Popis nehnuteľnosti

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka polyfunkčný objekt s rozsiahlymi pozemkami o celkovej výmere 4609 m² v strategickej lokalite Trenčín-Zámostie. Tento objekt je ideálny na akúkoľvek priemyselnú a skladovú činnosť, vďaka vynikajúcej dostupnosti: 5 minút autom do centra mesta, 10 minút k hraniciam s ČR a len 2 minúty na diaľnicu. Priestor je prispôsobený na nakladanie a vykladanie veľkokapacitných kontajnerov či nákladných áut, pričom v okolí nájdete viacero firiem so skladmi a priemyselnou výrobou.

[b]Výrobná a skladovacia časť[/b]
Hlavný objekt dielní s rozlohou 545 m² (priemerná výška podlažia 4,45 m) bol využívaný na skladovanie, úpravu priemyselných odpadov, spracovanie produktov či poskytovanie mechanických služieb. Ide o nepodpivničenú, prízemnú budovu s plochou strechou zo železobetónu a betónovou podlahou. Objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou zahŕňajúcou novú strešnú krytinu a zateplenie strechy, ako aj výmenu okien.

[b]Administratívna budova[/b]
Dvojpodlažná administratívna budova s podlahovou výmerou 64 m², zrekonštruovaná v roku 2006, poskytuje moderné kancelárske priestory. Na prízemí nájdete zariadený kancelársky priestor, šatne, sociálne zariadenia, kuchynku, priestory na osobné veci zamestnancov a kúpeľňu so sprchou a dvomi umývadlami. Na poschodí sú priestranné kancelárie, kuchynský kút a samostatné WC, s možnosťou vytvorenia samostatnej bytovej jednotky.

[b]Technické vybavenie[/b]
Vykurovanie: ústredné, zabezpečované vlastnou kotolňou (splyňovací kotol na drevo a sústava radiátorov).
Ohrev vody: elektrický bojler napojený na solárne panely (v slnečných zimných dňoch zabezpečuje cca 25 °C).
Voda: narážaná studňa s hĺbkou 5,5 m (rok 2006).
Kanalizácia: vlastná žumpa napojená na kanalizačnú stanicu na pozemku (rok 2006).
Ďalšie vybavenie: alarm, kamerový systém.
V objekte je 80A istič.

[b]Skladová hala[/b]
Skladová hala (cca 18m x 30m) s rozlohou 574 m² (priemerná výška podlažia 6,45 m) bola dokončená v roku 2022. Ide o samostatne stojacu, nepodpivničenú, jednopodlažnú stavbu z oceľovej konštrukcie s montovaným obvodovým plášťom a zateplenými penovými doskami, vybavenú tromi sekčnými bránami.

V roku 2010 bol na pozemku vybudovaný oporný múr a dažďová kanalizácia so siedmimi šachtami.

[b]Dodatkové vybavenie[/b]
Na pozemku sa nachádzajú dva oceľové prístrešky (117 m² a 49 m²), spevnené plochy (116 m²), parkovisko pre 5 áut a chodníky. Celý pozemok je kompletne oplotený a vybavený alarmom a kamerovým systémom. V roku 2008 boli vybudované spevnené plochy a manipulačná plocha. Objekt je plne funkčný, využíva alternatívne a ekologické zdroje energie.

Tento polyfunkčný objekt ponúka skvelé možnosti pre vašu priemyselnú činnosť alebo iné obchodné aktivity. Jeho strategická poloha a nadštandardný rozmer pozemku je priam ideálny pre Vaše podnikateľské zámery.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

[b]Ing. Nikola Barteková[/b]
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk

V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.[b][/b][b][/b]

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2476375
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Prevádzkové priestory
  • Druh nehnuteľnosti :
      Priestor pre výrobu
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Kasárenská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Trenčín
  • Kraj : Trenčiansky
  • Okres : Trenčín
  • Štát : Slovensko

RADO Reality

Naposledny pridané

  • Hľadáme na kúpu 4 izbový byt v BA Petržalka

    Šintavská, Bratislava-Petržalka

    Celkovo200 000 €

  • Podobné nehnuteľnosti