažba , v podkroví v izbách je betónová podlaha na chodbe je dlažba  .
Hosťovský domček s krásnou terasou na posedenie - má 1 kuchyňu a izbu,  kúrenie na elektrinu alebo pevné palivo na  Peterky .
Rodinný dom je v súčasnosti napojený na žumpu, kanalizácia v dedine ešte nie je , obecná voda je tiež napojená, v záhrade je studňa ,  kúrenie s plynovým kotlom na radiátory, ohrev vody na elektrický bojler.
Záhradka je aktuálne využívaná na pestovanie stromov ako marhuľa, slivka,orech a  na pestovanie hrozna -Othello .
V prípade potreby dá sa dom kúpiť aj s menším pozemkom a druhá časť záhrady sa predá ako stavebný pozemok so zvlášť vstupom . 
Obec má veľmi dobré  autobusové spojenie do Komárna , ktoré je  vzdialené 23 km, do  Patiniec kde je termálne kúpalisko je len 10 km , Štúrovo je 28 km . Firemné autobusy idú do Galanty, do Ostrihomu , a do  Komárna . Dedinský školský autobus roznáša deti do okolitých obcí ako  Kravany nad Dunajom , Radvaň a Iža . 
OBČIANSKA VYBAVENOSŤ- MŠ, ZŠ len maďarská , slovenská škola je v susednej obci Bátorové Kosihy  , v dedine je čerpacia benzínová stanica ,  obchody, zahradníctvo , drogéria , penzion , reštaurácia , pošta, supermarket Jednota , zdravotné stredisko s lekárňou .Lákadlom nielen pre miestnych obyvateľov je romantické pobrežie Dunaja s čistými plážami. Obyvatelia obce dochádzajú za prácou do Komárna a Štúrova, ale aj do Maďarska kde chodia firemné autobusy .
Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie a zaplatenie potrebnej zmluvnej dokumentácie , kúpnej zmluvy a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov 
- doručenie podkladov na kataster elektronicky v zastúpení s p.  advokátkou  
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti,
- asistenciu prepisu energii
- nehnuteľnosť sa neponúka do nájmu ani na splátky !
-spolupracujeme s finančnou poradkyňou ktorá spolupracuje so všetkými bankami 

Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle 0907 894 574  licenčný realitný maklér t.vassova@vassereality.sk , aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY. 

 Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie VASSE Reality. 

 
 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3761418
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      155 000 €
  • Jednotková cena:
      517 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Moča
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Moča
  • Kraj : Nitriansky
  • Okres : Komárno
  • Štát : Slovensko

VASSE Reality

Podobné nehnuteľnosti