Popis nehnuteľnosti

Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj samostatne stojací, svetlý, moderný, murovaný 5 izb. rodinný dom, ktorý sa nachádza v stále viac a viac vyhľadávanej obci Blatné len pár minút autom od mesta Senec. RD je navrhnutý tak, aby bol komfortný a svojou dispozíciou a veľkosťou spĺňal požiadavky aj náročného klienta. Tu sa budete cítiť ako na celoročnej dovolenke a budete tu radi tráviť každodenné, príjemné chvíle s rodinnou a priateľmi.

Pozrite si VIDEO OBHLIADKU: https://youtu.be/xC2FOhdA5-g

Rodinný dom je postavený z tehál HELUZ hr. 300 mm na rovinatom pozemku v tichom prostredí v zastavanej časti obce. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere 1 046 m2 a ponúka úžitkovú plochu viac ako 171 m2. Dom bol kolaudovaný  v roku 2014, je zateplený izolačným polystyrénom 10 cm. K dispozícii je garážové státie pre jedno auto ako aj prístrešok pre druhé auto. Je napojený na všetky IS: plyn, elektrina, kanalizácia, voda a aj studňa, optický internet a taktiež fotovoltiku.

Rodinný dom pôsobí veľmi pekne a príjemne a očarí už hneď od prvej chvíle. Interiér domu je moderne a kvalitne zariadený, má výbornú dispozíciu. Veľké okná zaručujú dostatok prirodzeného svetla a vytvárajú príjemnú atmosféru. Otvorený koncept obývacej izby a kuchyne poskytuje priestrannosť a pohodlie pre každodenný život aj spoločenské stretnutia. Dom ponúka aj dostatok úložného priestoru a praktické riešenia pre pohodlné bývanie. Prijemnú atmosféru dotvára krb na ktorom viete ovládať teplotu, ktorou bude vykurovať dom.

Záhrada je rovnako očarujúca a veľkorysá, vybavená bazénom a saunou pre maximálny relax a oddych. Pre domácich majstrov je tu priestranná dielňa, kde si môžu realizovať svoje projekty. Pozemok je veľký a na jednej časti sa pestuje ovocie, čo umožňuje majiteľom vychutnať si čerstvé plody priamo zo svojej záhrady. Okolitá záhrada je krásne upravená a ponúka priestor na relaxáciu a rôzne aktivity vonku.

Dispozícia:

Do domu vstupujete cez priestrannú chodbu, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru pre kabáty a topánky. Cez chodbu sa dostanete do elegantnej obývacej izby s krbom, ktorá je spojená s modernou kuchyňou a má priamy vstup na terasu. Dom ponúka luxusnú spálňu s vlastným veľkým šatníkom a priestrannou kúpeľňou, kde nájdete aj vaňu, aj sprchu.

Ďalej sú tu dve detské izby, z ktorých každá má vlastnú kúpeľňu, čo zaručuje súkromie a komfort. K dispozícii je tiež technická miestnosť, jedna menšia izba a priestor ktorý môže slúžiť rôznym účelom podľa potrieb nového majiteľa. Môže to byť oddychová miestnosť, čitáreň, pracovňa, alebo dokonca kombinácia všetkých týchto funkcií. Flexibilita a praktické usporiadanie priestoru robia z tohto domu ideálne miesto na bývanie pre každú rodinu.

Lokalita:

Dom sa nachádza v malebnej obci Blatné, len pár kilometrov od mesta Senec. Výhodná poloha obce poskytuje rýchlu dostupnosť do Bratislavy a Trnavy, vďaka priamemu zjazdu z diaľnice D1 k obci. V blízkosti sa nachádzajú obľúbené Slnečné jazerá, ideálne na kúpanie a rekreáciu, len 2 km od domu. Dom sa nachádza v pôvodnej zastavanej časti obce, čo poskytuje autentickú atmosféru a výhodu oproti satelitným častiam mimo obce. V samotnej obci nájdete kompletnú občiansku vybavenosť vrátane dvoch potravín, cukrárne a dvoch zmrzlinární. Dom je situovaný len 50 metrov od vychádzkového chodníka, známeho ako Háj, čo ponúka výborné možnosti na prechádzky a aktívny oddych v prírode.

Cena tohto krásneho rodinného domu je na vyžiadanie v RK.

Vcene sú započítané právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.

Pozrite si video

Detail nehnuteľnosti

  • ID ponuky:
      2038414
  • Tranaskcia :
      Predaj
  • Typ nehnuteľnosti :
      Domy a chalupy
  • Druh nehnuteľnosti :
      Rodinný dom
  • Celková cena :
        Cena v RK
  • Jednotková cena:
        Cena v RK

Lokalita

Zobraziť na externej mape
  • Ulica : Podhájska
  • Časť mesta : -
  • Mesto : Blatné
  • Kraj : Bratislavský
  • Okres : Senec
  • Štát : Slovensko

Wealth Group Holding

Podobné nehnuteľnosti