Popis nehnuteľnosti


Využite našu výnimočnú ponuku a darujte rodine nové bývanie na úžasne tichom mieste len na skok do prírody. Bývanie, ktoré spája výhody mesta a vidieka zároveň. Veríme, že sa vám naša ponuka zapáči a budete si tak môcť už čoskoro užívať rodinný život v dome, kde je všetko dostupné na dosah ruky a kde vaše deti budú mať možnosť zažiť vidiecku atmosféru, hoci budete stále v meste.


EMPORIUM PROPERTY ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom


4 izbový rodinný dom v Rači v časti Barónka pod vinicami blízko lesa na Novohorskej ulici o rozlohe interiéru 105 m² v uzavretom súkromnom areáli s nádhernou terasou s grilom obklopenou zeleňou, balkónom, vlastným garážovým státím v suteréne domu a v neposlednom rade aj božským kľudom. 



Budete sa cítiť AKO NA DOVOLENKE V TOSKÁNSKU!


Stojí za to spomenúť tiež, že:


nehnuteľnosť je ideálna pre troj až štvorčlennú rodinu, v ktorej si každý obyvateľ nájde svoje súkromie v samostatnej izbe 
dom sa nachádza v príjemnom a veľmi kľudnom prostredí situovaný v starej Rači v časti Barónka medzi ďalšími rodinnými domami
len 3-4 min. chôdze je k dispozícii supermarket Tesco, dm drogéria a ďalšie obchody v bytovom komplexe Rínok Rača
neďaleko sa nachádzajú Apartmány Barónka (bývalý Hotel Barónka****), kde je možné využívať napr. bazén a saunu, ktoré sú prístupné aj pre širokú verejnosť. 




3D PREHLIADKA: https://livetour.istaging.com/0b628c68-9bb9-4d93-9958-ef54db47b52b?hideLike=true&hideViewNum=true&hideComment=true



Dom

Dom sa nachádza ako prvý v rade zo šiestich vedľa seba stojacich (radových) domov. Dom je rohový, čo znamená, že sused je len z jednej strany. Noví obyvatelia budú mať k dispozícii 2 nadzemné podlažia (prízemie a poschodie) ako aj suterén / garáž, priestor spoločný pre všetky domy, v ktorom sa nachádzajú parkovacie státia pre majiteľov / užívateľov jednotlivých domov.

Dom je prirodzene rozdelený na dennú časť, ktorú tvorí prízemie a nočnú časť na poschodí. 

Na prízemí sa nachádza predsieň s veľkou vstavanou skriňou, samostatná kuchyňa s kuchynskou linkou s umývačkou riadu a s jedálenským sedením, priestranná komora s policovou zostavou na mieru, WC a krásna priestranná obývačka s jedálenským kútom vhodným aj na sviatočné stolovanie.

Za presklenými dverami obývačky sa nachádza malá oáza pokoja a oddychu, záhradná terasa vo vidieckom toskánskom štýle so zabudovaným grilom, ideálna na relaxačné večerné posedenia s rodinou alebo priateľmi. 

Terasa disponuje samostatným prívodom vody, ktorý ju umožňuje udržiavať sviežu a obkolesenú príjemnou zeleňou. Vytvára tak dokonalé súkromie pre každého jej užívateľa. Je veľkou pridanou hodnotou ponúkaného domu a nepochybne sa stane srdcovkou aj pre nových obyvateľov, kde sa budú cítiť ako na chalupe, hoci budú stále v meste.

Terasa je obklopená zeleňou z každej strany a poskytuje tak naozaj neopísateľné pohodlie a kľud na relax. Letné večery sú tam vskutku úplne úžasné a príjemné. Toto sa určite oplatí...:-) 

Na poschodí sa nachádza nočná časť s tromi izbami, veľkou kúpeľňou s vaňou a samostatným WC, čo je značnou výhodou. Z dvoch izieb s výhľadom na okolitú zeleň je vstup na balkón. V najväčšej izbe, ktorá je užívaná ako spálňa sa nachádza ďalšia vstavaná skriňa používaná ako šatník.

Pod sedlovou strechou je veľký a praktický ukladací priestor (cca 25-30 m2), kde je možné skladovať napr. sezónne veci alebo zriadiť archív. 

Vykurovanie je v celom dome teplovodné podlahové zabezpečené samostatným plynovým kotlom s ekvitermickou reguláciou (nastavenie teploty vykurovacej vody v závislosti od vonkajšej teploty).

Do domu je privedená káblová TV a internetové pripojenie. Pri vstupe do areálu je videovrátnik.

Mesačné náklady na bývanie sú cca 250€ (správa, poistenie, energie), avšak bez popl. TV, internetu a pod.


Stavba domu a areál

Stavba domu bola kolaudovaná v r. 2005 a je z materiálu YTONG, obvodové múry hr. 375 mm a vnútorné priečky hr. 100 mm. Dom je zateplený. Strecha je sedlová so strešnou krytinou - betónová škridľa.

Dom je súčasťou stavby šiestich radových domov, ktoré sa nachádzajú v uzavretom areáli s peším vstupom cez bráničku s videovrátnikom a vjazdom cez bránu pre autá na diaľkové ovládanie. 


Parkovanie

Parkovanie je zabezpečené v spoločnej garáži v suteréne domu s pohodlným prístupom na diaľkové ovládanie. K domu prislúcha jedno vnútorné parkovacie miesto. Okrem toho je možné parkovať aj ďalšie auto na ulici pred domom, kde sa neuplatňuje žiadna parkovacia regulácia, takže parkovanie je bezproblémové. 


Lokalita

Nového užívateľa určite prekvapí božský kľud a pokoj napriek tomu, že sa dom nachádza v meste.

Lokalita vyniká výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do mesta aj na diaľnicu.

Pešou cestou 4 min. sú zastávky MHD (električka aj autobus).

Blízko sa nachádza voľnočasový komplex Apartmány Barónka, ktorý ponúka aj pre verejnosť možnosť využiť relaxačné centrum so saunou a interiérovým bazénom s rozmermi cca. 16x9x1,40 m (cca. 150 m2) a teplotou vody 31°C.  Komplex je v lokálnom merítku ideálnym miestom na šport i oddych.

V bezprostrednej blízkosti je miestny úrad, banky, lekáreň, pošta, reštaurácie či pivárne.

Nemožno opomenúť neďaleké letné kúpalisko Zbojnička a amfiteáter, kde sa niekoľkokrát ročne konajú miestne kultúrne akcie.

Vinobranie v Rači je povestné svojou bohatou ponukou burčiakov a miestnych dobrôt ako aj svojím kultúrnym programom. Aj toto všetko sa deje v pešej dostupnosti od domu.

Rovnako neďaleko je niekoľko škôlok a základných škôl.

Najväčšou devízou však je blízkosť prírody vhodnej na bicyklovanie a turizmus. Dom sa nachádza neďaleko račianskych vinohradov tesne pod lesom, do ktorého je z domu len na skok. A to ste stále v meste!

Byť v meste a zároveň pri lese je túžbou mnohých. Ponúkaný dom v sebe skĺbi jedno aj druhé! Jednoduchá dostupnosť prírody a kvalitnej občianskej vybavenosti robí tento dom výnimočným a ideálnym pre rodinné bývanie so všetkým, čo k tomu patrí.


Výmery

Dom: 131,57 m² (z toho úžitková plocha dom 105 m² - prízemie 54,83 m², poschodie 50,17 m²), balkón 2,57 m² + terasa 24 m²

Pozemok: 502 m² (z toho výmera vlastného pozemku 96 m² /terasa + pozemok pod RD/ a 406 m² výmera spoločných prístupových pozemkov v uzavretom areáli)


Cena

1.090€ / mesiac nájom domu a 110€ / mesiac nájom garážového státia + 250€ / mesačné náklady na bývanie, teda spolu nájomné aj s nákladmi 1.450€ / mesiac.

Možná dohoda, že sa nebude skladať ŽIADNY DEPOZIT! Takto ušetríte na začiatok nemálo finančných prostriedkov. 

K prvej platbe nájomného bude pripočítaná provízia RK vo výške 1.450€.

Nájom je možný od 01.10.2024 a dojednáva sa min. na 1 rok.


Tým, ktorí si našu ponuku našli na niektorom z realitných portálov alebo inde, odporúčame pozrieť si túto hodnotnú nehnuteľnosť aj priamo na našom webe na https://www.emporiumproperty.eu/nehnutelnost/1009-emporium-property-4i-rd-v-raci-s-bozskym-kludom, kde nájdete nielen oveľa viac fotiek a pôdorysy jednotlivých podlaží, ale aj našu 3D virtuálnu prehliadku, ktorá ponúka oveľa väčší komfort ako tie na realitných portáloch (v niektorých prípadoch prelinkovanie nemusí byť funkčné, preto bude potrebné link skopírovať a vložiť ho do prehliadača osobitne). Doprajte si omnoho viac! Navnímajte priestor ešte pred tým ako ho zažijete „na vlastnej koži“.

 


A teraz je to už len na vás!

Zavolajte nám na číslo +421 915 730 898 alebo nám napíšte e-mail na office@emporiumproperty.eu, aby vám tento skvelý domček náhodou niekto "nevyfúkol".

Dohodnite si obhliadku a všetko zvyšné si povieme osobne. Veľmi sa na vás tešíme!


 


Nehnuteľnosť bola upravená HomeStaging oddelením spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. HomeStaging je štandardný nástroj spoločnosti EMPORIUM PROPERTY spočívajúci v profesionálnej príprave nehnuteľnosti na fotenie, 2D a 3D spracovanie a následnú prezentáciu za účelom jej predaja alebo prenájmu. Niektoré dekoratívne predmety viditeľné na vizualizáciách nehnuteľnosti nemusia byť jej súčasťou.

*****
© Všetky texty, fotografie, 2D alebo 3D spracovanie ako aj ďalšie spôsoby prezentácie nehnuteľnosti použité v inzercii sú autorským dielom a majetkom spoločnosti EMPORIUM PROPERTY. Pri neoprávnenom použití akejkoľvek zložky autorského diela sa neoprávnený používateľ vystavuje riziku trestnoprávneho stíhania a vznesenia nároku na náhradu škody vrátane ušlého zisku.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2441079
  • Tranaskcia :
      Prenájom
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
      1 090 € / mesiac
  • Jednotková cena:
      8 € / m2 / mesiac

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Novohorská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Rača
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava III
  • Štát : Slovensko

EMPORIUM PROPERTY s.r.o.

Podobné nehnuteľnosti