Popis nehnuteľnosti

[i]RADO Reality[/i] Vám ponúka na predaj [b]4-izbový byt[/b] o rozlohe 81m2 na [b]ul. Liptovská[/b] na sídlisku JUH v [b]Trenčíne[/b]. Byt sa nachádza na druhom poschodí z 8 v zateplenej panelovej bytovke s výťahom. K bytu patrí aj pivnica a balkón. Parkovanie je okolo domu verejné.

O BYTE:
Byt prešiel[b] rekonštrukciou[/b] okolo roku 2007 ako sú plastové okná, podlahy, jadro a elektrina. K veľkým [b]výhodám[/b] patrí dispozícia bytu, ktorá je veľmi[b] praktická [/b]a patrí k jedným z [b]najvydarenejších[/b] panelových bytov v Trenčíne. Okrem veľkého priestoru patrí k bytu aj veľký balkón, [b]dve komory[/b] na chodbe a rozloženie izieb v byte. Každá izba je na inom konci bytu a tak každý člen rodiny má dostatočný priestor a [b]súkromie.[/b] Keďže byt je naozaj veľký, k dispozícií máte aj veľkú kúpeľňu so [b]sprchovým kútom[/b] aj[b] vaňou.[/b] WC je samostatné, ale nachádza sa v ňom aj prípojka na práčku, aby ste v kúpeľňi mali dostatok priestoru. Takáto prípojka na práčku je aj v jednej z komôr na chodbe, ak by ste s priestorom vo WC mali iný zámer.

DISPOZÍCIA:
Dispozične pozostáva z veľkej chodby. Po pravej strane sa nachádzajú dve komory, oproti je samostatná kuchyňa, vedľa nej sa nachádza priechodná obývacia miestnosť s balkónom, z ktorej sa dostanete do spálne so vstavanou skriňou. Po ľavej strane z chodby sa nachádzajú dve samostatné detské izby, každá na inej strane. Jedna je väčšia, druhá menšia.

OKOLIE:
Sídlisko JUH [b]ponúka všetko[/b] čo mladá rodina vyžaduje. Škôlky, školy, centrum voľného času, MHD, potraviny, cukráreň, reštaurácie, lekáreň, lekárov či OC Južanka. Máte tu úplne všetko a hlavne hneď pri dome, takže nemusíte nutne využívať auto. [b]Parkovanie[/b] je verejné okolo celej bytovky.

Ak hľadáš byt pre rodinu a hlavne chceš, aby ťa bavil aj po rokoch, tak toto je tá [b]správna voľba.[/b] Dnes sa už nevyrábajú tak dispozične dobre riešené byty ako je tento :)

Cena bytu je [b]155 000,-€[/b]
Viac fotiek na: www.radoreality.sk

Link na 3D prehliadku: [b]https://my.matterport.com/show/?m=iJNFYsnA4Qi[/b]
Link na video: (bude doplnené)

[b]Bc. Natália Príbelová[/b]
RADO Reality Group
[b]Tel: +421 948 103 990[/b]
E-mail: pribelova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

[b]RADO Reality[/b] Group je ocenená Realitnou úniou ako [b]najlepšia realitná kancelária na Slovensku[/b] za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2878574
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      4-izbový byt
  • Celková cena :
      155 000 €
  • Jednotková cena:
      - / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Liptovská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Trenčín
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Trenčín
  • Štát : Slovensko

RADO Reality