Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj štvorizbový zariadený priestranný apartmán v lyžiarskom stredisku Park Snow Donovaly. Apartmán sa nachádza v apartmánovom dome Panoráma. Byt o rozlohe102m2 s veľkorysou terasou. K bytu prislúcha aj lyžiareň.

Cena apartmánu je uvedená bez DPH.

DISPOZÍCIA:
• Vstupná časť: Pri vstupe do apartmánu nás privíta veľká priestranná chodba kde sa nachádza úložný priestor s vstavanou skriňou v ktorej je bojler na teplú vodu a práčka, ďalej sa tu nachádza miestnosť využiteľná ako sklad, šatník alebo špajza podľa potreby.
• Kuchyňa a jedáleň: Otvorený priestor s kuchyňou prepojenou s jedálňou a obývacou izbou. Kuchyňa je vybavená indukčnou varnou platňou, elektrickou rúrou, vstavanou chladničkou, mrazničkou a umývačkou riadu.
• Obývacia izba: Priestranná obývacia izba s TV a výstupom na veľkú terasu (50 m2), ideálna pre relaxáciu a spoločenské aktivity.
• Spálne: Tri samostatné spálne, ktoré poskytujú dostatok priestoru a súkromia pre rodinu alebo hostí.
• Kúpeľne: Dve kúpeľne, jedna s rohovou vaňou a druhá so sprchovým kútom, každá s toaletou.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Apartmánový dom Panoráma bol postavený v roku 2010, čo znamená, že nehnuteľnosť je stále relatívne nová. Vďaka kvalitnej výstavbe a udržiavaniu je apartmán v bezchybnom stave a pripravený na okamžité užívanie.

VÝHODY:
1. Poloha: Apartmán sa nachádza priamo na zjazdovke, čo umožňuje jednoduchý prístup k zimným športom. Centrálna lokalita zabezpečuje blízkosť k obchodom, reštauráciám a ďalším zariadeniam horského strediska.
2. Terasa: Veľká terasa o rozlohe 50 m2 ponúka úžasný priestor na vonkajšie aktivity a relaxáciu s nádhernými výhľadmi na okolitú prírodu.
3. Súkromná lyžiareň: Apartmán má vlastnú lyžiareň hneď oproti vstupu, čo je mimoriadne praktické pre skladovanie lyžiarskeho vybavenia.
4. Moderné vybavenie: Plne vybavená kuchyňa, kvalitné materiály a moderné zariadenie robia z tohto apartmánu komfortný priestor pre dlhodobý pobyt.
5. Bezproblémové parkovanie: Aj keď k apartmánu neprislúcha vlastné parkovacie miesto, parkovanie je bezproblémové v parkovacom dome, prípadne je možnosť dlhodobého prenájmu parkovacieho miesta.

MESAČNÉ NÁKLADY:
Mesačné výdavky spojené s prevádzkou apartmánu sú približne 170 EUR. Táto suma zahŕňa poplatky za energie a poplatok správcovi vo výške 100 EUR, ktorý pokrýva služby ako údržba budovy, starostlivosť o trávnik, zimná údržba, a ďalšie potrebné práce.

LOKALITA:
Apartmán sa nachádza v horskom komplexe Panorama, ktorý je známy svojou vynikajúcou polohou priamo na zjazdovke a jednoduchým prístupom k turistickým a cyklistickým trasám.
Donovaly sú jedným z najatraktívnejších horských stredísk na Slovensku, obľúbeným nielen pre zimné športy, ale aj ako skvelý východiskový bod pre letné aktivity ako turistika, cykloturistika či paragliding. V blízkosti sa nachádzajú lyžiarske vleky, lanovka, a rôzne rodinné atrakcie ako Habakuky, Donovalkovo, či bobová dráha.

NÁZOR MAKLÉRA:
Táto nehnuteľnosť predstavuje vynikajúcu investičnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú komfortné bývanie v horskom prostredí s možnosťou aktívneho využitia voľného času. Poloha apartmánu priamo na zjazdovke je obrovským benefitom pre milovníkov zimných športov, čo zvyšuje aj jeho potenciál na krátkodobý prenájom počas sezóny.

Dispozícia apartmánu je veľmi praktická a moderne riešená, čo zaručuje pohodlie aj pre väčšie rodiny alebo skupiny hostí. Tri spálne a dve kúpeľne sú ideálne na to, aby každý mal dostatok súkromia. Otvorený priestor kuchyne prepojenej s obývacou izbou a jedálňou vytvára príjemné miesto na spoločné chvíle. Veľká terasa poskytuje ďalší priestor na relax s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu.

Stav nehnuteľnosti je na vysokej úrovni. Všetky zariadenia a vybavenie sú moderné a v dobrom stave, čo minimalizuje potrebu ďalších investícií. Apartmán je pripravený na okamžité nasťahovanie alebo na prenájom bez nutnosti akýchkoľvek úprav.

PRÍĎTE NA OBHLIADKU

Páči sa Vám tento štvorizbový apartmán? Príďte sa naň pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 806 395 alebo na marianhalabuk@haloreality.sk. ID ponuky: BB-67189.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2373696
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      4-izbový byt
  • Celková cena :
      300 000 €
  • Jednotková cena:
      2 941 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : -
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Donovaly
  • Kraj : Banskobystrický
  • Okres : Banská Bystrica
  • Štát : Slovensko

HALO reality Banská Bystrica

HALO reality Banská Bystrica - naša ponuka

#
  • Kúpa
... HALO reality Banská Bystrica
#
  • Kúpa
... HALO reality Banská Bystrica
#
  • Kúpa
... HALO reality Banská Bystrica
#
  • Kúpa
... HALO reality Banská Bystrica

Naposledny pridané

  • NA PREDAJ: RODINNÝ DOM VO VEĽKEJ LOMNICI

    Veľká Lomnica

    Celkovo335 000 €

  • Kancelárske priestory, Stará Vajnorská, Bratislava III, 25m2

    Stará Vajnorská, Bratislava-Nové Mesto

    175 €Mesačne

  • Kancelárske priestory, Stará Vajnorská, Bratislava III, 65m2

    Stará Vajnorská, Bratislava-Nové Mesto

    455 €Mesačne

  • Podobné nehnuteľnosti