Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľkometrážny 4-izbový byt s úžitkovou plochou až 95,38 m2. Prislúchajú k nemu tiež dva priestorné balkóny /6,7 m2 a 4,7 m2/ s príjemnými výhľadmi, murovaná pivnica /3,96 m2/ sa nachádza na prízemí.  K bytu prináleží parkovacie státie vedľa domu, ďalšie možnosti parkovania sú v blízkom okolí.
Nehnuteľnosť sa nachádza na 5. z 5 obytných poschodí zateplenej novostavby s  výťahom. Jej adresou je obľúbený obytný komplex Thurzove sady s novo vystavanými bytovými domami  vsadenými do modernej časti okresu Bytča. Exteriér tvoria upravené trávnaté plochy s ozdobnými rastlinami, chodníkmi, lavičkami a preliezačkami pre deti. Krajské mesto Žilina je vzdialené do 10 minút jazdy.

DISPOZÍCIA
Byt je príjemne presvetlený, okná sú orientované na severozápad až severovýchod. Tvoria ho nasledovné miestnosti:
- vstupná chodba /11,25 m2/ v tvare písmena L zariadená šatníkovým nábytkom, disponuje otvoreným vstupom do spoločenskej časti bytu a prístupom do hosťovskej toalety, kúpeľne a spálne;
- priestranná spoločenská časť /až 32,72 m2/ tvorená obývacou izbou prepojenou s kuchyňou, ktorá je vybavená kuchynskou linkou a s priestorom pre jedálenské sedenie;
- veľká spálňa /15,91 m2/ s praktickou šatníkovou skriňou po celej dĺžke steny, manželskou posteľou a nočnými stolíkmi;
- detská izba I /10,65 m2/ alebo hosťovská izba či pracovňa;
- detská izba II /9,12 m2/ alebo hosťovská izba či pracovňa;
- kúpeľňa /7,12 m2/ s umývadlom, toaletou, vaňou, sprchovacím kútom, prípravou pre práčku a sušičku;
- toaleta /2,68 m2/ ako samostatná miestnosť s wc misou a umývadlom;
- špajza /2,00 m2/ alebo komora prístupná z kuchyne.
Vstup na severozápadne orientovaný balkón /4,70 m2/ je z obývacej izby, druhý balkón /6,70 m2/ smerujúci na severovýchod je prístupný z detskej izby I a detskej izby II.

VYBAVENIE  A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
Technický stav ponúkanej nehnuteľnosti skolaudovanej v roku 2022 a zariaďovanej v roku 2024 je hodnotený ako výborný. Pri jej budovaní a vybavovaní boli použité overené materiály a nainštalované kvalitné prvky zariadenia. Súčasťou bytu sú bezpečnostné vstupné dvere, laminátové podlahy, v sociálnych zariadeniach keramická dlažba a obklady, kúpeľňová sanita, interiérové hliníkové žalúzie, farebne ladiace interiérové dvere a obložkové zárubne, priestorná šatníková skriňa v spálni a iné.
Na mieru zhotovená kuchynská linka v tvare písmena U obsahuje: sklokeramická varná doska Whirlpool, odsávač pár Whirlpool, elektrická rúra Whirlpool, umývačka riadu Whirlpool, chladnička s mrazničkou Whilpool.
Byt disponuje systémom podlahového vykurovania s vlastným ovládaním interiérovej teploty.
Inžinierske siete: elektrina, voda, kanalizácia.

LOKALITA
Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza v obľúbenej lokalite na okraji okresného mesta Bytča, poskytujúcej pestrú občiansku vybavenosť. Pohodlne dostupné sú supermarkety obchodných reťazcov, prevádzky s rôznymi službami, zdravotnícke ambulancie, poliklinika, základné a materské školy, detské ihriská, kostol, gastro zariadenia, čerpacie stanice a iné.
Historické centrum Bytče je vzdialené do 7 minút pešou chôdzou. K dispozícii sú pravidelné spoje medzimestskej autobusovej a vlakovej dopravy. Priame výjazdy na rýchlostnú cestnú komunikáciu spájajúcu smery Bratislava – Košice – Čadca sú dostupné do 3 minút.

Ponúkaný byt je vhodný pre záujemcu, ktorý si chce výhody bývania v peknom prostredí užívať osobne alebo uprednostní zhodnocovanie finančných benefitov investície v prípade jeho prenajímania.

Dostupnosť nehnuteľnosti: ihneď.

Cena: 224.500,- €.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014962.
Call centrum tel: 0910 86 11 86.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2508626
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      4-izbový byt
  • Celková cena :
      224 500 €
  • Jednotková cena:
      2 354 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Bytča - Višňová
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bytča
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Bytča
  • Štát : Slovensko

MGM reality