Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľké 3izbové byty v obci Topoľnica v novovybudovanej lokalite v novostavbe so štyrmi 3 izbovými bytmi. Dva byty sú na poschodí a dva na prízemí s vlastným pozemkom. Každý byt má samostatný vstup, bez spoločných zdieľaných priestorov.  Ku každému bytu prislúchajú dve parkovacie miesta.

2 x byty na poschodí:

Rozlohy: Zastavaná plocha je 119 m2, úžitková plocha je 92 m2, vlastné parkovisko pre 2 autá, terasa vo výmere 16m2, bez pozemku.

Dispozičné riešenie: zádverie, schodisko, sklad, 2 x izba, kúpeľňa, WC, obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou s výstupom na terasu.

Všetky byty majú samotatné vchody bez spoločných priestorov.

BYTY SA PREDÁVAJÚ AKO HOLOBYTY: bytovky sú murované z tehly hrúbky 30 cm, zateplené polystyrénom hrúbky 20 cm, strop je želozobetónový, strecha je škridlová, okná sú plastové (trojsklo), omietky sú sádrové, kúrenie je elektrické podlahové (odporové káble) s vlastnými termostatmi v každej miestnosti, ohrev vody je vlastným elektrickým bojlerom, hotové budú všetky rozvody vody (obecná), odpadu (tlaková obecná kanalizácia), elektriny, predpríprava na alarm, vysokorýchlostný internet, v každej izbe na klimatizáciu, predpríprava na rekuperáciu, na fotovoltiku, predpríprava na elektrické žalúzie. V cene je zahrnutá aj úprava terénu + zámková dlažba, oplotenie pozemku bariérovým oplotením z troch strán. 

Cena holobytu: 125.000,-

možnosť dokončenia bytu do štandardu + 13,000- 
- Plávajúca podlaha s montážou
- dokončenie kúpeľne -obklady, dlažba a sanita s montážou
- Interiérové dvere so zárubňami,  s montážou
- vymaľovanie na bielo

možnosť dokončenia bytu do nadštandardu + 23.000 eur 
- Plávajúca podlaha s montážou
- dokončenie kúpeľne -obklady, dlažba a sanita s montážou
- Interiérové dvere so zárubňami,  s montážou
- vymaľovanie na bielo
- kvalitná kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi Bosch (skokeramická varná doska, rúra, chladnička, umývačka riadu, mikrovlnná rúra) 
- skrinky na mieru v kúpeľni a na toalete
- zrkadlo s podsvietením v kúpeľni
- skrinka a poličky na mieru v obývačke
- svietidlá komplet, interiér a exteriér s montážou

Možnosť dohody a realizácie dokončenia podľa vašich predstáv.
Rôzne možnosti finálneho prevedenia (podlahy, obklady, kuchynská linka).

Topoľnica 925 92 (GA) má 836 obyvateľov. Je tu vlaková stanica, autobusová zastávka. Má veľmi výhodnú polohu. Cez obec vedie hlavná železničná trať Štúrovo – Bratislava a pred obcou cesta 1. triedy Galanta – Šaľa. V obci je obecný úrad, pošta, potraviny, materská škola, základná škola (SK prvý stupeň), rímsko-katolícky kostol, futbalové ihrisko. V obci je krásny park na relaxáciu a oddych, cez obec tečie riečka Derňa.

GA 5km, BA 50km, Šaľa 10km, TT 30km, NR 30km.

Poskytujeme kompletný, odborný servis počas celého procesu prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií. Bezplatne sprostredkujeme pre vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3735450
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      125 000 €
  • Jednotková cena:
      1 359 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : lokalita NARIAS
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Topoľnica
  • Kraj : Trnavský
  • Okres : Galanta
  • Štát : Slovensko

OB - REAL, s.r.o.