Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj slnečný dva a pol izbový byt v Bratislave v obľúbenej lokalite Ružinova neďaleko Štrkoveckého jazera na Čaklovskej ulici. Celková plocha bytu je 66,54 m2 (byt – 60,53 m2, pivnica – 1,72 m2, balkón – 1,35 m2, lodžia – 2,94 m2), nachádza sa na 6/10 poschodí zatepleného panelového bytového domu s výťahom.

DISPOZÍCIA: priestranná obývačka prepojená s kuchyňou (z kuchyne je východ na menší balkón), spálňa s východom na lodžiu, samostatná izba, murovaná kúpeľňa, samostatné WC a vstupná chodba.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel pred pár rokmi kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácia, rozvody vody a odpadu, vymenili sa plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, na podlahách sú položené laminátové parkety v kombinácii s dlažbou, v chodbe a spálni sú osadené šatníkové skrine na mieru s dostatkom úložného priestoru. Kuchynská linka v tvare L poskytuje dostatok úložného aj pracovného priestoru, samozrejmosťou sú aj zabudované spotrebiče (elektrická varná doska, elektrická rúra, odsávač pár). Vymenené sú všetky interiérové dvere osadené v obložkových zárubniach, vstupné dvere sú bezpečnostné. Obnovou prešla aj kúpeľňa a WC s novou sanitou. Pri rekonštrukcii bol zväčšený otvor medzi obývačkou a kuchyňou, čím sa celý priestor prepojil a presvetlil.
Panelový bytový dom skolaudovaný v roku 1963 prešiel rekonštrukciou – zateplenie, nová strecha, brána na čip, nový výťah, vymenené stúpačky. V roku 2006 bola v dome vybudovaná plynová kotolňa, ktorá okrem vykurovania zabezpečuje aj ohrev vody.
Podiel na pozemku je vysporiadaný.

MESAČNÉ NÁKLADY: 150 € / 2 osoby, 40 € elektrina

LOKALITA: mestská časť Štrkovec patrí medzi najobľúbenejšie a často vyhľadávané lokality Ružinova, je vynikajúcou kombináciou pre rodinné bývanie, ale aj mladých aktívnych ľudí, ktorí vyhľadávajú typický rušný mestský život. Štrkovec je najstarším sídliskom mestskej časti Ružinov, vybudovalo sa v rokoch 1962 – 1964. Zaujímavosťou je, že až tretina obyvateľov má viac ako 50 rokov, ale nežije tu viac ako 15rokov. Štrkovec sa stal ikonickým miestom hlavne vďaka Štrkoveckému jazeru a jeho okoliu, ktoré ponúka dokonalý priestor na relax, šport, ale aj zábavu. Ďalšou významnou súčasťou tejto mestskej štvrte je aj Areál hier Radosť Štrkovec s celoročnou prevádzkou, Nachádza sa tu najväčšie detské ihrisko, v lete je prístupné beach volejbalové ihrisko a v zime mobilná ľadová plocha. Priestor však nie je určený len našim najmenším obyvateľom, nachádza sa tu aj amfiteáter určený na spoločenské a kultúrne akcie. Okolie bytového domu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti – či už sú to škôlky, školy, supermarkety, zdravotnícke zariadenia alebo reštaurácie alebo kaviarne. Nespornou výhodou je aj jednoduchý prístup do centra mesta alebo na diaľničný obchvat. Lokalita sa vyznačuje dostatkom zelene, priestorom na šport, zábavu aj relax.

VÝHODY:
- kompletne zrekonštruovaný byt, ktorý potrebuje už len menšie investície,
- orientácia na západnú stranu, noví majitelia tak môžu na lodžii stráviť krásne chvíle pozorovaním západu slnka a relaxovať po náročných dňoch,
- vynikajúca občianska vybavenosť,
- dostatok zelene.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 784 757 alebo na katarinaparsova@haloreality.sk. ID ponuky: BA-67200.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2337277
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Byty
  • Druh nehnuteľnosti :
      3-izbový byt
  • Celková cena :
      229 990 €
  • Jednotková cena:
      3 710 € / m2

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Čaklovská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Bratislava-Ružinov
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Bratislava II
  • Štát : Slovensko

HALO reality Bratislava