Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj investičnú chatu s reštauráciou a vyhrievaným bazénom v jedinečnej lokalite lyžiarskeho strediska na Kubínskej Holi. Samotná stavba sa nachádza na nájomnom pozemku o výmere 600 m2, zastavaná plocha objektu je 145 m2 a má 3 podlažia s úžitkovou plochou 338 m2. Zrub je rozdelený na ubytovaciu časť s kapacitou 28 lôžok, posedením a vyhrievaným bazénom a na reštauračnú časť s barom a vnútorným a vonkajším posedením.

Chata - jej ubytovacia časť- je aktuálne využívaná na komerčný prenájom - turizmus, firemné akcie a pod., ale v prípade záujmu je možné jej časť alebo aj celok využívať na súkromné rekreačné účely a vie sa ľahko prispôsobiť aj potrebám väčšej rodiny.

Reštaurácia je aktuálne ako jediné gastro zariadenie v blízkosti otvorená pre verejnosť - okolité chaty a zruby majú možnosti stravovania iba pre ubytovaných hostí, čo určite otvára možnosti k zaujímavým výnosom.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:
V tomto premyslenom projekte sa podarilo spojiť do harmonického celku bývanie, rekreáciu a komerciu s modernými materiálmi a technológiami 21. storočia a to všetko vsadiť do náručia Oravskéj prírody. Chata bola uvedená do prevádzky v roku 2019.

Budova je postavená z kvadry, zaizolovaná 20cm polystyrénom a vonkajší ako aj vnútorný vzhľad dopĺňa kamenný obklad a masívne prvky z dreva. Ako strešná krytina bola použitá betónová škridľa. Okná sú plastové s izolačným trojsklom. Chata je z väčšej časti zariadená nábytkom z dreveného masívu namieru a sanitou a spotrebičmi renomovaných značiek ako HANSGROHE, FRANKE alebo ECG. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením napojeným na tepelné čerpadlo, ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom. Celkové náklady na elektrinu (zálohové platby cca 400 eur/mesiac) nie sú vysoké, ale v záujme šetrenia je plánovaná inštalácia fotovoltaických panelov. Tieto budú nainštalované ešte pred samotným predajom.

DISPOZÍCIA:
Chata má 3 podlažia. Hlavný vstup do ubytovacej časti, ktorý pozostáva z dvoch zrkadlovo otočených mezonetových apartmánov, každý s vlastným vstupom a kapacitou 14 lôžok je na 2. podlaží. Objekt sa tak dá prenajímať buď ako celok - 28 lôžok, alebo polovica s kapacitou 14 lôžok.

Oba apartmány majú lyžiareň a vonkajšie posedenie s grilom oddelené tujami pre zvýšenie pocitu súkromia. Po vstupe do predsiene nájdeme toaletu a elektrický sušiak na lyžiarky. Z predsiene sa dostaneme do hlavnej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a jedálňou, ktorej dominuje krásne točité schodište z masívu. Presklenými francúzskymi dverami sa dostaneme na balkón s výhľadom na okolitú oravskú prírodu, kde si hostia určite vychutnajú čas s rodinou či priateľmi. Kuchyňa je plne vybavená - chladnička s mrazničkou, kávovar, mikrovlnná rúra, varná kanvica, rúra na pečenie a varenie, umývačka riadu. Na tomto podlaží nájdeme ešte spálňu so súkromnou kúpelňou vybavenou sprchovým kútom a toaletou. Točitým schodiskom z masívneho dreva a kovaného zábradlia sa dostaneme na 3 podlažie.
Na vrchnom podlaží nájdeme 3 samostatné izby a priestranú kúpeľňu s toaletou, dvoma umývadlami a so vstupom na balkón.

V podkroví je v prípade záujmu alebo potreby možnosť dobudovania a rozšírenia o ďaľšie ubytovacie priestory a navýšiť tak počet lôžok o cca 10.

Na spodnom podlaží sa nachádza reštaurácia s terasou a barom a plne vybavená kuchyňa.
Terasa má krytú a nekrytú časť. Nekrytá časť pred reštauráciou je na drevenej terase a vybavená posedením z masívneho záhradného nábytku. Nachádza sa tu aj detské ihrisko, ktoré rodinám z deťmi poskytne možnosť nerušene si vychutnať jedlo a nápoje. Takisto tu nájdeme plátno s projektorom, čo umožňuje premietať napr. športové prenosy, filmy alebo hudobné klipy. Krytá časť terasy má vlastné vykurovanie a nájdeme tu aj TV.

Z bočnej strany chaty, s prístupom cez súkromné schody, je ubytovaným hosťom k dispozícii sezónne využiteľný exteriérový wellness - vyhrievaný bazén s rozmermi 7x3x1,5m, sauna a vírivka.

POZEMOK:
Chata leží na pozemku o výmere 600 m2. Pozemok nie je predmetom predaja a viaže sa k nemu nájomná zmluva s urbárom na dobu 99 rokov s opciou na predĺženie. Cena nájmu je 167 Eur mesačne. Pred chatou sa nachádza osvetlená prístupová cesta, ktorá vedie k lyžiarskemu stredisku a je pravidelne udržiavaná. Okolie je terasovité, upravené a spevnené gabionmi a zeleňou.

POPIS LOKALITY:
Kubínska Hoľa je jednou z obľúbených turistických centier na Orave a celkovo Slovensku. Má ideálnu polohu s veľmi dobrou dostupnosťou lyžiarského strediska a do okresného mesta Dolný Kubín s mnohými atrakciami na športové, oddychové alebo kultúrne vyžitie. Lákadlom je hlavne letná turistika, aj v lete premávajúca lanovka a a blízke aquaparky, v zime zimné športy a wellness. Tiež sa tu nachádza lezecký park Tarzánia a Zipline, ktorá je najdlhšia a najmodernejšia lanová dráha v strednej a východnéj Europe.

VÝHODY:
- vynikajúca dostupnosť, len 5km od okresného mesta Dolný Kubín
- priamo pri lyžiarskom stredisku
- možnosti rôzneho využitia napr. : súkromné využívanie spojeného s komerciou
- moderná apartmánová chata s príjemný dizajnom
- parkovanie pri objekte
- možnosť okamžitého využívania
- zabehnutá prevádzka reštaurácie
- nízke mesačné náklady na prevádzku

NÁZOR MAKLÉRA:
Ponúkaná nehnuteľnosť má podľa môjho názoru veľký komerčný potenciál. Vďaka lukratívnej lokalite Kubínskej Hole, ktorá je jedným z najnavštevovanejších horských stredísk na Slovensku, s krásnou prírodou a vynikajúcimi podmienkami pre aktívny oddych a dovolenku má vysoký potenciál pre ziskovosť.

Možnosti krátkodobého prenájmu v takejto lokalite sú vysoko žiadané tak ako v počas zimnej aj letnej sezóne. Nehnuteľnosti v takýchto lukratívnych horských strediskách majú tendenciu dlhodobo rásť na hodnote, čo môže znamenať dobrú investíciu do budúcnosti. Ponúkaný objekt má možnosti ďalšieho rozširovania a vylepšovania, ponúka priestor pre ďalší rozvoj ako napr. zvyšovanie kapacity alebo pridanie ďalších služieb.
Vlastníctvo takejto luxusnej nehnuteľnosti môže priniesť majiteľovi určitý spoločenský status a prestíž.

INFORMÁCIE V KOCKE:
- Investičná chata s reštauráciou a vyhrievaným bazénom v jedinečnej lokalite lyžiarskeho strediska na Kubínskej Holi.
- Pozemok 600 m2, zastavaná plocha objektu 145 m2 a 3 podlažia s úžitkovou plochou 338 m2.
- Počet lôžok: 2 x 14
- Celková úžitková plocha: cca 460 m2
Energetická trieda A.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0911 288 853 alebo na slavomiraploransky@haloreality.sk. ID ponuky: DK-66350.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

V PRÍPADE, ŽE POTREBUJETE NAJSKÔR PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ, NECHAJTE NÁM KONTAKT A MY VÁM POMÔŽEME VYMENIŤ TERAJŠIE BÝVANIE ZA NOVÉ.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      1558568
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Chata, chalupa
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Beňovolehotská
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Dolný Kubín
  • Kraj : Žilinský
  • Okres : Dolný Kubín
  • Štát : Slovensko

HALO reality Slovensko

HALO reality Slovensko - naša ponuka

Naposledny pridané

  • HALO reality - Predaj, chata Hradište pod Vrátnom - NOVOSTAVBA

    Hradište pod Vrátnom

    Celkovo114 990 €

  • Rezidencia Mierová

    Mierová, Bratislava-Ružinov

      Cena v RK

  • Podobné nehnuteľnosti

    #
    • Predaj
    Člen NARKS
    ... KOLLÁR REALITY s.r.o.
    #
    • Predaj
    ... ARCHEUS reality Bardejov
    #
    • Predaj
    ... Domy pre ľudí s.r.o.