Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám exkluzívne na predaj starší 4- izbový rodinný dom v obci Kuchyňa – blízko lesa.  

Rodinný dom má úžitkovú plochu o výmere 193 m2 a je postavený na pozemku o výmere 654 m2. 

Záhrada resp. pozemok je rovinatý obdĺžnikového tvaru 16 m šírka x 40 m na dĺžku. Súčasťou zastavaných plôch sú hospodárske budovy využívané, ako dielňa, sklad a kôlňa na náradie. Pozemok v zadnej časti môže i naďalej slúžiť na pestovanie plodín, zeleniny a ovocia, príp. vybudovanie skleníka. Vyhovujúce i na chov domácich zvierat.

Pohodlné parkovanie pred domom alebo vo dvore pre ďalšie auta.  

Dispozičné riešenie domu je rozdelené na prednú časť do ulice a priechodné miestnosti do zadnej časti.

Dom pozostáva zo vstupného zádveria, z ktorého je vchod do prvej izby, slúžiaca, ako spálňa. Chodbou vľavo sa vchádza do pôvodnej kuchyne, s komínom na krbové kachle. Z kuchyne sú dvere do obývacej izby, druhá nepriechodná miestnosť. Tretí východ je do priechodnej kúpeľne s toaletou.  

V zadnej časti domu je tretia miestnosť slúžiaca, ako spálňa, priechodná do letnej kuchyne so špajzou.  Letná kuchyňa má samostatný vchod aj z dvora. Možné oddeliť, ako samostatnú časť domu, príp. zariadiť, ako menšiu izbu.

V dome je možné urobiť zmenu dispozície a nové usporiadanie izieb podľa vkusu a potrieb nových majiteľov.

Dostatočné presvetlenie prirodzeným svetlom nám zabezpečujú pôvodné drevené okná orientované na sever – východ. Dvor a záhrada presvetlená z juhu.  

Strecha je sedlová a pokrytá pálenou škridlou. Dom je suchý, vymaľovaný a čiastočne vyprataný. Podlahy sú vybetónované.     

Zariadenie a vybavenie domu :

Dom je napojený na obecný vodovod, plyn, elektrinu ( +3 fázy ) a septik. Vykurovanie zabezpečovali plynové gamatky v každej izbe a krbové kachle v kuchyni – demontované. V kuchyni je plynový sporák s elektrickou rúrou a starý druhý na drevo.

Dom sa predáva v stave, ako je vidno z fotiek a videa.

Tip a hodnotenie makléra: Rodinný dom v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu v štýle dedinskej chalupy nachádzajúci sa v okrajovej časti obľúbenej obce pod Malými Karpatami s blízkou polohou k borovicovým lesom a s dobrou dostupnosťou do Bratislavy cca 40 km, do okresného mesta Malacky 16 km. Bezproblémové spojenie autobusmi. Záhrada a dvor s ideálnym tvarom a výmerou. Možnosť dokúpiť okolité pozemky 1, výmera 2252 m2 a 2, 1509 m2.

K domu i pozemkom sú k dispozícii aktuálne vydané územno-plánovacie informácie s podrobnosťami o možnom využití zo stavebného úradu obce Kuchyňa.     

V obci Kuchyňa sa nachádza pošta, zdravotné stredisko – lekár, zubár a lekáreň. Samozrejmosťou je  Základná škola a škôlka.  Nechýbajú potraviny (menšie do pár minút chôdze) tiež Coop Jednota.  Pohostinstvá s reštauráciami, vinotéka, pizzeria s vynikajúcou pizzou. Kemp pri vodnej nádrži, kde sa počas letných mesiacov organizujú rôzne akcie, živá hudba, rôzne kapely a športové podujatia – možnosťou zapožičania paddle boardov. Priehrada s rybolovom, lesy pre rekreáciu, aktívny oddych aj na futbalovom ihrisku s bufetom, hubárčenie v bezprostrednej blízkosti. Na okolitých lúkach chov dobytka – farma Kuchyňa. Pri obecnom úrade balíko-box 24/7, v kultúrnom dome okrem spoločenských zábav k dispozícii bankomat.

Dedinka na Záhorí, ktorá sa neustále rozvíja, žije kultúrno- spoločenským životom, dobrými susedskými vzťahmi a fungujúcimi komunitami.

Financovanie:

Dom je voľný k nasťahovaniu, je samozrejme možné financovanie hypo úverom s ktorým Vám radi pomôžeme. Orientačný prepočet: LTV 80% = 104 000€ pri ú.s. 3,95% p.a. a 30 r. splatnosť = 494 € /mes.

Cena je 129.899€ + rozumná dohoda o cene možná po obhliadke. Tešíme sa na budúcich záujemcov.

Kontakt:

RENAMI s.r.o.
maklér : Patrik Gróf
e-mail: patrik.grof@renami.sk
Tel.: +421 915 737 389
 

ŠTANDARD KTORÝ ZÍSKATE ZDARMA:

PORADENSKÝ SERVIS: - komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami)

OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV: - poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atď)

PRÁVNY SERVIS: - právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy, - vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva Zaplatíme za Vás: - správne katastrálne poplatky v sume 100 € za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností, - hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne účely.

Spoločnosť RENAMI s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Realitnej únie. COPYRIGHT RENAMI s.r.o.– Fotografie, video, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renami s.r.o..

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      3084777
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      129 899 €
  • Jednotková cena:
      673 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Kuchyňa
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Malacky
  • Štát : Slovensko

Renami s.r.o.