Popis nehnuteľnosti

Hľadáte moderný domov s dušou? Ponúkame na predaj 4-izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 126,31 m2 a terasou 17,60 m2 vo Višňovom, kde sa spája pohodlie bývania s krásnou prírodou. Tento slnečný dom s priestrannou terasou a záhradkou je ideálnym miestom pre vašu rodinu. Užite si pokojné chvíle v uzavretej ulici, len kúsok od centra Žiliny. Moderné technológie, kvalitné materiály a premyslené dispozičné riešenie zaručia váš komfort. Dom je situovaný v blízkosti prírody, takže si môžete užívať prechádzky v lese alebo výlety do okolia.  

DISPOZÍCIA 


- obývacia izba s kuchyňou a jedálenskou časťou / 41,31 m2/

- komora / 2,96 m2/

- samostatná toaleta / 1,94 m2/ 

- zádverie s chodbou / 19,37 m2/ 

- technická miestnosť/ sklad / 10,96 m2/ 

- 3 samostatné izby / 10,96 m2, 14,92 m2, 10,96 m2 /

- šatník / 5,70 m2/ 

- chodba / 11,57 m2/ 

- kúpelňa / 7,41 m2/ s umývadlom, toaletou, sprchovým kútom, vaňou a oknom

Flexibilita dokončenia:

Vyberte si, čo Vám vyhovuje: 

Hotový dom: Chcete sa nasťahovať čo najskôr? Využite našu ponuku hotového domu s dokončeným interiérom vrátane obkladačiek, sanity a podláh. Stačí si priniesť len nábytok a užívať si pohodlie nového domova.

Holodom: Preferujete si interiér zariadiť úplne podľa svojich predstáv? Zvoľte si variant holodomu a vytvorte si dom snov.

Čo vás očakáva:



Priestranné a svetlé izby: Obývacia izba s jedálňou a kuchyňou, 3 samostatné izby pre maximálne súkromie a 2 kúpeľne.


Kvalitné materiály a prevedenie: Tehlová konštrukcia, kvalitná strešná krytina, plastové okná s trojsklom a ďalšie prvky, ktoré zabezpečia dlhú životnosť a nízke prevádzkové náklady.


Tiché a pokojné prostredie: Ideálne miesto pre relax a oddych s rodinou a priateľmi.


Rýchla dostupnosť do centra Žiliny: Všetko, čo potrebujete, máte na dosah ruky.



LOKALITA:

Obec Višňové poskytuje svojim obyvateľom vhodné podmienky pre život, čo dokazuje kontinuálny nárast počtu obyvateľov. V obci sú vybudované všetky inžinierske siete (elektrická energia, voda, zemný plyn i kanalizácia), obecný rozhlas, káblová televízia a opravujú a rozširujú sa cestné komunikácie. Vo Višňovom je taktiež vybudovaná voľne dostupná wifi zóna, meteostanica a ochranu majetku a bezpečnosť na frekventovaných lokalitách pomáha zabezpečovať kamerový systém.

Občania i návštevníci obce majú k dispozícii kultúrny dom, materskú i základnú školu, telocvičňu, multifunkčné ihrisko, nákupné stredisko, penzión, pizzériu, pohostinstvá, poštu, ambulanciu praktického lekára či kaderníctvo. Pre deti sú vybudované 4 detské ihriská a obyvateľom najmä v letnom období slúži na relax areál kúpaliska s plážovým ihriskom. Spojenie s mestom zabezpečujú prímestské linky SAD Žilina.

Výstavbu domu zastrešuje stavebná spoločnosť s dlhoročnými skúsenosťami. Pri projektovaní dbajú na architektonicky zaujímavé i praktické prvky, taktiež na funkčnosť a estetickosť. 

     Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA015038. Call centrum tel: 0910 86 11 86.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3535055
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Višňové
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Žilina
  • Štát : Slovensko

MGM reality

Podobné nehnuteľnosti