Popis nehnuteľnosti

REBECCA REAL ESTATE Vám ponúka na predaj skvelú investičnú príležitosť vo výnimočnej TOP svetovej lokalite!

Kolaudácia: 06/2026

3. Fáza výstavby / takmer vypredaná k 05/2024, ostal už iba jeden apartmán.

4. Fáza výstavby - cca od 10.6.2024, neváhajte m kontaktovať na predrezevácie ! Po spustení predaja sa apartmány predávajú veľmi rýchlo. 

1. a 2. Fáza Vypredaná 

Platobný kalendár: 6 000 EUR: rezervačný depozit, 30% pri podpise KZ, 70% kolaudácia, LV

Výnimočný developerský projekt,ktorý sa nachádza na slnkom zaliatom pobreží COSTA DEL SOL (Andalúzia) priamo na 2 nádherných Golfových ihriskách len na skok od Gibraltáru a slnkom zaliatej Tarify. Projekt je v prednej línii golfového ihriska s priamym výhľadom na golfové ihrisko a more a to len 5 minút od veľkolepej rozsiahlej piesočnatej pláže a jedného z najlepšie novobydovaného 5 hviezdového hotela v olokolí s medzinárodnou obsadenosťou športovou smotánkou. 

Všetky apartmány v uzavretom komplexe sa môžu pochváliť najmodernejšou architektúrou, moderným dizajnom a najvyššou úrovňou komfortu. Okolo vášho nového domova bude veľa otvorených priestorov s veľkými, príjemnými terasami. Jednou z hlavných výhod komplexu je jeho nádherná poloha v úžasnom prírodnom prostredí. Sú používané tie najlepšie materiály v kombinácii s profesionálnou remeselnou prácou, aby sa vytvorila vysokokvalitná povrchová úprava, ktorá vám umožní relaxovať a užívať si pokojné prostredie plnými dúškami.

Zariadenia bytového rezortu ponúknu niečo pre celú rodinu:

Bazén s prístupovou plochou plážového typu, Detský bazén, Bar pri bazéne, Vírivky, Vonkajšie detské ihrisko, Stolný tenis, Detské vodné ihrisko, Vnútorná posilňovňa, Pikniková zóna, Joga a meditačná plošina, 

2x 18 jamkové Golfové ihrisko, Golf Club…

Niektoré APARTMÁNY sú s výhľadom na Golfové ihrisko a aj na more. 

K dispozícii sú 1,2,3,4 spálňové apartmány aj s vlastnými parkovacími miestami a pivničnými kobkami.

Na 4. poschodí s priamym výhľadom na golfové ihrisko a more sa nachádzajú aj fantastické PENTHOUSY s 3 spálňami, 2 kúpeľňami, veľkou terasou, 2 garážami a 1 skladom. Juhozápadná orientácia. Vlastný výťah priamo do jednotky pre vaše súkromie. 

Výmery podlahovej plochy od 85 m2 - 150 m2

Terasy : 25 m2 - 193 m2 

Parkovacie miesta k bytom: 1 - 2 + sklad 

V Prípade potreby zabezpečený aj PROPERTY MANAŽMENT.

Ceny od 295 000 EUR, v resp. podľa aktuálneho cenníka a dostupnosti. 

LOKALITA: 

Na nasýtenom slnečnom pobreží ponúka toto mestečko priestor, zeleň a možnosť úniku, len pár minút do centra Alcadeisy a úchvatnej 6 km dlhej pláže s veľkolepou Gibraltárskou skalou na mieste.

Len 20 minút od Gibraltáru

Len 45 minút od Marbelly

Len 70 minút od letiska Malaga

Keď zostúpite, do centra malebnáho mestečka, po jeho kľukatých, lampášmi osvetlených cestičkách, privíta vás nádherný výhľad na more, ktoré sa nachádza pod jeho teplou panorámou, pričom vaše myšlienky neruší nič okrem zvukov prírody. Neďaleko sa nachádza aj exkluzívne letovisko Sotogrande, ktoré je známe svojou luxusnou atmosférou so vzrušujúcim nočným životom a pravidelnými turnajmi v póle či golfe, ktoré priťahujú medzinárodný jet set. Máte tu prístup k veľkým supermarketom, najlepšej súkromnej zdravotnej starostlivosti a svetoznámej medzinárodnej škole Sotogrande.

Táto lokalita je skrytý klenot pod nekonečne modrou španielskou oblohou, ktorého nedotknuté pláže a bujná vegetácia vytvárajú dokonalú kulisu na relaxáciu alebo rodinné aktivity. Malý raj na pobreží Costa del Sol, zasadený do pokojného prírodného parkového prostredia, no zároveň na dosah rušných centier Marbella, Benalmádena a Málaga; Alcaidesa je námornou "bránou do Stredozemného mora", ktorá sa nachádza v blízkosti Gibraltárskeho prielivu.

GOLF: 

Frontline Golf Homes and Beach Club je vzrušujúca nová výstavba v najlepšej lokalite pre golfových nadšencov, ktorá sa nachádza v pešej vzdialenosti od golfového rezortu La Hacienda Alacaidesa Links Club House s 2 vynikajúcimi golfovými ihriskami a v dosahu mnohých svetoznámych ihrísk vrátane Valderrama, Sotogrande a San Roque Club a mnohých ďalších.

Prosím neváhajte ma kontaktovať ohľadne obhliadky alebo bližších informácií osobne, whats, telefonát, email. 

KONTAKT

Rebecca Real Estate

Ing. Zuzana Jankulová

0911776018 / aj WHATS

zuzana.jankulova@rebeccarealestate.sk

 

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1710363
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      290 000 €
  • Jednotková cena:
      2 900 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : -
  • Kraj : -
  • Okres : -
  • Štát : Španielsko

Rebecca Real Estate

Podobné nehnuteľnosti

#
  • Predaj
Člen NARKS
... ORIN REAL s.r.o.
#
  • Prenájom
... Komerčné Reality, s.r.o.
#
  • Prenájom
... Byty Bratislava

Priestranný 2i byt v Starom Meste na prenájom

Špitálska, Bratislava-Staré Mesto

  • 85 m2
#
  • Prenájom
... Byty Bratislava
#
  • Kúpa
... HALO reality Partizánske