Popis nehnuteľnosti

REBECCA REAL ESTATE Vám ponúka na predaj skvelú investičnú príležitosť ! *

Investujte do nových moderných apartmánov priamo vedľa golfového rezortu Finca Cortesin, ktoré bolo v roku 2023 zvolené ako NAJLEPŠI GOLFOVÝ REZORT EURÓPY ! Doporučená investícia. Značné zhodnotenie nehnuteľnosti v čase. 

05/2024 - Spustený predaj. Veľmi rýchlo sa predáva. Neváhajte nás čím skôr kontaktovať pre viac INFO. Tento projekt kupujú klienti z celého sveta ako vhodnú investičnú práležitosť. Možná aj videobhliadka priamo z miesta projektu. 

Cenník a situačný plán s pôdorysmi nájdete vo fotogalérii. Fáza I. sa vypredala behom 2 týždňov (blok 7,6,8 a 9). Fáza II. aktuálne v predaji (celý projekt).

Platobný kalendár: 10 000 EUR: rezervačný depozit, 30% pri podpise KZ (vrátane depozitu), 10% 6 mesiacoch po podpise KZ , 60% kolaudácia, LV

Kolaudácia: 10/2027

TOP Výnimočný developerský projekt kôli svojej polohe,ktorý sa nachádza na slnkom zaliatom pobreží COSTA DEL SOL (Andalúzia) priamo v pešej dostupnosti od svetoznámeho rezortu Finca Cortesin Golf a v bezprostrednej blízkosti ďalších špičkových ihrísk ako sú Valderama, Sotogrande,  San Rogue a Alcadeisa. Zároveň je to len na skok do blízkej Estepony alebo Marbelly a Gibraltáru a slnkom zaliatej Tarify.  

APARTMÁNY:

Komplex bude mať 74 apartmánov: 2 a 3 spálňové apartmány a 17 Penthousov, prízemné apartmány s vlastnou záhradkou a všetky apartmány  sú s juhozápadnou orientáciou. Apartmány sa predávajú vrátane aj s vlastnými parkovacími miestami v suteréne a pivničnými kobkami. Elektronabíjacie stanice pre Váš automobil sú tiež samozrejmosťou. 

V prípade potreby je zapezpečený samozrejme aj PROPERTY MANAŽMENT.

Výmery podlahovej plochy od 92 m2 - 450 m2 

Terasy: 21 – 104 m2

Predzáhradky : 154 m2 s najlepším výhľadom priamo na golfové ihrisko

Niektoré APARTMÁNY sú aj s výhľadom na more. 

Ceny od 406 000 EUR, v resp. podľa aktuálneho cenníka a dostupnosti.

Všetky apartmány sa nachádzajú v uzavretom komplexe a môžu sa pochváliť najmodernejšou architektúrou, moderným dizajnom a najvyššou úrovňou komfortu. Okolo vášho nového domova bude veľa otvorených priestorov s veľkými, príjemnými terasami a výhľadmi na golfové ihrisko alebo more.

Renomovaný staviteľ použije tie najlepšie materiály v kombinácii s profesionálnou remeselnou prácou, aby sa vytvorila vysokokvalitná povrchová úprava, ktorá vám umožní relaxovať a užívať si pokojné prostredie plnými dúškami.

Jednou z hlavných výhod komplexu je jeho nádherná poloha v úžasnom prírodnom prostredí susediac len 10 minút pešo s jedným z najlepších golfových ihrísk v Európe FINCA CORTESIN GOLF.

Zariadenia bytového rezortu ponúknu niečo aj pre celú rodinu:

Veľký vonkajší bazén, Bar pri bazéne, vonkajšie detské ihrisko, Golfový simulátor, Vnútorná posilňovňa, Pikniková Barbecue zóna, Joga a meditačná miestnosť.

GOLF: 

V najlepšej lokalite pre golfových nadšencov - priamo vedľa ihriska Finca Cortesin a Casares a v dosahu mnohých svetoznámych ihrísk vrátane Valderama, Sotogrande a San Roque Club a mnohých ďalších.

LOKALITA:

Samotná oblasť Marbelly a celé pobrežie Costa del Sol je čarokrásna, luxusná a príjemná destinácia, ktorá uchváti so svojou nadčasovou eleganciou a kozmopolitnosťou. Developerský projekt sa nachádza len 30 minút od  Marbelly a svetoznámeho mestečkaPuerto Banus, 15 minút od Estepony a 45 minút od Gibraltar. Je to preto ideálne miesto na užívanie si pulzu pobrežia Costa del Sol.  Podnebie a okolie nabáda si užiť dlhé prechádzky po dlhých plážach, alebo historických mestečkách a ich ulicami a pulzujúcimi námestiami a to prakticky každý deň v roku.  Zároveň lokalita ponúka možnosť vychutnať si miestnu kuchyňu, jedlá z najvzdialenejších a najexotickejších miest, exkluzívne nákupy, alebo všetky typy plážových a vodných športov. Zároveň ide o najlepšie rozvinuté golfovú oblasť v Európe s viac ako 50 golfovými ihriskami do 1 hodiny jazdy autom.

U nás províziu neplatíte a prevedieme Vás celým procesom kúpy od A po Z. 

Prosím neváhajte ma kontaktovať ohľadne bližších informácií osobne, whats, telefonát, email. Ďakujem. 

KONTAKT

Rebecca Real Estate

Ing. Zuzana Jankulová

0911776018 / aj WHATS

zuzana.jankulova@rebeccarealestate.sk

 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2747775
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      406 000 €
  • Jednotková cena:
      4 274 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : -
  • Kraj : -
  • Okres : -
  • Štát : Španielsko

Rebecca Real Estate

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
... 100pro s. r. o.

Luxusne priestranný hausbot v Ružinove

Prístav Marína, Bratislava-Ružinov

  • 325 m2
#
  • Predaj
... A-Z Reality s.r.o.